Vizitator koala Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 ... am inteles Ursule ... ai fost cu redscarlet, cu vitara ce-o vazui ... sper ca ati avut bilete pe ultimu' rand :ga ... @Bruno : ... hehe, cam asa ceva ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 ... am inteles Ursule ... ai fost cu redscarlet, cu vitara ce-o vazui ... sper ca ati avut bilete pe ultimu' rand :ga ... Aha.... :bean Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 @ Koala... parcata pe-un colt ... o vitara neagra Te rog frumos, era parcata la scara, si nu pe locurile rezervate celor cu probleme locomotorii... Avantaj vitara, orientare in mall la fel de buna ca in padure... 1. Ma intreb ce cauta Domnia Voastra in Mall Vitan... aparent, mai pasionat de mall decat Doamna "ri_david" ... Si mai ales, daca tot ai investit atat in statie, antene etc... cum se face ca te invarteai constant in jurul biroului de informatii?!?!? 2. Prospaturi, la "marks and spencer"?!?! Aia prin definitie au moda "quelle" sau "neckermann" (asta daca prospaturile la care te refereai nu erau noile vanzatoare, absolvente de liceu... caz in care te dezamagesc, nu ma intereseaza, am trecut de mult de faza asta).. insa au si un lucru bun, printre "prospaturi" bagasera la raionul pentru domni un model nou de ghete... cele cu talpa BFG... @svejk 1. De, mah... e nasol, la o varsta, sa nu ti se citeasca experienta in atitudine, gesturi, mimica, priviri... mai bine "tanti" spus asa de un copil de 4 ani, decat "baiete, ai un foc?!" adresare sub forma interogativa a unei persoane de sex feminin (sau nu) pentru tine... Dar lasa, inca aproape doua saptamani si iti promit eu un amnar de rezerva.. (sper ca macar scanteia sa-tzi mai ramana pana atunci...) 2. Iti multumesc ca l-ai lamurit pe Nanuk. @nanuk Stiu ca tu nu te-ai certat niciodata cu mine. Apreciez. @vbh Dar la ce-tzi folosea sufa, in dormitor, sub pat, in tinerete? Nu-mi pot imagina... :grin: @max am vazut stardust.marfa.dar nu eram cu puchul k nu incape la subsol,hihihihihi. Neee... max, n-ai inteles... Filmul era la subsol, nu la multiplex... Vitara in parcare iar eu la marks&spencer, cautam "prospaturi" la raionul de lenjerie (da' iar n-am avut noroc, modelele misto se opresc la cupa C) ... koala ajunsese intre timp la acvariile cu bomboane galbene, dar cred ca n-avea marunt... si in timpul asta svejk o cauta cu lumanarea, ca baterii nu mai avea ... Deh, activitati simple, de vineri seara... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 @svejk LE ha, cu cine polemizam..... cum suna asta, "tanti"..... Pai in comparatie cu mall-ul si cu anvelopele de asfalt... "tanti" suna chiar serios. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 @vbh Dar la ce-tzi folosea sufa, in dormitor, sub pat, in tinerete? Nu-mi pot imagina... :grin: Noah, tinar fiind aveam nevoie de ajutor ca sa o ridic pina unde trebuia s-o bag, si pe linga sufa, mai aveam nevoie si de scripete, dar am uitat sa zic si de el, ca-s cam hodorog :lol: oricum acuma nu mai am probleme d'astea, sufa si scripetii locuiesc in patrol :old, manevrele din dormitor, se pot face si fara :b Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 @vbh Ok. Noah, tinar fiind aveam nevoie de ajutor ca sa o ridic pina unde trebuia s-o bag Era vorba de enciclopedia aceea grea rau, nu? Cea de pe ultimul raft, din biblioteca din lemn de nuc... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 sufa nu ........acuma sta pe spate si savureaza ! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 @vbh Ok. Noah, tinar fiind aveam nevoie de ajutor ca sa o ridic pina unde trebuia s-o bag Era vorba de enciclopedia aceea grea rau, nu? Cea de pe ultimul raft, din biblioteca din lemn de nuc... :grin: Noooooo, DEX-ul si Petit La Rousse-ul, stateau mai jos, doar nucile trebuiau sparte pe ceva, si la vremea aia eram cam firav la piept si nu ma puteam risca, daca ma loveam in gura????? Ce mai puteam zice? Am dat sau am luat ....???? :evil: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 ... Am dat sau am luat ....???? :evil: ... pai, depinde foarte mult la care capat te aflai :ga ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvein Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 mda ... cum era aia ? "vino mandro cand te chem, sa te fac in ... ghem" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Octombrie 27, 2007 Partajează Postat Octombrie 27, 2007 svejkule,stii care e diferenta dintre tare si intuneric?.......intuneric e toata noaptea,hihihi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Octombrie 27, 2007 Partajează Postat Octombrie 27, 2007 si sunteti iar off topic,era vorba de dallas. ma :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Octombrie 27, 2007 Partajează Postat Octombrie 27, 2007 dallas .................. DALLASa ca tare e numa cind trebuie ........ :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 27, 2007 Partajează Postat Octombrie 27, 2007 @redscarlet: damn! io ma port frumos si dvs. (obs. va rog pronumele de reverenta) ma loviti direct la AT-uri? mai discutam... :fr @ restul de mall-eri(babalai): va zic eu mai incolo nitel.... dupa ce se stinge lumina :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Octombrie 27, 2007 Partajează Postat Octombrie 27, 2007 Ca tot se vorbea de hypermarketuri... trebuie sa fac cumparaturi in "carfur" Cica "REAL" ala de se deschide sau s-a deschis va avea program NON STOP.. sa nu afle prietenele,nevestele etc ca nici noaptea nu mai e salvarea... ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Octombrie 27, 2007 Partajează Postat Octombrie 27, 2007 @ svejk Sa inteleg ca iti ceri iertare?!?! Nu ai de ce, dragul meu, ti-am mai spus, ma bucur ca pot invata de la cei titratzi in problemele respective ... In semn de respect, de acum incolo voi avea o noua semnatura... A, si inca ceva ... "dvs" degeaba e "dvs" daca nu spui "Domnia Voastra", respectiv "cea mai politicoasa forma de adresare existenta in limba romana". (Sau poate am avut eu o profa de romana nebuna...) @Aztec Si metro e deschis non-stop. Si e mult prea bine... La ora 1 AM vanzatoarele sunt f calme, marfa noua in rafturi, produsele frumos aranjate in rest... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 27, 2007 Partajează Postat Octombrie 27, 2007 @redscarlet: nope! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 27, 2007 Partajează Postat Octombrie 27, 2007 Incepand de la serialul Dallas, s-au ajuns la 5 pagini de comentarii in doar 2 zile. E dat naibii serialul asta. :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Octombrie 28, 2007 Partajează Postat Octombrie 28, 2007 Ca tot se vorbea de hypermarketuri... trebuie sa fac cumparaturi in "carfur" Cica "REAL" ala de se deschide sau s-a deschis va avea program NON STOP.. sa nu afle prietenele,nevestele etc ca nici noaptea nu mai e salvarea... apropo de REAL... s-a deschis d cateva zile si e f aproape de mine. ca s-a stricat traficu in zona nu e p[anica ..deja ne asteptam la asta oriunde in Bucu...daaar dupa cateva zile lumnea inca face coada(gen zeci de persoane)-afara din magazin- ca sa intre sa vada minunatele rafturi..plangea cica cineva ca nu mai au din alea de intins rufe... back on topic :grin: la Dallas se stringea toata familia ca la biserica...eu unu aveam melodia pe caseta :P ...nu putem sa nu ii dam locul care trebuie in ...lume :lol: . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Octombrie 28, 2007 Partajează Postat Octombrie 28, 2007 DA` LAS-o-n ... mama ei de treaba ! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 28, 2007 Partajează Postat Octombrie 28, 2007 ... daca tot am facut topicu' varza, barem sa aberam pana la capat :ga ... Toamna Haitei Cenusii ... dintr-o singura saritura, Moxo, "Uriasul Cenusiu din padurea de nord", s-a urcat pe Stanca Lupilor si, cu un urlet gutural prelung, si-a chemat haita ... vremea frumoasa, de sfarsit de octombrie, a scos rapid lupii din barloguri ... roca pe care se urcase Seful haitei era imensa, rasarita parca din pamant si acoperita cu muschi verde-smarald ... era incalzita acum de soarele tarziu al toamnei si constituia, de generatii, locul de adunare al Haitei Cenusii ... Moxo era respectat, cu cateva saptamani in urma avusesera succes la vanatoare si toata haita mancase pe saturate ... mai tineri sau mai batrani, masculi si femele, pui neindemanateci sau adulti experimentati, cu totii vanau si traiau impreuna, in adancul intunecat al padurii ... lupul urias statea cocotat pe piatra tocita si isi privea satisfacut "familia" : ... Spate Alb, un lup ciudat despre care se zvonea ca e venit de undeva de departe, din zona uitata a zapezilor vesnice, era tolanit pe o parte si, cu labele din fata incrucisate una peste cealalta, se uita amuzat la joaca puilor ... erau imagini care ii aminteau de copilaria sa, i se zburlea si acum blana deasa de pe ceafa cand isi aducea aminte de coltii mamei, inclestati pe ceafa mica si firava ... ... Cenusiul, un mascul adult a carui principala preocupare, in afara de vanatoare, parea a fi cataratul :D, s-a tras mai aproape si a marait cu subinteles catre lupul alb ... se intelegeau bine amandoi, iar la vanatoare alergau umar la umar ... de asemenea, amandorura "le placeau vulpile" :ga, si nu scapau niciun prilej de a fugari viclenele creaturi :D ... ... Soldatul devenise tot mai independent in ultima vreme si maraia obraznic la lupii maturi ... era un lup tanar, slabanog si foarte agil, care participase cu succes la ultimele vanatori din cadrul haitei, lucru ce-i daduse incredere in puterile proprii ... alerga bine iar muscatura sa era deja rapida si necrutatoare, promitea sa devina un lup puternic si incerca sa se faca remarcat ... avea ceafa plina de rani, toate muscaturi lasate de lupii batrani, care il taxau nemilos ori de cate ori "se baga in fata lor" ... dar el nu se lasa ... ... puiandrii ce "se ridicasera" in vara trecuta aveau acum rolul lor in cadrul haitei ... blana li se indesise iar coada li se lasase, curbata, in jos, semn ca treceau intr-o alta etapa a vietii ... incepusera sa-si incerce puterile intre ei, in jocuri razboinice care ii pregateau pentru viata aspra din mijlocul haitei ... cateodata, indrazneau sa "conteste" autoritatea cateunui lup adult, ierarhia haitei se construia pe baza luptelor, iar locul castigat putea fi repede pierdut in fata vreunui lup mai puternic ... in ultima vreme, autoritatea batranilor era tot mai des atacata de lupii tineri, venea iarna si hrana se imputina, lupii mancau in ordinea ierarhiei si o pozitie mai buna in cadrul haitei iti oferea sansa unui stomac mai plin ... ... Roscata isi facea cu grija toaleta blanii si privea amuzata maraielile lupului tanar si slab ... era o femela in plina putere, cu blana de un castaniu-roscat si relativ bine privita in cadrul haitei ... statutul de femela tanara ii asigura din start o pozitie oarecum privilegiata, asa ca putea sa se rasfete in soarele caldut al zilei de toamna ... ... Brunul auzise de la marginea raului chemarea Marelui Moxo si venise in fuga spre locul de adunare ... era un lup singuratic, pe vremea cand era pui niste vanatori ii omorasera familia, asa ca ramasese orfan in culcusul de pe marginea raului ... multa vreme se multumise sa traiasca doar cu pastravi, pesti pe care mama sa apucase sa-l invete sa-i prinda ... si acum ramasese la fel, de multe ori fugea pe malul apei si statea ore in sir prinzand pestii aia rapizi ... nu apucase sa auda maraielile obraznice ale Soldatului, dar stia "ce-i poate pielea", puiandrul indraznind "sa-i arate si lui dintii", de vreo doua ori ... evident, "il taxase" corespunzator ... ... soarele vesel de octombrie incalzea pamantul reavan iar aburii desi ai diminetii se ridicau printre ierburile ingalbenite ... lupii maraiau bine dispusi, ciondanelile si luptele faceau parte din fiinta lor, iar viata in mijlocul Haitei Cenusii parea singura alternativa viabila la iarna ce urma sa vina ... poate de aceea, de la alpha si pana la omega, cu totii erau conectati la realitatea cruda a vietii ... PS : ... nici o asemanare nu e intamplatoare ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Octombrie 28, 2007 Partajează Postat Octombrie 28, 2007 D-nu' Koala.. Sir! Sunteti un profesor pe cinste, ma invatati sa citesc printre randuri... :roll: (Cu "relativu' " ala nu mi-e mie prea clara situatia, dar, deh... toate la timpul lor..) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Octombrie 28, 2007 Partajează Postat Octombrie 28, 2007 ... daca tot am facut topicu' varza, barem sa aberam pana la capat :ga ... ... Aberatia e mama intelepciunii! Intotdeauna trebuie sa existe un mascul alfa! Cand masculul alfa se uita la dallas ..... vulpea are ochii rosii! Cam asta e parerea mea :dr FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Octombrie 28, 2007 Partajează Postat Octombrie 28, 2007 Cand masculul alfa se uita la dallas ..... vulpea are ochii rosii! Aiurea... e turbata, dom'le!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Octombrie 28, 2007 Partajează Postat Octombrie 28, 2007 Cand masculul alfa se uita la dallas ..... vulpea are ochii rosii! Aiurea... e turbata, dom'le!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Da coada de ce-i zvacneste asa? :shock: FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate