naspet Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 Salutare cine ma poate ajuta cu un manual de service pt partea electrica la un Nissan Patrol K260 Am ceva in franceza dar lipsesc pagini . Multumesc Frumos Aurel Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: Manual Parte electrica K260 In spaniola, scanat, te aranjeaza? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Ianuarie 11, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: Manual Parte electrica K260 Salut da este ok cred ca ma voi descurca . Aurel Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: Manual Parte electrica K260 E o arhiva de 50 MB in care apare si partea electrica de la seria 260. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Ianuarie 20, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: Manual Parte electrica K260 Multumesc pentru manual . Am rezolvat ceva probleme cu ajutorul lui. Aurel Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate