revo Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 Am de ales intre 2 Sami :unul cu arcuri elicoidale si unul cu lamelare,ambele stock,model 1997 si 1998 Ce sa aleg? Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cernescucosti Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 Re: Samurai cu elicoidale sau lamelare? elicoidale:j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 Re: Samurai cu elicoidale sau lamelare? salut! imi permit sa imi dau si eu cu parerea nefiind un cunoscator de veverite insa un admirator al unor modele mai mult sau mai putin preparate! la intrebarea ta am sa iti raspund si eu cu o intrebare : de ce unii posesori de samurai si nu numai ,pe foi doresc sa faca conversia pe elicoidale si niciunul de pe elicoidale in directia cealalta?prin asta cred ca intr-o oarecare masura am raspuns intrebarii tale! acum cei avizati cu siguranta iti vor argumenta si te vor lamurii detaliat de ce una si nu cealalta ! 1 traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 (editat) Re: Samurai cu elicoidale sau lamelare? Elicoidale zic eu deoarece flexeaza mai bine in teren. PS: Plus confortul arcurilor elicoidale Editat Ianuarie 10, 2010 de fofiu 1 Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 Re: Samurai cu elicoidale sau lamelare? daca ai pietre la rinichi si vrei sa scapi de ele ia cu arcuri foi:ha: 1 ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 Re: Samurai cu elicoidale sau lamelare? Probleme ceva cu pietrele de la rinichi domnilor ?? :ha: :j LE : @Pinti mi`ai luat vorbele din tastatura :grin::h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Ianuarie 10, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 Re: Samurai cu elicoidale sau lamelare? Ok,m-am lamurit,multumesc! Am avut unul mai vechi,cu lamelare ,stiu cum e maine seara il al pe cel nou,revin cu poze Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 Re: Samurai cu elicoidale sau lamelare? sa pui poze sa studiem "conversia":h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: Samurai cu elicoidale sau lamelare? Daca vrei s-o folosesti 90% in teren eu zic lamelare. N-au moarte, dai in ele cat poti si nu se deterioreaza. Intr-adevar elicoidalele sunt mult mai confortabile insa daca iei samuraiu ca sa-l noroiesti asa cum iti place, eu as perge pe lamelare. Plus ca sunt mai ieftin de intretinut si de upgradat. 1 Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: Samurai cu elicoidale sau lamelare? Daca vrei s-o folosesti 90% in teren eu zic lamelare. N-au moarte, dai in ele cat poti si nu se deterioreaza. Intr-adevar elicoidalele sunt mult mai confortabile insa daca iei samuraiu ca sa-l noroiesti asa cum iti place, eu as perge pe lamelare. Plus ca sunt mai ieftin de intretinut si de upgradat. Nu stiu daca are viata mai lunga, dar elicoidalele flexeaza mai bine pe teren decat foile. 1 Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
undercover Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: Samurai cu elicoidale sau lamelare? te sfatuiesc tot elicoidalele... revo sa inteleg ca nu ai putut sa stai prea mult fara samurai.:grin: suzuki vitara 1.6 suzuki kingquad 750 nissan patrol gr y61 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: Samurai cu elicoidale sau lamelare? Elicoidalele ar fi alegerea clara: flexeaza mai bine + confort. De chestia cu rezistenta in teren a celor lamelare, nu stiu ce sa zic: n-am auzit si n-am vazut arc elicoidal rupt (nici n-am citit tot forumul, ce-i drept), da' daca cauti putin pe forum gasesti vreo 2 baieti cu bucati de lemn in loc de arcul lamelar:ha: DAR, gandeste-te la o treaba: Pt Samuraiul cu arcuri lamelare, ai optiuni "fara numar": inaltare din cercei mai mari, shackle reverse, plus o gramada impresionanta de kituri de suspensie aftermarket. Faci ce vrei cu el, si posibil IEFTIN ! Pentru samuraiul cu arcuri elicoidale, oare ce gasesti ? Poate kituri pentru Jimny, mai scumpe, DACA se potrivesc ? (ca nu stiu) 1 Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gratzian Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: Samurai cu elicoidale sau lamelare? Am de ales intre 2 Sami :unul cu arcuri elicoidale si unul cu lamelare,ambele stock,model 1997 si 1998 Ce sa aleg? Si eu as merge pe varianta cu elicoidale....cele lamelare...te scutura de te saturi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: Samurai cu elicoidale sau lamelare? Sami pe elicoidale e o masinarie extraordinara ... mai ales daca este asa din fabrica. Daca nu, trebuie sa fi foarte atent la comportamentul masinii pentru ca e foarte important cat de bine a fost calculata si executata conversia. Avantajele arcurilor elicoidale sunt: confort, masina nu mai "topaie" , flex mai bun, rezistenta mult mai buna la o utilizare in teren foarte dificil. Cat despre inaltare, telescoape si arcuri se gasesc ... bani sa fie. Succes! Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Ianuarie 13, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Re: Samurai cu elicoidale sau lamelare? primele impresii sunt pozitive:banana:banana:banana Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JokR Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Re: Samurai cu elicoidale sau lamelare? spune si ceva detalii despre utilaj:banana Lay back & wach the sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Re: Samurai cu elicoidale sau lamelare? Super arata utilaju' mai ales cu gumele alea :1pt achizitie Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Ianuarie 13, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Re: Samurai cu elicoidale sau lamelare? pai ce sa zic, e o veve din 98, cu elicoidale, benzina,cica vreo 75.000 km,i-am pus eu caucioace Astept prima iesire Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Re: Samurai cu elicoidale sau lamelare? Din cite se vede in poza laterala pare sa aiba ,,!!!! arcuri cu foi ???'' ceva detali ne dai cu poze:h5 Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Ianuarie 13, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Re: Samurai cu elicoidale sau lamelare? ce carcotasi...:br Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Re: Samurai cu elicoidale sau lamelare? Din cite se vede in poza laterala pare sa aiba ,,!!!! arcuri cu foi ???'' ceva detali ne dai cu poze:h5 :ha: Poate erau elicoidalele foarte lasate astfel incat dau iluzia de arcuri lamelare :ha: @ Revo: sa sti ca mai bea lumea pe aici dar tot mai ramane cate unul treaz sa mai bungheasca niste detalii d'astea. P.S. S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea :h5 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Re: Samurai cu elicoidale sau lamelare? :ha: :x Sa o folosesti sanatos si la noroi cu ea sa ii faci botezul :2dr Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Ianuarie 14, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 Re: Samurai cu elicoidale sau lamelare? ca sa inlaturam orice interpretare:old Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 Re: Samurai cu elicoidale sau lamelare? :brSa te bucuri de ea si sa te poarte fara probleme :h5 Ce capacitate are motorul si ce euro ? Dupa tine suspensia este din fabrica sau ulterior a fost modificata? SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 Re: Samurai cu elicoidale sau lamelare? mie imi pare de fabrica.... 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate