koais Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Salutare lume buna! Ce parere aveti de Vitara X-90 ? Nu am gasit nici un topic pentru acest model. Daca am cautat eu cu ochii inchisi, atunic rog un moderator sa stearga aceast topic. S-ar preta pt. off-road? Se merita s-o modifici? Din pacate nici prea multe filme, pagini nu am gasit pe net despre acest model bagat in teren. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Re: Vitara X-90 Targa Am o cunostiinta cae are un x-90, practic ai de aface cu un sasiu de vitara dar alta caroserie. Mi e personal nu mi place faptul ca nu ai deloc spatiu de depozitare, asta in comparatie cu viatara scurta care este o catastrofa la acest capitol. In rest poti sa faci exact aceleasi modificari ca la ovitara normala, body, susp lift, scuturi, you name it! In off road se comporta foarte onorabil din cate am vazut eu. Este efectiv doar o chestiune de gust, nimik mai mult. 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 13, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Re: Vitara X-90 Targa Ma gandesc ca avand 2 locuri e mai usoara, si mai buna in teren ca o Vutara. Iar pe strada cred ca s-ar comporta mult mai bine, chiar si inaltata, avand centru de greutate mai jos la aceeasi garda la sol. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: Vitara X-90 Targa E identica masina cu Vitara, difera doar caroseria. Mie personal Vitara mi se pare mai barbateasca, dar cum am zis e propria parere. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate