Vizitator Figo Postat Noiembrie 1, 2007 Partajează Postat Noiembrie 1, 2007 dallas ..........postasul imi aduce scrisorile ...pe balta . :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Noiembrie 1, 2007 Partajează Postat Noiembrie 1, 2007 sigur... :grin: " pentru ca nu ati fost gasit acasa, prin prezenta va informam ca incepand cu data de etct etc va puteti prezenta la oficiul postal etc etc pentru a va ridica pensia..." :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 pensie .............. poate ne intilnim acolo !!!!! ...... cind itz ridici pensia alimentara ??? :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 :grin: poate eu sunt ala care se face ca deschide usa :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 deci asta e cel mai tare filmulet frate, m-am kkt pe mine cind l-am vazut prima oara, acum il vad si tradus, incredibil :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 @gabitzu: intelegeam daca era vorba de ceva pescuit /viteza, noaptea, cu telefonul de campanie sau grenada... dar asa!? in plina zi? cu undita? cu martori? cumva ai si platit la balta!? tsk, tsk, tsk.. :ha Iti dai seama ce misto ar suna articolul : "Tinerii ingineri de azi, infractorii de maine - inginer automotive, trimis la compania-mama la superspecializare, momentan i se arunca snitzele cu prastia dupa tentativa de braconaj cu grenada " :P Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 grenada ......daca arunci grenada unde trebuie ....... itzi arunc cu prashtia si cartofi prajitzi !!!! :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate