GPScu Postat Iunie 19, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2010 Re: Ajutor ...vreau sa scurtez 30 cm din Patrol sal. GPScu, am scurtat,lungit, modificat ampatament si latime la cateva zeci de masini.. da ca pot sa te ajut acum la mine avem 3 sasiu in lucru.:y:y care este problema sau intrebare ta? Nu mai am nici o problema ,m-am apucat de treaba :dr3pregatesc un nou proiect ....la care am visat :grin: Multumesc ff mult pt .ajutor :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIO TURCU Postat Iunie 19, 2010 Partajează Postat Iunie 19, 2010 Re: Ajutor ...vreau sa scurtez 30 cm din Patrol la garaj :grin:...spun tot :ha: nu ma pot abtine ...se croseteaza la masina lui :oldHORATIU ....iar GAGANUL croseteaza un alt motor :grin:...cu mai multi caluti :ha: aha....dai din casa ...zdreanta guraliva...de luni al meu esti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iunie 19, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2010 Re: Ajutor ...vreau sa scurtez 30 cm din Patrol aha....dai din casa ...zdreanta guraliva...de luni al meu esti Vio tu mergi sub acoperire .......MULTUMESC intregi echipe pt ca ma suportati :grin: tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Iunie 19, 2010 Partajează Postat Iunie 19, 2010 Re: Ajutor ...vreau sa scurtez 30 cm din Patrol Sorine, vad ca aveti de lucru grupa mare...spor s-aveti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iunie 19, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2010 Re: Ajutor ...vreau sa scurtez 30 cm din Patrol Sorine, vad ca aveti de lucru grupa mare...spor s-aveti! Multumim ..in maxim 1 luna vreau sa intr-u in teren cu masina asta ...sunt in cautare de un motor cu multi CAI putere care merge adaptat rapid :h5daca sti ceva anunta-ma :2dr tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 19, 2010 Partajează Postat Iunie 19, 2010 Re: Ajutor ...vreau sa scurtez 30 cm din Patrol Interesant , al naibii de interesant ! Cum spuneam , stau cu ochii mari . Ce punti are in viitor ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iunie 19, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2010 Re: Ajutor ...vreau sa scurtez 30 cm din Patrol Interesant , al naibii de interesant ! Cum spuneam , stau cu ochii mari . Ce punti are in viitor ? Momentan puntile de patrol y60 nu sunt depasite .....la un buget restrans ...daca vrei ceva mai mult treci la puntile portale ...:grin:....poate pe viitor ....sunte-m doar NOVICI... experimentam :ha: tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: Ajutor ...vreau sa scurtez 30 cm din Patrol 4,2 benzina cu tot cu cutie iar daca vrei sa ai o nebunie de masina australienii au si kit turbo :x ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iunie 20, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: Ajutor ...vreau sa scurtez 30 cm din Patrol 4,2 benzina cu tot cu cutie iar daca vrei sa ai o nebunie de masina australienii au si kit turbo :x Da ,Da Da ...:grin:sunt in cautare ...........daca sti-ti pe undeva ,vreun monstrulet de motor :ha: ANUNTATI-MA tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: Ajutor ...vreau sa scurtez 30 cm din Patrol :xincearca prin cluj ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iunie 20, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: Ajutor ...vreau sa scurtez 30 cm din Patrol :xincearca prin cluj La cine :grin:...un numar de contact :2dr tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iulie 1, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Ajutor ...vreau sa scurtez 30 cm din Patrol Sa terosonat ,interior si exterior podeaua . tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iulie 1, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Ajutor ...vreau sa scurtez 30 cm din Patrol Mai lucram:grin: tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Re: Ajutor ...vreau sa scurtez 30 cm din Patrol la garaj :grin:...spun tot :ha: nu ma pot abtine ...se croseteaza la masina lui :oldHORATIU ....iar GAGANUL croseteaza un alt motor :grin:...cu mai multi caluti :ha: Azi am trecut impreuna cu fratele Marele Alb pe la Didone sa vad si eu ce se mai lucreaza in secret :y:ha: :br GPScule si Horace pentru proiecte si..., am ramas uimit :ooo de noul ROMSTALOZAUR al lui Gaganu :ha::ha::ha: Ce vrei sa faci Gagane cu teava de gaze sudata (neindoita deci :y) pe Toyota ta? Vrei sa o aduci la aceeasi greutate cu un Patrol? :ha: Am tot discutat si cu Didone, Vio, Horace si Marele Alb si am ajuns la concluzia ca in sfarsit vrei sa te lupti si tu cu Patroalele de la egal la egal, da` la cat de grea o sa fie tzava :grin: pe trotineta, nu cred ca o sa aibe puterea unui Patrol ca sa mai misti colivia de pe loc :ha: asa ca... zi-le Gagane! :ha::h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iulie 4, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2010 Re: Ajutor ...vreau sa scurtez 30 cm din Patrol Azi am trecut impreuna cu fratele Marele Alb pe la Didone sa vad si eu ce se mai lucreaza in secret :y:ha: :br GPScule si Horace pentru proiecte si..., am ramas uimit :ooo de noul ROMSTALOZAUR al lui Gaganu :ha::ha::ha: Ce vrei sa faci Gagane cu teava de gaze sudata (neindoita deci :y) pe Toyota ta? Vrei sa o aduci la aceeasi greutate cu un Patrol? :ha: Am tot discutat si cu Didone, Vio, Horace si Marele Alb si am ajuns la concluzia ca in sfarsit vrei sa te lupti si tu cu Patroalele de la egal la egal, da` la cat de grea o sa fie tzava :grin: pe trotineta, nu cred ca o sa aibe puterea unui Patrol ca sa mai misti colivia de pe loc :ha: asa ca... zi-le Gagane! :ha::h5 Spionii merg fara a se anunta :ha::2dr tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: Ajutor ...vreau sa scurtez 30 cm din Patrol Tractozaure, Gaganu este copilotul meu, am fost cu el la 2 etape de CN si pot sa spun ca s-a indragostit de Patrol. Acum pune fiare pe Toyota ca sa fie la fel de grea ca Patrolul ...apoi o sa puna in fata sigla de Patrol......apoi schimba puntile.....etc Bine ca a inteles ceva.....acum dupa ce a cumparat doua Toyota:2dr GPScu....esti un tradatorrrrrrrrr............:dr3 Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: Ajutor ...vreau sa scurtez 30 cm din Patrol Horace :grin: de-abia astept sa trag cu Tractozauru` de Romstalodrak cu tot cu colivie la greutate de 1 Patrol in viu...:ha::ha::ha: Nu de alta da` sunt invatat...:wink: Pe vremea cand Gaganu se numea Speedy Gunman si tragea de o Vitara... :ha: qihrXXlszX0 Si ceva foarte recent, cu Toyota :wink: nu vreau sa-mi imaginez ce o sa se intample cand o sa aiba si colivie pe ea :ha::h5 jUzRqYCZUTA Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iulie 6, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: Ajutor ...vreau sa scurtez 30 cm din Patrol Horace :grin: de-abia astept sa trag cu Tractozauru` de Romstalodrak cu tot cu colivie la greutate de 1 Patrol in viu...:ha::ha::ha: Nu de alta da` sunt invatat...:wink: Pe vremea cand Gaganu se numea Speedy Gunman si tragea de o Vitara... :ha: qihrXXlszX0 Si ceva foarte recent, cu Toyota :wink: nu vreau sa-mi imaginez ce o sa se intample cand o sa aiba si colivie pe ea :ha::h5 jUzRqYCZUTA Cristi il descurajezi pe GAGANUL :ha: ...cum faci tu de scoti de la naftalina asa ceva :grin::grin::grin:nu sti ce e sub capota acum :y ...:caremunceste singur cu manutele lui la o investitie de 4000-5000 euro :hl cred ca nu va fii de ras acest proiect :brlui :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: Ajutor ...vreau sa scurtez 30 cm din Patrol GP :grin: sunt convins :y da` sti ca-mi place sa-l necajesc pe Gaganu (plus ca nu trebuie sa uite cine i-a fost baci) :ha:, mai ales ca se incapataneaza cu Toyotele lui si pana la urma tot la Patrol o sa ajunga :ha:, inainte o faceam cu bullbar :grin: sti prea bine :ha: dar acum nu prea mai tine la fel de bine la tavaleala :ha:..., plus ca nu mai are Patrol :ha: asa ca nu mai e de-al nostru... :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iulie 10, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2010 Re: Ajutor ...vreau sa scurtez 30 cm din Patrol Hmmmmmmmmmmm , am achizitionat un motor 4200cmc complect (la cheie) la sfarsitul saptamani viitoare ajunge la transplant in RASNOV :2dr tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: Ajutor ...vreau sa scurtez 30 cm din Patrol Hmmmmmmmmmmm , am achizitionat un motor 4200cmc complect (la cheie) la sfarsitul saptamani viitoare ajunge la transplant in RASNOV :2dr cumva motorul de TOYOTA? nu de alta dar sa nu te ,,bungheasca,, baietii cu cioara vopsita:ha::ha::ha: bafta la proiect:y Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iulie 13, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2010 (editat) Re: Ajutor ...vreau sa scurtez 30 cm din Patrol S-a lucrat la RANFORSAREA tendoanelor cu teava trasa si platband de 3 cm ....intrucat sunt campion la torsionat :grin: sau este ff necesar acest lucru :grin:? Multumesc baietilor DIDONE si VIO TURCU ...:h5 Cost.... la bucata 20 ron de scos bucsa , 20ron de montat bucsa x 2 pe tendon 40 ron + 100 ron teava trasa (nu sudabila:old)si electrozi ,discuri flex etc + manopera demontat montat si sudat 100ron .....total 250 ron pe bucata ! Editat Iulie 13, 2010 de Astral tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Re: Ajutor ...vreau sa scurtez 30 cm din Patrol toata onoarea este a ta ,:wink:o inima mare si un suflet patimas:h5 o sa iasa ceva de deosebit:2dr Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat August 21, 2010 Autor Partajează Postat August 21, 2010 Re: Ajutor ...vreau sa scurtez 30 cm din Patrol Lasam lucrurile sa vorbeasca , cu multa experienta sau nu avansam :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat August 21, 2010 Partajează Postat August 21, 2010 Re: Ajutor ...vreau sa scurtez 30 cm din Patrol bafta multa la proiect !! si sigur datorita ,,voua,, va fii ceva deosebit. PS nu va lasati pagubasi datorita ,,carcotasilor,, cu respect :wink: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate