Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Delta Dunarii 2010

Maresalul

Postări Recomandate

Anul acesta, impreuna cu Knut, am hotarat sa mergem in Delta, asa ca am deschis acest topic pentru "culegere de informatii":hl.

Problemele la care cautam raspunsuri sau confirmari sunt urmatoerele:

1. Care este cea mai buna perioada de mers acolo din punct de vedere al luptei cu tantarii?

2. Pana unde se poate ajunge cu masina in Delta? Din ce am mai vazut pe net se pare ca poti ajunge cu masina pana la Chilia Veche(se traverseaza cu bacul din Tulcea). Pana la Sulina se poate merge cu masina?(Pe unele harti am vazut ca este trecut drum, pe malul drept al bratului Sulina, de la Partizani si pana in orasul Sulina.)

3. Daca nu se poate ajunge cu masina pana la Sulina sau Sf. Gheorghe, care sunt preturile la inchirieri de barci?(Ma gandeam ca dupa ce facem zona Chilia Veche sa revenim in Tulcea si sa inchiriem o barca pentru a pleca spre mare. Nu vreau o salupa ci o barcuta chiar si din aceea gonflabila, care sa suporte vreo 450-500 de kg si cu motor pentru care sa nu fie nevoie sa detii permis de conducere sau cum s-o fi chemand echivalentul pentru barci).

Mentionez ca nu ne intereseaza sa pescuim ci doar sa mancam peste prins de altii:ha:, sa ne plimbam, sa stam cu burtile la soare etc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 69
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Delta Dunarii 2010

Fara tantari , primavara devreme sau toamna tarziu. Cu masina am fost pana la Dunavat , mai incolo nu se poate.Tabara am avut-o la Murighiol , de unde se pot inchiria barci ( cu sau fara barcagiu ).La Sulina am vazut masini dar sunt duse pe slepuri , cred ca localnicii te-ar putea sfatui cum sa duci masina la Sulina , dar nu cred ca merita "efortul financiar". De acolo se poate ajunge la Sf.Gheorghe pe dig. Asa mi-au zis localnicii , nu am verificat ca nu am avut cu ce ! Masinile le-am lasat la Tulcea.

0745634366
Link spre comentariu

@b.b: foarte frumos, va doresc sa aveti o super-vacanta. In alta ordine de idei harta pe care ai pus-o este un pic cam schematica, daca vrei iti pot da harta deltei, detaliata.

@Georgenis: esti sigur ca se trece cu masina? pe harta mea nu e nici un drum, doar amenajare piscicola... e drum din ala de pamant batut?

Link spre comentariu

@b.b: foarte frumos, va doresc sa aveti o super-vacanta. In alta ordine de idei harta pe care ai pus-o este un pic cam schematica, daca vrei iti pot da harta deltei, detaliata.

Cum sa nu vreau? Ma intereseaza orice fel de harta cu delta care sa ne fie de folos. Ai harta in format electronic sau hartie? Daca poti sa o trimiti pe mail ar fi grozav: bogdanibran@yahoo.com.

Merci

Link spre comentariu

Merci @u2_2

@georgenis....pana unde merge drumul? Dincolo de Crisan? E vreo sansa sa ajung cu masina la Sulina? Ar fi pacat sa nu pot ajunge cu atat mai mult cu cat am vazut ca de la Sulina se poate ajunge cu masina la Sf Gheorghe(e un drum comunal...pamant, nisip etc.)

Link spre comentariu

Si pe mine mä arde sä aflu, sänt mare pasionat de Deltä si am luato cu asalt in 2006 pe motor de enduro. Din päcate de Vulturu nu am putut trece, drumul fiind luat de ape, cu o säptämäna inainte au fost inundati...drum ioc. Probabil cä orice stire trebuie luatä ca atare, zona fiind destul de vulnerabilä.Ma m intors si am poposit la Donovätu de Jos, la oameni ce aveau si barcä, sänt panouri la poarta de luat la cunostintä.

Caut oameni cu interese comune, morale.
Link spre comentariu

Pina la gorgova se poate ajunge intr-adevar cu masina. daca a plouat devine chiar fain de off road! in functie de posibilitati vrea sa vina si baiatu' ...sa va arat meserie...la pescuit!:grin:

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Pina la gorgova se poate ajunge intr-adevar cu masina. daca a plouat devine chiar fain de off road! in functie de posibilitati vrea sa vina si baiatu' ...sa va arat meserie...la pescuit!:grin:

In cazul asta lasam copiloatele la bai de namol:ha: si mergem la nudiste:ha::ha:

Link spre comentariu

in primavara dau eu o tura pina in Chilia Veche.

Exista doritori ?

:lr

Da ne bagam dar mai exact o data daca se poate...

Aurel

Ps.Mai si pescuim?????????

Nu orice om poate fi mare OM!!!
Link spre comentariu

Vizitator morsa

Da ne bagam dar mai exact o data daca se poate...

Aurel

Ps.Mai si pescuim?????????

Pai asta este si miscarea. Ne vedem vineri in Tulcea si plecam spre Chilia Veche. Simbata cautam stiuca....stiu niste canale bestiale, iar duminica, pe drumul de intoarcere blinkerim si Sireasa.

Cit despre data, astept sa fiu sunat ca este stiuca flaminda.:fh

Link spre comentariu

daca acceptati si incepatori si in ale pescuitului si in ale offroadului , ma bag si eu ! de mult as vrea sa fac un drum prin delta !

Samurai 1998 fara mari modificari ..pt joaca :grin:

Land Cruiser 2005 pt. strada:wink:

ATV SUZUKI KING QUAD 750cm esp 2010

Link spre comentariu

daca vremea e uscata iar apele sunt scazute, ar putea iesi de-o expeditie 4x4. altfel insa esti destul de limitat cu masina.

eu unu intentionez sa ma duc cu o pluta ceva sau o barca cu vasle, sa ma ratacesc pe acolo fo 2-3 saptamani, sa uit de mine, de job, de tara, sa traiesc din ce prind (daca prind), doar eu cu tantarii, broastele si cormoranii puturosi. dar nu stiu daca am curajul s-o fac, sau timpul...

Va salut !

Link spre comentariu

Noi am fost vara trecuta: lasat masina la Tulcea si facut delta cu vapoare/barci. Din cate am auzit, dupa cum au spus si colegii, la Gorgova se termina drumul. Zvonuri am auzit si eu ca ar fi drumuri mai departe.

Nu cred ca se merita totusi sa te chinui cu masina, Delta o vezi cel mai bine din barca..., pe canale, prin stuf.

Cu tantarii nu am avut probleme, intr-o seara am vazut vreo doi dar i-am speriat repede cu srayul. (am fost la sfarsitul lui august)

Nicky

Land Rover Discovery 200 Tdi

http://www.calatorsauturist.ro/

Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea

Link spre comentariu

Si eu ma gindeam anul asta sa fac o expeditie

Dar vedem ce si cum

ps:

Nisan Patrol, Peridoc Barca Laguna 480 Motorel cam mic dar merge ...

Nu orice om poate fi mare OM!!!
Link spre comentariu

frumos ar fi cu un ghid bun , barci pneumatice , corturi si o sedere mai lunga in natura , in inima deltei ....macar cateva zile !!

Samurai 1998 fara mari modificari ..pt joaca :grin:

Land Cruiser 2005 pt. strada:wink:

ATV SUZUKI KING QUAD 750cm esp 2010

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare