Vizitator nanuk Postat Octombrie 25, 2007 Partajează Postat Octombrie 25, 2007 si,pe langa k nu am nici o jena sa o recunosc,ma si distreaza copios.cineva a zis k e buna bautura,dar trebuie sa te tii de ea.a avut dreptate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Octombrie 25, 2007 Partajează Postat Octombrie 25, 2007 Ursule, ceva nu-i in regula! Acuma te uiti la dallas, iti vinzi motoru', ai schimbat profilu' simex cu BF, in ultimu an ai avut doua tentative de lasat de bautura...... ceva se intimpla cu tine!! :oo Cumva o muiere incearca sa te convinga ce misto e canalul Acasa si ca e mai bine sa-ti petreci timpu' liber la mall decit in noroaiele de pe munte??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 25, 2007 Partajează Postat Octombrie 25, 2007 ... auzi tu, mare urs de banchiza, il ai pe DVD/hard/CD/etc. ? ... ca si eu vreau sa-l revad :ga ... zau ca vreau ! ... dau si-o tuica daca e vorba :D ... ... domnu' Bruno, eu tot mai sper ca domnia voastra n-are nimic impotriva Mall-urilor :ga ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Octombrie 25, 2007 Partajează Postat Octombrie 25, 2007 ... domnu' Bruno, eu tot mai sper ca domnia voastra n-are nimic impotriva Mall-urilor :ga ... Nuuuuuu, vai de mine, se poate????????????? Acuma 2 saptamini am fost tirit in TM , ca sa-si cumpere cizme si dupa ce am asteptat o ora jumate intr-o benzinarie bind vreo 5 expresso, am dat telefon, sa intreb daca nu cumva ii gata.Normal ca nu isi gasise ceva sa-i placa, asa ca am zis "OK, ma duc si io sa vad niste voblere si ne intilnim in parcare la mall peste doua ore. Ce a urmat e la mintea cocosului, peste o ora si 50 min fix, eram la "rendez-vous", maria nu. Telefon, explicatii ca "is in cabina de proba etc"., zic bine, urc sa-mi iau si io o pereche de bocanci de un sezon de la Salomon, peste 15 min cu bocancii in plasa al doilea telefon......" sunt la magazinul de linga, ma uit la niste perdele superbe".....peste juma' de ora telefon si din nou explicatii ca o astept la etajul 1 linga scarile rulante, nu la etajul 2, linga Pizza Hut, unda ma cauta ea, ne intilnim in sfirsit, reusesc destul de diplomatic sa evit intrarea la alte buticuri din drumul spre masina, reusesc si sa articulez doua-trei cuvinte in drumul pina la arad, si pina la urma tot io is de vina ca nu si-o gasit ce ii trebuia si ca n-am vrut perdele in casa!! Pai as putea sa am ceva impotriva mall-urilor????.... sau poate is io misogin!! :ang3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 25, 2007 Partajează Postat Octombrie 25, 2007 Welcome in the club Bruno :h5 :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 25, 2007 Partajează Postat Octombrie 25, 2007 @Bruno : ... mon cher ami, cum 'reaku sa-ti zic fara sa doara :ga ??? ... dupa o anumita varsta, shoppingu' devine la fel de sigur ca si rasaritu' soarelui dimineata, pur si simplu n-ai cum sa impiedici femeia sa caste gura la ultimile noutati in materie de bluzite, rochite, posete si pantofi ... le sta in caracter sa se minuneze la orice carpa colorata, si pot pierde ore intregi alegand haine din rafturi :ga ... daca bugetu' da familie e mic si amarat :ga, nu te bucura prematur, nevestele fac windowshopping, adicatelea stau de se uita in vitrine, ca pustoaica aia din povestea "Fetita cu chibriturile" ... ... e clar ca n-ai cum sa impiedici treaba asta decat cu pretul unor certuri care n-au ce cauta intr-o familie normala, in care barbatu' are la cin' sa apeleze pentru un sfat, doua :ga ... deci, ce e de facut ? 1 - vrei sa cari sacose ?... 2 - vrei sa intri / iesi din magazine pana ametesti ? ... 3 - vrei sa fii intrebat de o suta de ori pe minut : "Ce crezi draga, mi-ar sta bine cu asta ?" ... ... daca raspunsul e DA, atunci iti meriti soarta :ga, ia-ti "nevasta" de mana si da-i fuga-fuga, la Galeriile Comerciale, ca acusi se baga moda de iarna si sunt "Reduceri" :ga ... ... daca insa esti normal la cap si femeia nu te-a prostit iremediabil :ga, atunci iti inviti personal soacra sa va insoteasca la cumparaturi ... avantajele sunt indiscutabile : - cresti in ochii soacrei [ care astfel va fi inclinata sa-ti acorde alta data circumstante atenuante, nu stii cand ai nevoie de o "pila" la Stapanire :ga ] - lasi fetele sa umble de capul lor si tu iti alegi o terasa unde le astepti ... daca terasa "prezinta" bere in meniu, atunci chiar te-ai scos, iti iei un ziar si uite cum poti petrece 3 ore ca un boier, la bere, barfa si tutun :ga ... - orele de shopping pot fi apoi foarte usor "contrabalansate" de orele de bere duminicala ... un fel de : mami, ma duc si io la bere cu baietii ! - crezi c-o sa aiba inima sa te refuze dupa ce cu o zi inainte le-ai insotit la cumparaturi ? ... ... restu' sfaturilor, un fel de scurt ghid despre "Cum sa-ti faci de cap, iar femeia chiar sa-ti multumeasca pentru asta :ga !", se dau contra cost, la proxima intalnire :ga ... doritorii sunt invitati sa se inscrie pe lista de asteptare :ga ... PS : nu-s mofturos, asa ca accept cu bucurie o Zaraza, cu prima ocazie :ga ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 25, 2007 Partajează Postat Octombrie 25, 2007 Cred ca se pune de un nou forum: http://www.mallvictim.ro :ha :ha :ha Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Octombrie 25, 2007 Partajează Postat Octombrie 25, 2007 Deci: nu stiti nimic. Eu cand am fost singura la shoppin', mi-am cumparat doar bluze decoltate, pantaloni "prea fancy pt Bucuresti" si genti "prea extravagante", portofele peste masura de multe, si "unele prea rosii", si "iar" pantofi?!?! Iar rujuri?!? "si asa le tii degeaba" ... "Si de unde atatea reduceri, draga? Si toate la tine?!? Mai sa fie..." Asa ca acum vine singur cu mine... Si, vorba lui Koala, chiar credeti ca il mai lasa inima sa-mi spuna "de ce sa mergi si tu acolo, ce cauti tu acolo"? daca eu imi cumpar (in final) in mare parte ce zice el?!? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Octombrie 25, 2007 Partajează Postat Octombrie 25, 2007 http://www.gandul.info/gandul/turma-oi- ... 47;1013086 ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Octombrie 25, 2007 Partajează Postat Octombrie 25, 2007 cumparaturi puh, da ce de probleme avetzi !!! femeia crede ca barbatul trebuie sa o insotzeasca la cumparaturi ! sa nici nu incercatzi sa o convingetzi ca asta este o aberatzie..... nu avetzi nici o shansa ..... este genetic , bine ancorat in DNA ! Orice tentativa de sustragere de la aceasta "importanta" activitate devine penalizata ! Cuvinte ca "insensibil" , "neintzelegator" ....etc nu ne deranjeaza chiar deloc ( ca doara am facut armata ! smile) ...... dar adevarul este ca .......... viatza ta sexuala va avea de suferit ! asha ca nu ne ramine altceva de facut decit sa ne supunem acestui supliciu ! Oricum rezultatul este acelasi !!!!! ...... citeva magazine de pantofi combinate cu raioanele de lenjerie si imbracaminte de dama te fac impotent pt 24 de ore ! :ga Dar cu un pic de diplomatzie machiavelica se pot rezolva toate aceste probleme ! Daca magazinele se inchid la orele 20 facetzi pe dracu in patru sa plecatzi la cumparaturi la ora 17 ! Daca femeia vrea sa plece dimineatza ...... invitatzi soacra la masa la ora 13 ! Deci din start am redus durata shopingului la 3 ore !!!:h5 Cei mai multzi barbatzi fac o gresheala capitala cind rapund la urmatoarea intrebare : cum imi stau pantofii ? Domnilor!!! la aceata intrebare nu avetzi voie sa raspundetzi !!!!!!!!!!!! Daca raspundetzi : Foarte bine ..... ea ishi va da seama ca vretzi sa scurtatzi durata shopingului si defapt pe tine te doare in cot de ce pantofi vrea ea sashi cumpere si dorintza ta arzatoare este sa ieshi cit mai repede din magazin ! zece bile negre si 69 suspendat o saptamina ! :hw Daca raspundetzi : uff cit is de uritzi ....... ii arunca indignata inapoi in raft si itzi raspunde cu o naivitate infantila : asha se poarta acuma ! Adevarul este ca daca ar putea tzi iar pune ca supozitor si tacit pe linga 69 mai pune si 34,5 pe lista suspendarilor ! :t cel mai elegant se iese din aceasta dilema cu : ia uitate daca nu cumva sint facutzi in China !!!!!! :Gr Daca in sfirshit sia gasit pantofii si tu nici nu tziai inchipuit vreodata ca o pereche de pantofi poate sa coste atita ........... Laudai !!!! ...... ma ce bine itzi stau !!! itzi scoate in evidentza glezna de gazela........ ........iar in drum spre plata , cu cartea de credit in mina....... spunei euforic .....ca si o colega de a ei de servici sia luat la fel !!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Mai are cineva nelamuriri??????? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: va doresc in continuare un shoping placut ! :bleah Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 1. mai uit la romantica,hihihihi 2. nu ma inmoi nici eu si nici vulpea,dar vreau sa schimb un motor cu altul si eu consider k pt mine BF este mai bun decat SIMEX. eh,shoppingul.........eu nu stiu de ce va plangeti atat.exista filme la mall,carti,muzica.........cu conditia sa nu te duci saptamanal.eu nu am asa o mare spaima de mall,unde mai gasesc ceva de facut sau o vulpe de privit (desi majoritatea sunt la prima generatie incaltata si stau sa se uite in fantana arteziana);pe mine carfururile,corele,bilele ,etc. ma seaca.si acolo am refuzat categoric sa calc si pana acum am si reusit.zic pana acum pt k de cand m-am mutat cu jobul pe autostrada nu prea mai am unde sa mananc,bgp. desi se pare k motul este la ikea...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 Re: ma uit la Dallas,frate si,pe langa k nu am nici o jena sa o recunosc,ma si distreaza copios.cineva a zis k e buna bautura,dar trebuie sa te tii de ea.a avut dreptate. si eu :lol: ... am vazut deunazi episodul treizecisiceva.... e pe la inceput cand dallas era misto :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 da,de fapt chestia cu mall-ul este off topic :ha cand mai uit la dallas,dupa 20 de ani,imi dau seama de 2 lucruri: k nimic nu este mai reconfortant decat sa te uiti la frezele alora,sa urmaresti dialogurile alea imbecile si sa-ti aduci aminte (cel putin in cazul meu) cum baleai la masinile lor.ahem,si CAT DE BUNA era atunci Pamela (Victoria Principal) :top Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 oricum bobbi si pamela - idolii unei generatii....cum e el grav asa tot timpu :ha si ea, CORECT superbuna :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 the damage is done. nu mai incercati sa dregeti busuiocul. penitenta. DALLAS!? chiar asa rau ati ajuns? BRUNOOOOO, ajutor! :beat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 the damage is done. nu mai incercati sa dregeti busuiocul. penitenta. DALLAS!? chiar asa rau ati ajuns? BRUNOOOOO, ajutor! :beat bine k esti tu destept. :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 ... Este foarte clar ca unii dintre noi "este" batrani, da' "nu vrea" s-o recunoasca :ga ... .... Este la fel de clar ca "ne bat" nostalgiile ... de ce sa n-o recunoastem ? ... Mall-u', ca si shoppingu'-i aferent, sunt un fel de : "Cine nu mananca bataturica, nu papa nici ochisor !", asa ca nu trebuie sa ne impotrivim ... totul e zadarnic ! :D ... si vorba lu' Figo, cauzeaza apoi grav la ziua saptamanala de sex ... la revedeaua BJ si alte finetzuri d-astea :ga ... PS : svejksoldjer, vorbim peste douaj' de ani :D ... stii cum se zice : "despre drumul acela lung, pe care tocmai te pregatesti sa-l strabati ... ei bine, noi ne-am intors de mult de pe el ! ... e greu prietene, e greu ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 fara sa mai apelez la emoticoane si alte aspecte tehnolohgice pe care, in ideea de camufla ridurile, artrita si colesterolul ridicat le foloseste cu precadere generatia care tocmai a tasnit de fund in sus, anunt ca: babacilor (sau babaciunilor?), vremea in care va rasteati la mine in tramvai sa va cedez locul iar eu marsam, a trecut. fentele de genul ai sa vezi la randul tau nu tin la mine. ah, si daca ati uitat (deh, varsta), va aduc aminte (pur si simplu, nu "va aduc aminte cu respect") ca vine iarna, se-apropie vremea leucoplastului pe talpi, bagati carbuni sa mai prindeti ca am auzit ca de la anu' se scumpeste rau... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 hihihihihi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 fara sa mai apelez la emoticoane si alte aspecte tehnolohgice pe care, in ideea de camufla ridurile, artrita si colesterolul ridicat le foloseste cu precadere generatia care tocmai a tasnit de fund in sus, anunt ca: babacilor (sau babaciunilor?), vremea in care va rasteati la mine in tramvai sa va cedez locul iar eu marsam, a trecut. fentele de genul ai sa vezi la randul tau nu tin la mine. ah, si daca ati uitat (deh, varsta), va aduc aminte (pur si simplu, nu "va aduc aminte cu respect") ca vine iarna, se-apropie vremea leucoplastului pe talpi, bagati carbuni sa mai prindeti ca am auzit ca de la anu' se scumpeste rau... :ga Oare merge daca pune niste leocoplast pe BFG-uri? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 fara sa mai apelez la emoticoane si alte aspecte tehnolohgice pe care, in ideea de camufla ridurile, artrita si colesterolul ridicat le foloseste cu precadere generatia care tocmai a tasnit de fund in sus, anunt ca: babacilor (sau babaciunilor?), vremea in care va rasteati la mine in tramvai sa va cedez locul iar eu marsam, a trecut. fentele de genul ai sa vezi la randul tau nu tin la mine. ah, si daca ati uitat (deh, varsta), va aduc aminte (pur si simplu, nu "va aduc aminte cu respect") ca vine iarna, se-apropie vremea leucoplastului pe talpi, bagati carbuni sa mai prindeti ca am auzit ca de la anu' se scumpeste rau... ............ tu mai circuli cu tramvaiul? :shock: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 ntz. "ei" circula cu tramvaiul... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 la revedeaua BJ si alte finetzuri d-astea ... Koala, exprimarea asta merita sa fie tinuta minte... mi-ai dat o idee. :ce :lol: eh,shoppingul.........eu nu stiu de ce va plangeti atat.exista filme la mall,carti,muzica......... Corect! Dar, stii, pentru unii este mai greu, s-au oprit cu cititul odata cu terminarea facultatii... cunoastem cazuri. LOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 ... hehe, ma abtin sa comentez randurile tanarului soldat Svejk ... e puiandru si necopt, nu se cade sa-l necajim :ga ... doar atat zic : "anii trec, se duc-nainte" ... iar daca nu te cheama Connor, din clanu' McLeod :ga, atunci o sa ajungi la vorbele noastre si chiar o sa-ti placa sa-ti aduci aminte de anii din urma ... @redscarlet : ... :grin: :grin: :grin: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 Oare merge daca pune niste leocoplast pe BFG-uri? sigur ca da !!! ............daca il bate in cuie nu pica jos ! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate