Max Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 @Koala Am citit foarte atent povestea ta si , (am mai zis-o si mai demult), cred ca ti-ai ratat cariera. :rsp :rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 de aici lipseste veverita tzuparu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 @svejk 1. De, mah... e nasol, la o varsta, sa nu ti se citeasca experienta in atitudine, gesturi, mimica, priviri... mai bine "tanti" spus asa de un copil de 4 ani, decat "baiete, ai un foc?!" adresare sub forma interogativa a unei persoane de sex feminin (sau nu) pentru tine... nu, n-a(t)i inteles... am zis ca formula cu care mi se cere un foc e: "baiatu'", nu "baiete". mai simplu, "baiete" e o forma politicoasa, (a carei condescendenta o sesizez prea bine...) uzitata de generatia "tanti" :grin: "baiatu'" e forma folosita de o cu totul alta generatie... iar, daca grupe de varsta de valori apropiate mi se adreseaza cu "baiatu'" iar tie cu "tanti", concluziile se impun de la sine... :grin: maul halten und weiter dienen... :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 Draga Svejk, generatia "tanti", cand vorbeste frumos si politicos, se adreseaza cu "tinere"... adica acorda ceva credit persoanei in cauza... " baiatu' " e pentru cainii de companie, iar "baiete" e cel mai des folosit atunci cand cineva doreste ceva, de la un pusti... Si inca ceva... din propozitia scrisa atunci nu reiese ca "tanti" era adresarea pentru mine... reise doar ca asa a spus acel copil si ca eu l-am auzit... 8) PS maul halten und weiter dienen... ...du kannst mich mal.. Los geht's! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 deocamdata zic: muhaha. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 de aici lipseste veverita tzuparu ... pai, veverita respectiva nu s-a bagat in cocina ... ca atare, n-au mancat-o porcii :ga ... cu alte cuvinte, am incercat sa respect oarecum o logica, legata strict de replicile date in acest topic ... mi-a iesit mai mult sau mai putin, asta e :D ... @Koala Am citit foarte atent povestea ta si , (am mai zis-o si mai demult), cred ca ti-ai ratat cariera. :rsp :rsp ... mda, o sa te trezesti cu mine la usa, atunci cand m-or da afara de la magazie ... spun povesti frumoase, asa ca serile lungi de iarna "sunt asigurate" dpdv al entertainment-ului :ga ... PS : Tinere lup, te-am sunat dis de morning, deoarece cararea prin padure m-a dus pe langa barlogu' tau ... da' n-ai raspuns la apel :ga ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 huh? tu erai? scuze, eram nitel preocupat de soarta unui taximetrist. sunt la job si ingropat pana peste cap desi nu pare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 30, 2007 Partajează Postat Octombrie 30, 2007 am putina treaba acum, dar trebuie sa dau o replica d-lui cu buzunar pe abdomen... le: bun, am revenit. aveti in textul de mai sus o suma de inexactitati. ca pot fi puse pe seama senectutii, a efectelor secundare a medicatiei specifice varstei sau pur si simplu a erorii nu importa, insa trebuiesc sanctionate dupa cum urmeaza: cu toate ca "soldatul"-ha, ha!- n-a iesit in padure decat de putina vreme, nu uitati ca: a) desi e doar la inceput, are mai multe cicatrici (si nu numai pe ceafa, ca nu circula numai in oras) decat alti cativa cetateni amintiti la un loc b) cand s-a intamplat ca, in decursul primului raid serios, din cauze ce au tinut partial de lipsa de experienta partial de alte chestiuni (pe care nu e frumos sa le aduc in discutie) sa-si fractureze picioarele posterioare, si ulterior si unul anterior n-a ramas in padure ci s-a tarat, zbatut si, ajutat si de alti 3 lupi pe care i-ati omis din poveste a ajuns pana la bârlog, c) a schimbat deja blana verde, de "pufan", (copios zdrelita insa) cu una rosie si rea. adu-ti aminte "mare cenusiu"(sic) ca trebuie numai sa-mi dreg vocea si urletul tau e ca si inexistent... ai vazut pe viu asta... :grin: aa, si inca un aspect: deocamdata ma descurc foarte bine cu cei doi ochi rotunzi si frumosi, nu am nevoie (spre deosebire de altii) de inca niste cateva perechi de ochi mici si patrati (si care se viseaza mari si patrati sau mari si rotunzi :grin:) a dracului grafomania asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 30, 2007 Partajează Postat Octombrie 30, 2007 de aici lipseste veverita tzuparu Veverita argintie a fost sa faca tumbe la concurs :grin: Lipseste omul 4 zile de pe forum si cand se intoarce gaseste topicul asta,mergeti inainte ca m-am cracanat de ras :twisted: :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Octombrie 30, 2007 Partajează Postat Octombrie 30, 2007 Mda........din motive de concurs si eu am lipsit la topicul asta atat de "texan" Se pare ca avalansha de testosteron matura padurea de senectute...... Ce nu inteleg eu aici insa e...... ce rol joaca foliculina in povestea asta :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 Din lipsa de actiune in teren incep sa tropaie hormonii si dau fuga in MOL :top Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 @koala: stii ce vad eu pe tavan? Lumini si Umbre :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 am putina treaba acum, dar trebuie sa dau o replica d-lui cu buzunar pe abdomen... ... s-a intamplat ca, in decursul primului raid serios, din cauze ce au tinut partial de lipsa de experienta partial de alte chestiuni (pe care nu e frumos sa le aduc in discutie) sa-si fractureze picioarele posterioare, si ulterior si unul anterior n-a ramas in padure ci s-a tarat, zbatut si, ajutat si de alti 3 lupi ... Tinere lup, just a few words, ca te vaz cam debusolat : Eu am numai trei picioare, Si de-abia ma misc: top, top, Rad cand ma-ntalnesc copiii, Si ma cheama "cuciu schiop". Fratii mei ceilalti se joaca Cu copiii toti, dar eu Nu pot alerga ca dansii, Ca sunt schiop si cad mereu! ... ... asta, vis a vis de treaba aia cu picioarele rupte si cu ailalti 3 lupi, nepomeniti de mine :ga ... ... deocamdata ma descurc foarte bine cu cei doi ochi rotunzi si frumosi, nu am nevoie (spre deosebire de altii) de inca niste cateva perechi de ochi mici si patrati (si care se viseaza mari si patrati sau mari si rotunzi :grin:) ... de la o anumita varsta in sus, portul ochelarilor se impune de la sine ... asta nu e o rusine, si nici o nenorocire ... dupa cum ai vazut, eu am 2 perechi : - de distanta - de citit :ga ... acu', daca mi-i pun la ochi si "clipesc hotarat din gene", nu mai stii pe un' sa te-ascunzi, believe me ! :ga ... ... stii ce vad eu pe tavan? Lumini si Umbre ... lasa-ma sa ghicesc ! ... ... stai la etaju' intai si, cand bate vantul, ramurile corcodusului de langa bloc iti deseneaza pe pereti siluete infricosatoare :ga ... nu trebuie sa te sperii, e suficient doar sa tragi perdeaua si gata, bau-bau se duce sa ia alti copii ... pe asta o stiu de la fiica-mea ! :ga ... ... in schimb, iti acord un mare credit ref. la blana verde de pufan [ cea noua, de culoare sangerie, e de mare clasa !!! ] ... si la treaba cu urletul ... jos palaria, domnule lup ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 sa va raspund oarecum punctual: de aproape si de departare... :grin: ma faceti sa surad... :grin: :shock: :shock: la capitolul elena farago va anunt ca "nu pun botul", deci, daca va face placere, continuati... ati ratat la mustata iesirea de pe autostrada si-acu incercati sa ascundeti lucrul acesta fata de pasageri... mde, se intampla, aveti o varsta... :grin: re: bau-bau... sa va raspund cu un citat de la prietenii mei clovnii... "I bet you didn't know the Boogie Man was a clown But when you see the juggla, your holding your jugular" With a swing, chop, stab, swing, chop You're holding your neck together, but your nuts drop And the cops do the best they can They pull the axe out your face and say "Was it the Boogie Man?" asta ca sa va lamuriti cu cine aveti de-a face :grin: MUHAHAHA :grin: :sp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 ... cateodata o las si pe fii-mea sa faca prostii si n-o cert ... uneori, din prostiile astea invata si ceva bun ... tot asa si cu tineretu' din ziua de azi, trebuie lasat sa creada ca "a descoperit apa calda" si ca, inaintea lor, nimeni n-a mai vazut "vulpea sub coada, tarziu, pe-ntunecate" :ga ... PS : Tot n-am inteles "cum si unde" vede Ursu' serialul ? ... se aude acolo in spate, pe banchiza ? ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 ... cateodata o las si pe fii-mea sa faca prostii si n-o cert ... uneori, din prostiile astea invata si ceva bun ... tot asa si cu tineretu' din ziua de azi, trebuie lasat sa creada ca "a descoperit apa calda" si ca, inaintea lor, nimeni n-a mai vazut "vulpea sub coada, tarziu, pe-ntunecate" :ga ... Parca povesteam ca "lupii cei batrani" :old trebuie sa duca vulpea pe la mall-uri, si altele, ca ea sa ridice coada :pl .... In timp ce astia mai tineri trebuie doar sa alegem sub a cui coada ne uitam :as Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 ... "lupii cei batrani" :old trebuie sa duca vulpea pe la mall-uri, si altele, ca ea sa ridice coada :pl ... ... asta e in firea lucrurilor, nu se mira decat profanii :ga ... ... In timp ce astia mai tineri trebuie doar sa alegem sub a cui coada ne uitam :as ... mda, nimic nu se compara cu placerea privitului :D ... e mai greu cu "dusul la barlog", da' vine si asta cu timpul, nu trebuie sa disperati :ga ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 :g nu o sa intru intr-o discutie despre sensurile proprii si figurate ale unor expresii ... si mai ales cu lupul cel cenusiu, care e maiestru in gasirea potecilor prin padure si folositul cuvintelor... noi astia micii suntem mai din topor, asa, nu prea ne jucam de-a sensul cuvintelor :rsp :rsp :rsp Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 ... bine faci, "tinere bavarez" :ga ... tacerea e o comoara pe care multa lume o risipeste nejustificat :grin: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 ... bine faci, "tinere bavarez" :ga ... tacerea e o comoara pe care multa lume o risipeste nejustificat :grin: ... intrebuintand un apelativ drag generatiei din care faceti parte, va comunic in mod oficial: matale sunteti campion la sectiunea asta :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 ... bine faci, "tinere bavarez" :ga ... tacerea e o comoara pe care multa lume o risipeste nejustificat :grin: ...... va comunic in mod oficial: matale sunteti campion la sectiunea asta :grin: ... da' am recunoscut mereu treaba asta, nu e nimic abscons aici :D ... vorbeste gura far' de mine, adesea, nici nu stiu ce te mai mira ! ... asta e crucea mea ! :ga ... ... problema e ca altii, cu suferinte similare :ga, traiesc in ignoranta fara sa-si stie boala :D ... si fara sa se trateze :ga ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Noiembrie 1, 2007 Partajează Postat Noiembrie 1, 2007 a, si-nca ceva... ce-atata zor cu "dusul la barlog"... sa va explic, ca ati uitat cu siguranta cum sta treaba... barlogul (si tot ce tine de decorum e poate o conditie obligatorie la varsta dvs... "noua" (haha, observati implicatiile.... polisemantica tati!) nu ne trebe' barlog... numai atunci cand tre' sa dezmembram si sa ne hranim :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Noiembrie 1, 2007 Partajează Postat Noiembrie 1, 2007 birlog hm hm hm hm .......... cit lipsa de experientza !!!!!!!! hrana nu se ia in birlog ci se lasa servita de chelner in " poienita" selecta si doar dupa acea intervine "dusu la birlog" ! dotarile birlogului sint desigur foarte importante ...... muzica in surdina .... vocea Marlei Glenn in combinatzie cu citeva paharele de Sheridan`s si vei constata ca nu trebuie sa te uiti pe furis sub coada vulpilor ! smile in alta ordine de idei : astazi "tinarul baverez" a devenit veverita contaminata !!!!!!!!! Iam inoculat un virus :fh ...poate iese de o boala cronica !!!! om vedea!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Noiembrie 1, 2007 Partajează Postat Noiembrie 1, 2007 hm.... pescuitul nu e sportul ala in care iti petreci timpul dintre doua vizite ale postasului stand pe balta? :grin: hm2.. chestia cu poienita... la fel ca si koala, confundati in mod voit lipsa de experienta cu o conditie sine qua non la varsta dvs... :grin: insa, diversiunile de acest fel ma amuza :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Noiembrie 1, 2007 Partajează Postat Noiembrie 1, 2007 @gabitzu: intelegeam daca era vorba de ceva pescuit /viteza, noaptea, cu telefonul de campanie sau grenada... dar asa!? in plina zi? cu undita? cu martori? cumva ai si platit la balta!? tsk, tsk, tsk.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate