Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ajutor ...vreau sa scurtez 30 cm din Patrol

GPScu

Postări Recomandate

Re: Ajutor ...vreau sa scurtez 30 cm din Patrol

Sunteti cativa aici pe site si in comunitatea asta care faceti, taiati, refaceti, modificati, ajustati, inventati. Va rugam nu va lasati dusi de val si faceti-va treaba ca pana acum. Nu cu balacareala sau cu invective sau acuze ca ne derutati de tot pe noi cei care tinem la parerile voastre si va admiram.

Eu zic ca in acest caz schimburile de replici se pot face ori in privat ori la un topic moderat k lumea in care sa va spuneti parerile obiectiv si civilizat ca sa iasa ceva constructiv la final din care sa invatam cu totii.

Daca considerati ca trebuie lamurite cateva aspecte, deschideti un topic si lamuriti problema frumos. Eventual moderatorii sa intervina. Dar nu in tipicul balcanic ci in cel civilizat.

Multumesc.

Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 115
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu ma ia nimeni la 11m doar ii roade rautatea pt deschiderea acestui topic . Deranjati de faptul ca ,, CICA DESTEPT LUMEA ,, :grin:

Din acest motiv evit sa mai intru in polemici cu acesi oameni ....ROG un moderator sa stearga toate OFF TOPICURILE :h5

Ba fratilor voi nu vedeti ca e caterinca astia e buni prieteni si e bine sa sa mai descreteasca umpic fruntea la mameluci ,parca era nevoie de o gluma a la CAPCAUNU SI TRACTOZAUR :ha::2dr

:cl
Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
Link spre comentariu

Frumos taiat,nu mergea taiat un pic din fata?

A fost englezoaica?

Suspensia este Toghf Dog sau Terra ?tare sus s-a mai cocotat.

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

Frumos taiat,nu mergea taiat un pic din fata?

A fost englezoaica?

Suspensia este Toghf Dog sau Terra ?tare sus s-a mai cocotat.

De acum incolo incepe macelul :grin::grin:...........pana acum caroseria a fost taiata dupa ureche ..:ha:......se va taia si din fata circa 15 cm din sasiu va primi o capota din fibra ranforsata cu priza de aer :h5 , va primi un motor 4200cmc turbo diessel , am facut revizii in punti discuri placute, garnituri, rulmenti , uleiuri, etc ,inclusiv montarea unui blocant ARB fata ,arcurile sunt ome cele mai inalte , doar amortizoarele vin de pe o elglezoaica :grin::grin:

Nu a fost englezoaica :av

Editat de GPScu

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

pana acum s-a curatat sasiu intens:grin:si spalat din greu cu solutie antirugina,imbracat dupa aceea:ha: tot cu haine antirugina ,caroseria dupa taierea dupa ureche:wink: a primit acelasi tratament ,propretarul avand o mare problema cu Rugina,sa vedem ce mai putem face in continuare:h5

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

A fost un an ff greu :tk printr-e picaturi m-am ocupat de acest proiect ,impreuna cu baietii de la GRIZLI 4x4 GARAJ respectiv DIDONE si VIO TURCU .............maine vin cu poze recente si stadiul masinii :h5:h5

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
Link spre comentariu

Bravo GP !!!

Buna treaba Dido !!!

:h5

Multumesc , ASTRALE pt incurajari .......pana la sfarsitul saptamani ii dam gazul :grin: rosu :tk

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
Link spre comentariu

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Ce bine iti sade in rosu:ha:pardon langa sasiul de patrol luat de la mine.Se lucreaza incet si cu simt de raspundere.:br

Fratelo , jos palaria :h5....de la voi a plecat acest proiect :1.........Mi-a dat mult de lucru :grin:, am cumparat 2 donatoare pt a duce la finis acest proiect :grin:.....Va multumesc !

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Zi-mi si mie te rog ce gume ai pe "fiara" ....

Voi merge pe silverston extrem 35 11,5 R16 .....cele din poze ...........

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Re: Vand nissanul de concurs URGENT

Am si eu cateva intrebari si cateva observatii ...

Ai luat in calcul motorul in fata? Mi se pare placa de troliu prea spre punte. Esti sigur ca iti va intra motorul acolo?

La piulitele de pe sasiu ... as fi mers pe niste piulite cu frana sau pe o a doua piulita ca si contrapiulita ...

Placa de troliu de de 10mm? Intariturile pe care le-ai facut sunt destul de rezistente?

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Am si eu cateva intrebari si cateva observatii ...

Ai luat in calcul motorul in fata? Mi se pare placa de troliu prea spre punte. Esti sigur ca iti va intra motorul acolo?

La piulitele de pe sasiu ... as fi mers pe niste piulite cu frana sau pe o a doua piulita ca si contrapiulita ...

Placa de troliu de de 10mm? Intariturile pe care le-ai facut sunt destul de rezistente?

Motorul se afla pe masina ....la locul lui ....

Placa de troliu nu o montez in fata ....... doar in spate si in spatele scaunului din dreapta .........pt cele 2 trolii de pe masina .......placa sa confectionat din tabla de 10 mm destul de groasa ...suruburile de pe placa sunt fixe pe sasiu , duritate 8 cu 8 ....pt a demonta placa cat mai repede fara a tine contra .........sa folosit distantierele de la carligul de remorcare si sudarea acestora .... mai rezistenta ca placa de troliu 10 mm .......nu rezista sasiul care e de 3-4 mm :grin:

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Scuza-ma,

Acum am vazut sensul gumelor ... nu am fost atent.:wink: La fel si pozele cu caroseria (care la inceput nu mi s-au incarcat ...ce sa-i faci, netul rau ... :grin:)

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Scuza-ma,

Acum am vazut sensul gumelor ... nu am fost atent.:wink: La fel si pozele cu caroseria (care la inceput nu mi s-au incarcat ...ce sa-i faci, netul rau ... :grin:)

Net de Ilfov .......:ha: muta si tu discutiile astea la ,, Ajutor...vreau sa scurtez 30 cm din patrol ,, :2dr, aici e un topic de vanzari , esti interesat de masina .:ha:

Multumesc !

Mutat!

Editat de Yonutz

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare