popamihai Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 Vreau sa imi cumpar un Jimny din 2002 preparat off road ce parere aveti despre masina are roti de 31 si e redusa 4:1 din grup are kit Ome troliu si multe altele ,este cu prelata. As dori niste impresii de la proprietari Jimny cu plusuri si minusuri la aceasta masina, precizarea ca nu am nevoie de ea pe asfalt pt asfalt am un suv de 1 an imi trebuie doar pt off road plimbari de weekend etc Offroad Club Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lel Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 (editat) Re: Jimny 2002 Este super masina. Ti-o recomand cu caldura. N-o sa-ti para rau. Ai grija la uleiul din diferentialul fata. Foloseste 75w80 combinat cu Duralube. Rapoartele modificate sunt in grupuri sau in reductor? Editat Ianuarie 14, 2010 de lel X3M Offroad Club Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popamihai Postat Ianuarie 14, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 Re: Jimny 2002 Este super masina. Ti-o recomand cu caldura. N-o sa-ti para rau. Ai grija la uleiul din diferentialul fata. Foloseste 75w80 combinat cu Duralube. Rapoartele modificate sunt in grupuri sau in reductor? In grup am inteles, pe asfalt nu merge Mai mult de 70-80,raportul am inteles ca ar fi de 4:1?cred Offroad Club Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lel Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 (editat) Re: Jimny 2002 Raportul standard in punti la Jimny este 3,9:1, asa ca s-ar putea sa fie vorba de reductor. Si inca ceva, este cumva vorba de un jimny verde decapotabil cu cauciucuri Maxis, troliu Warn de 2700 si suspensie Procomp? Editat Ianuarie 14, 2010 de lel X3M Offroad Club Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 Re: Jimny 2002 Ai grija la uleiul din diferentialul fata. Foloseste 75w80 combinat cu Duralube. Rapoartele modificate sunt in grupuri sau in reductor? De ce 75w80 (adica foarte subtire), de ce (doar) fata si de ce combinat cu Duralube? Din ce stiu eu producatorul specifica 80w90 pentru grupuri si 75w90 pentru cutii (viteze si transfer). Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popamihai Postat Ianuarie 14, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 Re: Jimny 2002 Raportul standard in punti la Jimny este 3,9:1, asa ca s-ar putea sa fie vorba de reductor. Si inca ceva, este cumva vorba de un jimny verde decapotabil cu cauciucuri Maxis, troliu Warn de 2700 si suspensie Procomp? E unul negru. Dar ceva reductie are nu daca merge doar cu 70 nu? Offroad Club Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popamihai Postat Ianuarie 14, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 Re: Jimny 2002 Raportul standard in punti la Jimny este 3,9:1, asa ca s-ar putea sa fie vorba de reductor. Si inca ceva, este cumva vorba de un jimny verde decapotabil cu cauciucuri Maxis, troliu Warn de 2700 si suspensie Procomp? Inca o intrebare:ce parere aveti despre autoblocanta? Din cate am inteles nu fac mare lucru si daca tot vrei dài o caruta de bani si pui blocanta pe vacuum Am dreptate? Offroad Club Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lel Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Re: Jimny 2002 De ce 75w80 (adica foarte subtire), de ce (doar) fata si de ce combinat cu Duralube? Din ce stiu eu producatorul specifica 80w90 pentru grupuri si 75w90 pentru cutii (viteze si transfer). Pana in luna septembrie am mers in grupuri cu 80w90 si am rupt axul de la sateliti din grupul fata de doua ori(din cauza spanului prelungit) de atunci merg cu 75W80( am facut si doua concursuri Kamikaze si Covasna Trophi), precizez ca actualul ax de sateliti este unul facut din moc si tratat si nu am mai avut nicio problema. Trebuie sa fac o mica precizare. Masina mea merge in off road in fiecare weekend si nu este menajata deloc. Am optat pt 75w80 pt ca am observat ca 80w90 este prea vascos si axul de la sateliti nu se unge suficient. X3M Offroad Club Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lel Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 (editat) Re: Jimny 2002 E unul negru. Dar ceva reductie are nu daca merge doar cu 70 nu? Faptul ca merge doar cu 70 mi se pare ciudat, de ex. eu am 4,16 in reductor, causiucuri 31" si trec de 100Km/h lejer. Aproape se comporta ca inainte de modificare, atunci avand cauciucurile standard 205/70/15 si raport in reductor 2,14 la 1. Pe reductor merg cu maxim 50 km/h, ma rog sau asa presupun pt ca nu mai am kilometraj(de cand am pus reductorul de samurai). Tu ai reductor de Jimny sau de samurai? Daca ai de jimny nu poti avea in el mai mult de 2,65 la 1. Editat Ianuarie 16, 2010 de lel X3M Offroad Club Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popamihai Postat Ianuarie 16, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Re: Jimny 2002 Faptul ca merge doar cu 70 mi se pare ciudat, de ex. eu am 4,16 in reductor, causiucuri 31" si trec de 100Km/h lejer. Aproape se comporta ca inainte de modificare, atunci avand cauciucurile standard 205/70/15 si raport in reductor 2,14 la 1. Pe reductor merg cu maxim 50 km/h, ma rog sau asa presupun pt ca nu mai am kilometraj(de cand am pus reductorul de samurai). Tu ai reductor de Jimny sau de samurai? Daca ai de jimny nu poti avea in el mai mult de 2,65 la 1. de samurai Offroad Club Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: Jimny 2002 Pana in luna septembrie am mers in grupuri cu 80w90 si am rupt axul de la sateliti din grupul fata de doua ori(din cauza spanului prelungit) de atunci merg cu 75W80( am facut si doua concursuri Kamikaze si Covasna Trophi), precizez ca actualul ax de sateliti este unul facut din moc si tratat si nu am mai avut nicio problema. Aha. Deci in ce conditii recomanzi 75w80 si in ce conditii merge 80w90? Eu acum am 80w90 in grupuri, dar nu ma dau la off-road, cel putin, nu ce faci tu. Ce inseamna "moc"? Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lel Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Jimny 2002 Aha. Deci in ce conditii recomanzi 75w80 si in ce conditii merge 80w90? Eu acum am 80w90 in grupuri, dar nu ma dau la off-road, cel putin, nu ce faci tu. Ce inseamna "moc"? Recomand 75w80 in orice conditii. De cand am masina, in afara de a rupe axul satelitilor din dif. fata si de doua ori capul de planetara stanga fata(dar stiun de ce si incerc sa remediez problema), alte daune nu am avut. In conditiile date m-am tot gandit ce se-ntampla si pot sa-ti spun urmatoarele: - cuplajele standard de la jimny sunt pe vacum si nici nu iti dai seama daca functioneaza sau nu. Cand nu functioneaza ramai cu fata cuplata tot timpul - asta insemnand un stres in plus asupra dif fata(in speta si axul de la sateliti). - pe axul de la sateliti am observat uzura accentuata in locul unde "stau" satelitii asta insemnand ca ungerea nu se face cum trebuie in locul respectiv(aceasta uzura se datoreaza in special spanului prelungit). Tinand cont de cele spuse mai sus am luat urmatoarele masuri: - am inlocuit cuplajele automate cu unele manuale de Samurai; - am pus in diferentiale un ulei mai subtire si cu calitati de ungere superioare. De atunci nu am mai avut probleme si sper sa nici nu mai am. Moc = un otel special care a fost supus la un tratament de calire.(operatiunea a fost facuta de catre niste oameni specializati in asa ceva) X3M Offroad Club Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Jimny 2002 Ok. Mersi pentru precizari :) As fi curios sa audi si alte comentarii fata de aceasta abordare. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzimm Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Jimny 2002 eu unul am schimbat uleiurile in grupuri si in cutii si am folosit 75 w 90...nu de capul meu ,,,,am fost la un domn care vinde piese ,,,am introdus seria sasiului in calculator si rezultatul a fost acesta...pa samurai producatorul recomanda 75w90.te-as sfatui sa procedezi asemenea si vei vedea rezultatul softului. audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Re: Jimny 2002 Pentru Jimny Autodata zice 75W90 pentru cutii (viteza si transfer) si 80W90 pentru diferentiale (grupuri). Si advisor-urile de la Motul si Mobil zic la fel. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Re: Jimny 2002 Vreau sa imi cumpar un Jimny din 2002 preparat off road ce parere aveti despre masina are roti de 31 si e redusa 4:1 din grup are kit Ome troliu si multe altele ,este cu prelata. As dori niste impresii de la proprietari Jimny cu plusuri si minusuri la aceasta masina, precizarea ca nu am nevoie de ea pe asfalt pt asfalt am un suv de 1 an imi trebuie doar pt off road plimbari de weekend etc http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=47970&highlight=jimny Daca nu aveam deja 2 Jimny-uri ... acesta m-ar fi tentat! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate