Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Samurai cu elicoidale sau lamelare?

revo

Postări Recomandate

Re: Samurai cu elicoidale sau lamelare?

salut! imi permit sa imi dau si eu cu parerea nefiind un cunoscator de veverite insa un admirator al unor modele mai mult sau mai putin preparate! la intrebarea ta am sa iti raspund si eu cu o intrebare : de ce unii posesori de samurai si nu numai ,pe foi doresc sa faca conversia pe elicoidale si niciunul de pe elicoidale in directia cealalta?prin asta cred ca intr-o oarecare masura am raspuns intrebarii tale! acum cei avizati cu siguranta iti vor argumenta si te vor lamurii detaliat de ce una si nu cealalta !

• Like 1
traim in romania si asta se si vede!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca vrei s-o folosesti 90% in teren eu zic lamelare.

N-au moarte, dai in ele cat poti si nu se deterioreaza.

Intr-adevar elicoidalele sunt mult mai confortabile insa daca iei samuraiu ca sa-l noroiesti asa cum iti place, eu as perge pe lamelare.

Plus ca sunt mai ieftin de intretinut si de upgradat.

• Like 1
Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Daca vrei s-o folosesti 90% in teren eu zic lamelare.

N-au moarte, dai in ele cat poti si nu se deterioreaza.

Intr-adevar elicoidalele sunt mult mai confortabile insa daca iei samuraiu ca sa-l noroiesti asa cum iti place, eu as perge pe lamelare.

Plus ca sunt mai ieftin de intretinut si de upgradat.

Nu stiu daca are viata mai lunga, dar elicoidalele flexeaza mai bine pe teren decat foile.

• Like 1
Suzuki
Link spre comentariu

Elicoidalele ar fi alegerea clara: flexeaza mai bine + confort. De chestia cu rezistenta in teren a celor lamelare, nu stiu ce sa zic: n-am auzit si n-am vazut arc elicoidal rupt (nici n-am citit tot forumul, ce-i drept), da' daca cauti putin pe forum gasesti vreo 2 baieti cu bucati de lemn in loc de arcul lamelar:ha:

DAR, gandeste-te la o treaba: Pt Samuraiul cu arcuri lamelare, ai optiuni "fara numar": inaltare din cercei mai mari, shackle reverse, plus o gramada impresionanta de kituri de suspensie aftermarket. Faci ce vrei cu el, si posibil IEFTIN !

Pentru samuraiul cu arcuri elicoidale, oare ce gasesti ? Poate kituri pentru Jimny, mai scumpe, DACA se potrivesc ? (ca nu stiu)

• Like 1
Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender"
Link spre comentariu

Am de ales intre 2 Sami :unul cu arcuri elicoidale si unul cu lamelare,ambele stock,model 1997 si 1998

Ce sa aleg?

Si eu as merge pe varianta cu elicoidale....cele lamelare...te scutura de te saturi

Link spre comentariu

Sami pe elicoidale e o masinarie extraordinara ... mai ales daca este asa din fabrica. Daca nu, trebuie sa fi foarte atent la comportamentul masinii pentru ca e foarte important cat de bine a fost calculata si executata conversia. Avantajele arcurilor elicoidale sunt: confort, masina nu mai "topaie" , flex mai bun, rezistenta mult mai buna la o utilizare in teren foarte dificil. Cat despre inaltare, telescoape si arcuri se gasesc ... bani sa fie. Succes!

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Din cite se vede in poza laterala pare sa aiba ,,!!!! arcuri cu foi ???'' ceva detali ne dai cu poze:h5

:ha: Poate erau elicoidalele foarte lasate astfel incat dau iluzia de arcuri lamelare :ha:

@ Revo: sa sti ca mai bea lumea pe aici dar tot mai ramane cate unul treaz sa

mai bungheasca niste detalii d'astea.

P.S. S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea :h5

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu

:brSa te bucuri de ea si sa te poarte fara probleme :h5

Ce capacitate are motorul si ce euro ?

Dupa tine suspensia este din fabrica sau ulterior a fost modificata?

SAMURAI SJ stock
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare