chitidinu Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 (editat) Re: Delta Dunarii 2010 Salut, a facut careva traseul navodari sf. ghe. am inteles ca este posibil ,chiar unde se varsa in mare. Este o zona salbatica ce asteapta aventurieri eu am de gand sa fac ,si in drum este vorba si de o donatie ,chiar daca nu poate sa ajute si altcineva am sa trec macar sa donez ceva de inbracat este vorba de o femeie cu trei copii scolari , nici macar nu au curent electric ,de casa din chlpici, ce nu este tencuita si gardul ce nu exista ,nici nu mai comentez. Editat Aprilie 11, 2010 de chitidinu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 (editat) Re: Delta Dunarii 2010 Salut, a facut careva traseul navodari sf. ghe. am inteles ca este posibil ,chiar unde se varsa in mare. Este o zona salbatica ce asteapta aventurieri eu am de gand sa fac ,si in drum este vorba si de o donatie ,chiar daca nu poate sa ajute si altcineva am sa trec macar sa donez ceva de inbracat este vorba de o femeie cu trei copii scolari , nici macar nu au curent electric ,de casa din chlpici, ce nu este tencuita si gardul ce nu exista ,nici nu mai comentez. Navodari de Constanta si Sfantul Gheorghe de Tulcea? ... imposibil de facut cu auto4x4 pe malul marii! Aceeasi discutie pe un alt forum: http://www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=498976&st=0 Editat Aprilie 11, 2010 de Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviusss Postat Mai 30, 2010 Partajează Postat Mai 30, 2010 Re: Delta Dunarii 2010 Eu am vazut masini in zona Mila 23 (aprox 5-6 km de la mila, langa o ferma parasita) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoil Postat Iunie 5, 2010 Partajează Postat Iunie 5, 2010 Re: Delta Dunarii 2010 Salut Daca e problema cu tantarii exista o singura rezolvare: DOT3 (sau 4).... adica lichid de frana. E singurul eficient daca chiar e PROBLEMA. Alte marafeturi gen autan sau mai stiu eu ce mai rau fac.... Bineinteles ca nu-l bei, se da pe piele dar atentie la ochi! Drum este sigur pana la Chilia Veche. La Sulina sau Sf Gheorghe n-ajungi cu masina, poate sa fie ea 5x4. Distractie placuta! :ang1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 (editat) Re: Delta Dunarii 2010 In ce priveste partea de ambarcatiuni ce va pot spune este ca in Gorgova barca cu motor si conducator este cam la 1.5 mil pe zi. Poti conduce barci fara permis pana in 4 m si motorizare pana in 5 cp. Eu am permis si anul trecut m-a controlat de cateva ori. Pe bratul Chilia pentru pescari trebuie PG-ul vizat la Tulcea. Se poate ajunge pana in Gorgova si putin dupa dar daca ploua nici cu 4x4 nu mai iesi. Dunarea in acest moment este in crestere(din surse de la fata locului, pentru ca merg des in Gorgova) si drumul in cateva portiuni este inundat de nu l-au putut trece localnicii nici cu tractorul. Se zice ca ar incepe sa scada de saptamana asta, sa speram. Va tin la curent cu cotele Dunarii. Editat Iunie 7, 2010 de Tomitza 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviusss Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: Delta Dunarii 2010 Ma bag si eu la o delta daca se poate!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: Delta Dunarii 2010 Hai baieti ca-mi "rugineste" barca:grin::grin::grin: Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoil Postat Iulie 24, 2010 Partajează Postat Iulie 24, 2010 Re: Delta Dunarii 2010 Doresc si eu o informatie: se poate trece cu masina de Chilia Veche spre Cernovca? Daca stie cineva rog ceva detalii. :tk :ang1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iulie 24, 2010 Partajează Postat Iulie 24, 2010 Re: Delta Dunarii 2010 Lichidul de frana nu arde pielea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoil Postat Iulie 24, 2010 Partajează Postat Iulie 24, 2010 Re: Delta Dunarii 2010 Negativ. Am folosit de multe ori... bine ca nu am vreo poza pe-aici! Raspunsul e cert nu dar atentie la ochi. :ang1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iulie 24, 2010 Partajează Postat Iulie 24, 2010 Re: Delta Dunarii 2010 Atentie insa pt cei sensibili.....ramii cu mincarimi.....si dupa 15-20 minute sfirseam in apa....si pe urma tintarii atacau.....:ha::ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 (editat) Re: Delta Dunarii 2010 Doresc si eu o informatie: se poate trece cu masina de Chilia Veche spre Cernovca? Daca stie cineva rog ceva detalii. :tk Din cate stiu eu, nu. Insa nu stiu daca o sa ajungi pana la Chilia. Acum vreo doua saptamani totul era sub apa (la Patlageanca, Ceatalchioi si Pardina). Cand am fost noi (la sf, lui Iunie, inainte de inundatii), de bine, de rau se putea trece (pe alocuri, la Patlageanca si Pardina, apa avea numai 50-60 cm pe drum). Din cate am auzit, se pare ca inca vre-o luna, cel putin, nu va fi practicabil drumul pana la Chilia Veche. Editat Iulie 26, 2010 de ampopa “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoil Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 Re: Delta Dunarii 2010 am fost si eu in iunie cand trecea Dunarea peste dig si se varsa in campie; cand asteptam la bac la intoarcere era apa pana sub praguri; dupa aceea a mai crescut dar acum se pare ca a scazut (nu stiu cat).:tk :ang1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 (editat) Re: Delta Dunarii 2010 Am fost si eu anul trecut la Dunavat si anul asta la Sf.Ghe.(anul asta fara masina). Mai vreau sa fac neaparat Caraorman. Stiu ca drumul e rupt undeva dupa Gorgova. Merita facut la necunoscut, cu cateva masini. Merge, bine, nu merge, oricum va fi misto, dar si daca ajungi la Caraorman... Vreau sa zic ca anul asta am fost chiar in perioada inundatiilor, iar locul de tabara care anul trecut era la vreo 5m deasupra apei anul trecut in august... anul asta era inundat. Asa ca se amana ptr la anul probabil Caraormanul, ptr ca e clar mocirla. Tot se vorbeste de tantari... O ora seara, de la 7 la 8, fix. Editat Decembrie 29, 2010 de ubu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Iulie 28, 2010 Partajează Postat Iulie 28, 2010 Re: Delta Dunarii 2010 Tot se vorbeste de tantari... O ora seara, de la 7 la 8, fix. Trece cu johnniewalker, caci mai nou, autanul asta nou, cu praf... e varza, frate, il mananca de zici ca-i dulceata. Ai nostrii, se pare ca functionau dupa alt fus orar, ca erau de pe la vreo 8-9 pana pe la 11 seara, iar dimineata, o luau de la capat, pana pe la 9-10 (AM). “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BussyAtCo Postat Iunie 28, 2012 Partajează Postat Iunie 28, 2012 Re: Delta Dunarii 2010 Dupa lupte seculare am inteles ca dilema se rezuma la drumul dintre Gorgova si Crisan.Sunt destui care campeaza pe malul de langa acest drum si anul acesta(2012) am vorbit cu un prieten care a ajuns cu masina si a traversat la celebra cherhana de la Mila 23 ,evident cu barca;dar evident a ajuns acolo cu masina. ma duc la Sfantu Gheorghe in augus a.c. si nu stiu unde sa-mi las masina (Sorento) - in Mahmudia sau in Tulcea:( P.S....stiu delta de mic pentru ca tatal meu e din Isaccea.Si am postat sa va dau un sfat cu tantarii:)Sunt muuult mai periculosi cei de betoane si subsoluri - contaminati si fomisti.De fiecare datacant m-am intors prajit si mirosind a peste ...n-am avut nici macar o intepatura!!!Dar adormind in B cu geamul dechis am patit-o ..la intoarcere. Deci: reteta mea: pe afara folositi unguent chinezesc din acela la cutie rosie in cort sau hotel - o lampa improvizata cu spirt(e safe de carat) si un capac de trusa ..tot chinezeasca de compas si pastile de tantari .Am dat fos la lampa , am pus pastilele in tavita , am inchis cortul si i-am adunat cu farasul;au murit si cateva muste asa de eficienta e metoda.Cortul prin natura lui atrage ziua ganganiile la umbra dar se si ventileaza dupa gazare. p.s. din dragoste ce s-o mai dau cotita:)pt agregatul meu ...poate vrea cineva sa ma sfatuiasca unde sa mi-o las si pana unde ma tine ..ceva asa de anul asta sau sezonul trecut macar:) Mulumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iunie 28, 2012 Partajează Postat Iunie 28, 2012 Re: Delta Dunarii 2010 Dupa lupte seculare am inteles ca dilema se rezuma la drumul dintre Gorgova si Crisan.Sunt destui care campeaza pe malul de langa acest drum si anul acesta(2012) am vorbit cu un prieten care a ajuns cu masina si a traversat la celebra cherhana de la Mila 23 ,evident cu barca;dar evident a ajuns acolo cu masina. ma duc la Sfantu Gheorghe in augus a.c. si nu stiu unde sa-mi las masina (Sorento) - in Mahmudia sau in Tulcea:( P.S....stiu delta de mic pentru ca tatal meu e din Isaccea.Si am postat sa va dau un sfat cu tantarii:)Sunt muuult mai periculosi cei de betoane si subsoluri - contaminati si fomisti.De fiecare datacant m-am intors prajit si mirosind a peste ...n-am avut nici macar o intepatura!!!Dar adormind in B cu geamul dechis am patit-o ..la intoarcere. Deci: reteta mea: pe afara folositi unguent chinezesc din acela la cutie rosie in cort sau hotel - o lampa improvizata cu spirt(e safe de carat) si un capac de trusa ..tot chinezeasca de compas si pastile de tantari .Am dat fos la lampa , am pus pastilele in tavita , am inchis cortul si i-am adunat cu farasul;au murit si cateva muste asa de eficienta e metoda.Cortul prin natura lui atrage ziua ganganiile la umbra dar se si ventileaza dupa gazare. p.s. din dragoste ce s-o mai dau cotita:)pt agregatul meu ...poate vrea cineva sa ma sfatuiasca unde sa mi-o las si pana unde ma tine ..ceva asa de anul asta sau sezonul trecut macar:) Mulumesc. Eu in fiecare an am vazut de-a lungul bratului Sulina masini pana aproape de Gorgova. Nu stiu pe unde se face traversarea cu bacul dar pot sa-ti spun ca drumul e mare si chiar daca nu e asfaltat el este practicabil cu orice fel de masina. Singura problema e ca daca vrei sa ajungi la mila si sa stai acolo cateva zile nu simplifici lucrurile de loc ci din contra. Anul acesta in iarna, cand au fost gerurile alea mari iar Dunarea era scazuta mult se putea ajunge in Delta pana la mila 23 cu masina. Asa mi-a spus gazda la care obisnuim noi sa stam si sunt sigur ca nu vorbea prostii pentru ca asta iarna au fost premize mari de intrat in delta cu masina... vezi reusita baietilor din constanta care au reusit sa ajunga cu masinile la Portita :wink: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BussyAtCo Postat Iunie 28, 2012 Partajează Postat Iunie 28, 2012 Re: Delta Dunarii 2010 Multumesc pentru raspunsul promt care-mi deminstreaza ca forumul asta e activ si folositor; Am vazut filmuletul celor 2 masini care au ajuns la Gura Portitei ajutati si de nivelul scazut si drumul cu portiuni de gheata - deci tare, in primavar Cat despre Gorgova am inteles si cred ca asta e tot de spus.Adica atat se poate.Am sa incerc sa ajung pe 20 iul. pe acolo soi apoi si la Dunavat si pun poze exacte cu drumul daca ajung. Am testat masina in iarna pe cele mai grele pante la Zarnesti cu gheata , pe o ..carare unde mi-a fost cel mai frica ..la coborare nu la urcare si unde m-am dus ca sania pe gheata dar... a oprit-o asistenta la coborare in panta:).Sant la inceput si chiar daca modelul Sorento nu mai are treptele de reductie are un diferential pe cutia automata in prima treapta foarte jos si un cuplu muuult mai mare chia si decat Hilux-ul de la Toyota(masina mea anterioara).Softul cutiei nu o lasa sa se opreasca chiar si ne turata in rampa de peste 45 de grade si am ramas f incantat de asta;acum sa-mi gasesc si niste gume allterrain ..ca am allweather - moi da...total nepotrivite pt zapada si geata;noroi...n-am incercat:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Iunie 28, 2012 Partajează Postat Iunie 28, 2012 Re: Delta Dunarii 2010 p.s. din dragoste ce s-o mai dau cotita:)pt agregatul meu ...poate vrea cineva sa ma sfatuiasca unde sa mi-o las si pana unde ma tine ..ceva asa de anul asta sau sezonul trecut macar:) Mulumesc. Eu am lasat-o la Mahmudia. Sunt chiar pe drumul spre ponton curti amenajate special de localnici. 5RON pe noapte (poate s-o mai fi scumpit). Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Iunie 28, 2012 Partajează Postat Iunie 28, 2012 Re: Delta Dunarii 2010 Deci: reteta mea: pe afara folositi unguent chinezesc din acela la cutie rosie in cort sau hotel - o lampa improvizata cu spirt(e safe de carat) si un capac de trusa ..tot chinezeasca de compas si pastile de tantari .Am dat fos la lampa , am pus pastilele in tavita , am inchis cortul si i-am adunat cu farasul;au murit si cateva muste asa de eficienta e metoda.Cortul prin natura lui atrage ziua ganganiile la umbra dar se si ventileaza dupa gazare. Eu folosesc o metoda mult mai primitiva dar foarte eficienta. Pur si simplu tin cortul inchis (interiorul). Seara intru in cort foarte repede deschizand cat mai putin cortul. Daca intra doi-trei odata cu mine ii caut cu frontala si nu au scapare :grin:. Si am fost de multe ori in Delta. Daca am dormit la gazda (cred ca o singura data) am avut de furca cu tantarii din camera... si-mi doream cortul :) (imi venea sa-l pun in mijlocul camerei :grin:). PS: Aceeasi tactica o aplic la Vadu. Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Iunie 28, 2012 Partajează Postat Iunie 28, 2012 Re: Delta Dunarii 2010 Eu in fiecare an am vazut de-a lungul bratului Sulina masini pana aproape de Gorgova. Nu stiu pe unde se face traversarea cu bacul dar pot sa-ti spun ca drumul e mare si chiar daca nu e asfaltat el este practicabil cu orice fel de masina. Trecerea cu bacul se face pe la Nufarul (se traverseaza Bratul Sf. Gheorghe). Apoi mergi pana... depinde de nivelul apei. Se amenajeaza/indiguieste Bratul Sulina . Anul trecut erau urme de Unimog pana dincolo de Gorgova. Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate