Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ajutor ...vreau sa scurtez 30 cm din Patrol

GPScu

Postări Recomandate

Re: Ajutor ...vreau sa scurtez 30 cm din Patrol

sal. GPScu,

am scurtat,lungit, modificat ampatament si latime la cateva zeci de masini..

da ca pot sa te ajut acum la mine avem 3 sasiu in lucru.:y:y

care este problema sau intrebare ta?

Nu mai am nici o problema ,m-am apucat de treaba :dr3pregatesc un nou proiect ....la care am visat :grin:

Multumesc ff mult pt .ajutor :h5

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 115
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

la garaj :grin:...spun tot :ha: nu ma pot abtine ...se croseteaza la masina lui :oldHORATIU ....iar GAGANUL croseteaza un alt motor :grin:...cu mai multi caluti :ha:

aha....dai din casa ...zdreanta guraliva...de luni al meu esti

Link spre comentariu

aha....dai din casa ...zdreanta guraliva...de luni al meu esti

Vio tu mergi sub acoperire .......MULTUMESC intregi echipe pt ca ma suportati :grin:

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Sorine, vad ca aveti de lucru grupa mare...spor s-aveti!

Multumim ..in maxim 1 luna vreau sa intr-u in teren cu masina asta ...sunt in cautare de un motor cu multi CAI putere care merge adaptat rapid :h5daca sti ceva anunta-ma :2dr

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Interesant , al naibii de interesant !

Cum spuneam , stau cu ochii mari .

Ce punti are in viitor ?

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Interesant , al naibii de interesant !

Cum spuneam , stau cu ochii mari .

Ce punti are in viitor ?

Momentan puntile de patrol y60 nu sunt depasite .....la un buget restrans ...daca vrei ceva mai mult treci la puntile portale ...:grin:....poate pe viitor ....sunte-m doar NOVICI... experimentam :ha:

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

4,2 benzina cu tot cu cutie iar daca vrei sa ai o nebunie de masina australienii au si kit turbo :x

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

4,2 benzina cu tot cu cutie iar daca vrei sa ai o nebunie de masina australienii au si kit turbo :x

Da ,Da Da ...:grin:sunt in cautare ...........daca sti-ti pe undeva ,vreun monstrulet de motor :ha: ANUNTATI-MA

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

:xincearca prin cluj

La cine :grin:...un numar de contact :2dr

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Sa terosonat ,interior si exterior podeaua .

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

la garaj :grin:...spun tot :ha: nu ma pot abtine ...se croseteaza la masina lui :oldHORATIU ....iar GAGANUL croseteaza un alt motor :grin:...cu mai multi caluti :ha:

Azi am trecut impreuna cu fratele Marele Alb pe la Didone sa vad si eu ce se mai lucreaza in secret :y:ha:

:br GPScule si Horace pentru proiecte si..., am ramas uimit :ooo de noul ROMSTALOZAUR al lui Gaganu :ha::ha::ha: Ce vrei sa faci Gagane cu teava de gaze sudata (neindoita deci :y) pe Toyota ta? Vrei sa o aduci la aceeasi greutate cu un Patrol? :ha: Am tot discutat si cu Didone, Vio, Horace si Marele Alb si am ajuns la concluzia ca in sfarsit vrei sa te lupti si tu cu Patroalele de la egal la egal, da` la cat de grea o sa fie tzava :grin: pe trotineta, nu cred ca o sa aibe puterea unui Patrol ca sa mai misti colivia de pe loc :ha: asa ca... zi-le Gagane! :ha::h5

Link spre comentariu

Azi am trecut impreuna cu fratele Marele Alb pe la Didone sa vad si eu ce se mai lucreaza in secret :y:ha:

:br GPScule si Horace pentru proiecte si..., am ramas uimit :ooo de noul ROMSTALOZAUR al lui Gaganu :ha::ha::ha: Ce vrei sa faci Gagane cu teava de gaze sudata (neindoita deci :y) pe Toyota ta? Vrei sa o aduci la aceeasi greutate cu un Patrol? :ha: Am tot discutat si cu Didone, Vio, Horace si Marele Alb si am ajuns la concluzia ca in sfarsit vrei sa te lupti si tu cu Patroalele de la egal la egal, da` la cat de grea o sa fie tzava :grin: pe trotineta, nu cred ca o sa aibe puterea unui Patrol ca sa mai misti colivia de pe loc :ha: asa ca... zi-le Gagane! :ha::h5

Spionii merg fara a se anunta :ha::2dr

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Tractozaure,

Gaganu este copilotul meu, am fost cu el la 2 etape de CN si pot sa spun ca s-a indragostit de Patrol.

Acum pune fiare pe Toyota ca sa fie la fel de grea ca Patrolul ...apoi o sa puna in fata sigla de Patrol......apoi schimba puntile.....etc

Bine ca a inteles ceva.....acum dupa ce a cumparat doua Toyota:2dr

GPScu....esti un tradatorrrrrrrrr............:dr3

Today. Tomorrow. Land Rover.
Link spre comentariu

Horace :grin: de-abia astept sa trag cu Tractozauru` de Romstalodrak cu tot cu colivie la greutate de 1 Patrol in viu...:ha::ha::ha: Nu de alta da` sunt invatat...:wink:

Pe vremea cand Gaganu se numea Speedy Gunman si tragea de o Vitara... :ha:

qihrXXlszX0

Si ceva foarte recent, cu Toyota :wink: nu vreau sa-mi imaginez ce o sa se intample cand o sa aiba si colivie pe ea :ha::h5

jUzRqYCZUTA

Link spre comentariu

Horace :grin: de-abia astept sa trag cu Tractozauru` de Romstalodrak cu tot cu colivie la greutate de 1 Patrol in viu...:ha::ha::ha: Nu de alta da` sunt invatat...:wink:

Pe vremea cand Gaganu se numea Speedy Gunman si tragea de o Vitara... :ha:

qihrXXlszX0

Si ceva foarte recent, cu Toyota :wink: nu vreau sa-mi imaginez ce o sa se intample cand o sa aiba si colivie pe ea :ha::h5

jUzRqYCZUTA

Cristi il descurajezi pe GAGANUL :ha: ...cum faci tu de scoti de la naftalina asa ceva :grin::grin::grin:nu sti ce e sub capota acum :y ...:caremunceste singur cu manutele lui la o investitie de 4000-5000 euro :hl cred ca nu va fii de ras acest proiect :brlui :h5

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

GP :grin: sunt convins :y da` sti ca-mi place sa-l necajesc pe Gaganu (plus ca nu trebuie sa uite cine i-a fost baci) :ha:, mai ales ca se incapataneaza cu Toyotele lui si pana la urma tot la Patrol o sa ajunga :ha:, inainte o faceam cu bullbar :grin: sti prea bine :ha: dar acum nu prea mai tine la fel de bine la tavaleala :ha:..., plus ca nu mai are Patrol :ha: asa ca nu mai e de-al nostru... :ha:

Link spre comentariu

Hmmmmmmmmmmm , am achizitionat un motor 4200cmc complect (la cheie) la sfarsitul saptamani viitoare ajunge la transplant in RASNOV :2dr

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Hmmmmmmmmmmm , am achizitionat un motor 4200cmc complect (la cheie) la sfarsitul saptamani viitoare ajunge la transplant in RASNOV :2dr

cumva motorul de TOYOTA? nu de alta dar sa nu te ,,bungheasca,, baietii cu cioara vopsita:ha::ha::ha:

bafta la proiect:y

Link spre comentariu

S-a lucrat la RANFORSAREA tendoanelor cu teava trasa si platband de 3 cm ....intrucat sunt campion la torsionat :grin: sau este ff necesar acest lucru :grin:?

Multumesc baietilor DIDONE si VIO TURCU ...:h5

Cost.... la bucata 20 ron de scos bucsa , 20ron de montat bucsa x 2 pe tendon 40 ron + 100 ron teava trasa (nu sudabila:old)si electrozi ,discuri flex etc + manopera demontat montat si sudat 100ron .....total 250 ron pe bucata !

Editat de Astral

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Lasam lucrurile sa vorbeasca , cu multa experienta sau nu avansam :h5

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare