FlorinGhimis Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 Doresc sa felicit public pe aceasta cale pe cei doi colegi de pasiune care duminica , au oprit si au ajutat la minimizarea efectelor accidentului de circulatie petrecut in apropiere de Giurgiu. Nu stiu cum se numesc , deoarece in acele momente nu am prea avut timp de discutii , insa conduceau un Samurai plin de namol ( se intorceau de la intalnirea de la Calugareni) Doi tineri cu o dacie au pierdut controlul masinii in urma unei sicane facute de un iresponsabil cu o masina puternica si au sarit de pe sosea in santul de pe marginea acestuia adanc de doi metri . Colegii nostrii au orit samuraiul si au sarit imediat in ajutorul celor doi din dacie . Au actionat ca la carte , intai au decuplat bateria daciei deoarece era lovita rau pe dedesupt si nu stiam in ce stare este rezervorul si apoi s-au ocupat si de cei doi raniti , pana la sosirea ambulantelor As fi foarte bucuros daca as sti cine au fost cei doi colegi pentru a face public numele lor si a bea ceva impreuna la urmatoarea plimbare la Giurgiu. RESPECT! pentru cei doi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 Re: Oameni de toata isprava Hmmm, sa fie spiritul turmei noastre??? Recunoasteti pe cineva??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FlorinGhimis Postat Ianuarie 14, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 Re: Oameni de toata isprava mentionez ca Samuraiul avea numere de Bulgaria Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristy bucataru Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 Re: Oameni de toata isprava Sunt bucuros sa aud asa ceva ,si uimit ca la Adunatii Copaceni (varianta ), s-a intamplat ceva asemanator (in loc de Dacie era un Renault cu o fata la volan care a lovit parapetul si a fost aruncata spre sant ) .Am facut semn de oprire la doi colegi care veneau de la Calugareni :hl(parca un Patrol cu numere de Anglia si inca una pe care nu am reusit sa o identific):tk Mult respect ptr. toti cei implicati in actiunea de repunere a masinilor lovite pe carosabil :uameni NICI O MASA FARA PESTE :shrk Mercedes 190D Dacia Logan 1,4 Rulota ERIBA si ADRIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate