svejk Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 corect... cum e sa-ti aduci aminte de cum era fara vata in urechi... :grin: si-nca ceva zic, inca ceva... :grin: ... koala, dvs. sunteti deja nevoit sa CERETI?! anumite lucruri? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 ... neee, nici vorba :ga ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 @ svejk... Sa inteleg ca tu iti procuri "anumite lucruri" cu forta? Sau astepti "oferta de Craciun"? (Don't take it personal, u know u're my favourite...) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 ca sa fiu obiectiv, nu(-mi) iau nimic cu forta si nici nu tre' sa cer. exista si varianta in care ti se ofera :grin: ramane numai sa aleg. aia cu craciunul... poate pentru koala... desi mai greu in bradut :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 exista si varianta in care ti se ofera :grin: Da, cum spuneam, de Craciun... (si acum fac apel la Koala, sa intervina, sau la Nanuk, sa ne spuna ca suntem off-topic rau, ca parca vad ca iar ne certam...) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 repet: situatia descrisa de oferta de craciun, e valabila pentru departamentul over 40 care e oricum happy in caz ca :grin: in rest: intr-adevar, spiritul de solidaritate al grupei de varsta mai sus mentionate se manifesta si-aici: numai eu fac scandal, iar restul babalâcilor s-au coalizat in sistem da' inchideti domle' geamu' ala ca ne trage... quote: am sa va prind degetele-n pian, mumiilor...:unquote :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 exista si varianta in care ti se ofera :grin: Da, cum spuneam, de Craciun... (si acum fac apel la Koala, sa intervina, sau la Nanuk, sa ne spuna ca suntem off-topic rau, ca parca vad ca iar ne certam...) de cee off topic ???? .....incepe sa devina interesanta discutzia ! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 in rest: intr-adevar, spiritul de solidaritate al grupei de varsta mai sus mentionate se manifesta si-aici: numai eu fac scandal, iar restul babalâcilor s-au coalizat in sistem da' inchideti domle' geamu' ala ca ne trage... Ehe... somnul natiunii naste monstri, huh? Si ca sa-l citez pe un super copil, de vreo 4 ani, "nu sunt babalaci, tanti, sunt babalai" (a se citi exact cum se scrie)... (si se refera la toti "oamenii mari" din mall Vitan, pe care ii vede el cand trece pe acolo). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 de cee off topic ???? iac'asa... oricum eu cobor la prima, atentie ca am lasat guma pe scaun :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 Io nu inteleg discutia. Pentru mine, se cearta unii (sau unul) batrani, cu unii si mai batrani :bleah .Cand voi va uitati la Dallas, eu ma uitam la Strumfii, si sa nu-mi ziceti ca erati mai fericiti :grin: :grin: :grin: Si daca voi va-ti intors deja de pe drumul ala pe care o sa merg, asa si? Tineti voi minte (care mai singur, care cu lecitina) cand erati tineri si in putere si dadeati iama prin puicutze? ei bine, noi nu tre´sa ne aducem aminte :h5 Vorba lui Svejk, problema e cum sa alegi, nu cum sa ceri. :P Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 da ma gabitzule, exact aici e cheia. unii se uita la dallas pentru ca... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: la mine pe televizor e praf si telecomanda am spart-o de mult de un perete ca mi se terminasera bateriile. altii fac stoc de baterii... :grin: pentru telecomanda, evident, ar fi fost mult prea facila gluma... a, vedeti, am auzit ca si-astea se vor scumpi... :grin: @generatia vizata: v-astept s-ajungeti in capu' scarii sa va sting lumina :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 exista si varianta in care ti se ofera :grin: Da, cum spuneam, de Craciun... (si acum fac apel la Koala, sa intervina, sau la Nanuk, sa ne spuna ca suntem off-topic rau, ca parca vad ca iar ne certam...) eu nu m-am certat cu tine niciodata si oricum e un topic de caterinca.noi,hodorogii,pasu' si basina,intelegem de gluma.dati linistiti inainte,manjilor,macar sa ne tavalim de ras ....... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 @nanuk: nu cu tine se preconiza scandal, eu eram ala la a carui jugulara a sarit scarlet, nu aici ci pe 4x4 si relativ justificat, ca eram eu in piuneze cu nervii si-am fost cam brusc. da' nu-ti face griji tataie, ca e de bine, hai coboara in pivnita ca-ti aprind io lumina... :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 [ "nu sunt babalaci, tanti, sunt babalai" . acu mi-a picat fisa :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: deci: mie mi se zice baiatu' ai si tu un foc? never ever "nenea" ha, cu cine polemizam..... :grin: :grin: :grin: :old cum suna asta, "tanti"..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 Ce face Toyota din om........are efect de Red Bull.....ai da aripi ......brava Svejk....ai revenit la starea de spirit initiala :h5 :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 va rog, e irelevanta marca masinii... pe cuvant! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 Stiu....dar nu mai esti asa de negativ in dialaog...ca atunci cand erai cu....alta marca..... :grin: :grin: :grin: Ps. nu sunt fanatic al vreunei marci anume... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 aia a tinut de conjunctura... in niciun caz de niva, pe cuvant! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 oricum, sa-nteleg ca generatia veche s-a bagat deja in plapumi? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 oricum, sa-nteleg ca generatia veche s-a bagat deja in plapumi? :grin: Mai tarziu un pic, acum sunt la televizor :P la mine pe televizor e praf si telecomanda am spart-o de mult de un perete ca mi se terminasera bateriile. "Nici macar, n-am televizor dar e normal Cand vad atatea lucruri, interesante pe tavan" Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 in completare, din aceeasi sursa: si-nca ceva, zic, inca ceva... doar noaptea-i mai ...... ca .... mea! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 1. nu inteleg de ce magazinele nu au sala de asteptare, cu un televizor pe vre-un canal discovery sau de sport.. 2. nu inteleg de ce femeile trebuie sa intrebe "m-am mai ingrasat" sau "cum i-mi sta cu asta"..aceste intrebari fara raspuns care sa te coste, oricare ar fi el. 3 nu inteleg de ce avem atatea magazine pt femei, dar pt barbati atat de putine. lista poate continua.. PS" linia maritima onedin" se mai da pe vre-un post? ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 la mine pe televizor e praf si telecomanda am spart-o de mult de un perete ca mi se terminasera bateriile. "Nici macar, n-am televizor dar e normal Cand vad atatea lucruri, interesante pe tavan" @Svejk : ... asa-ti trebe flacau ! ... "necopt" fiind, n-ai avut prevederea sa tii in casa niste baterii de rezerva ... da' nu pune la suflet, toate astea se invata cu timpul :ga ... @gabitzu : ... ce vezi pe tavanu' ala atat de interesant ? ... panze de paianjen si decoruri de ipsos ? :ga ... PS 1 : ... Cat despre noaptea lunga si alea-alea ... hmm, hai sa fim seriosi si sa intrebam si doamnele din zona :ga ... sau era vorba de o noapte neagra, ca ceru' gurii la cateii de rasa ? :ga ... PS 2 : ... la Mallu' Vitan, acu' pe seara, parcata pe-un colt ... o vitara neagra, cu numar B-??-BOZ ... iti suna cunoscut redscarlet ? ... vezi ca au bagat prospaturi la Marc&Spencer :ga ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 mie-mi place cind vad cite-un minz d'asta cu masina sprijinita de un pom pe-o laterala, implorind cu "ochii tristi si nasucu umed" "..nenea, nu aveti o sufa si-un hi-lift?? ",..... si nenea, care nu si-a uitat sufa si hi-liftu sub pat in dormitor, il ajuta, ca doara a trecut si el prin asta, atunci cind era mai tinar si nici flocii nu-i crestea klumea pe putza :P no ofence young boyz :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 am fost si eu la mall in vitan.am vazut stardust.marfa.dar nu eram cu puchul k nu incape la subsol,hihihihihi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate