nellorunner Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 (edited) A demonstrat ceva , sau a fost numai o prostie? Lumea la urma totusi aplauda.....dar de ce? ca masina e muci... Edited July 12, 2010 by Astral Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prislopan Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 Re: Ce a vrut sa demonstreze? A demonstrat ca poti f... niste bani pentru publicitate cred, ca altfel nu vad rostul. :uameni Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sensei Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 Re: Ce a vrut sa demonstreze? Un prieten de-al meu, rus, ar comenta: "Deh, bulgari..." :ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tavi D. Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 Re: Ce a vrut sa demonstreze? Pai demonstratia era ca o urca cu propriul troliu pana pe acoperis... si a urcat, numai ca nu a mai si "parcat", cum aveau de gand... iar coborarea a fost un pic scapata de sub control :grin: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 Re: Ce a vrut sa demonstreze? A demonstrat ceva , sau a fost numai o prostie? Lumea la urma totusi aplauda.....dar de ce? ca masina e muci... Au vrut sa demonstreze ce troliu smecher are masina si au facut un cacat. Trebuia sa se gandeasca de la inceput la o solutie de backup nu dupa ce s-a prajit troliul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SERGHEI-ARO Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 (edited) Re: Ce a vrut sa demonstreze? Deci: nu exista troliul perfect .E,nu intotdeauna iti iese asa cum ai planuit..se intampla si la case mai mari. Este totusi de apreciat rezistenta corzilor cu care este fixat banerul si brunetica de la minutul 2 si 20 secunde...:old Edited January 14, 2010 by SERGHEI-ARO Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlorinGhimis Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 Re: Ce a vrut sa demonstreze? plictiseala mare pe capul unora , ce sa faca si ei Link to comment Share on other sites More sharing options...
madiorsv Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 Re: Ce a vrut sa demonstreze? mare pacat de masina......:wink: ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
avolocaru Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Re: Ce a vrut sa demonstreze? Hop si eu! Eu zic ca prostia e alta si chiar inconstienta, pai la o asa treaba cedeaza scheletul de sustinere? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abrudila Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Re: Ce a vrut sa demonstreze? ce efect de turma.... aplauda un cretin si toti dupa el..... ma intreb ce se intampla dacase agata masina de vreun pervaz si cadea pe cineva..... si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sese Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Re: Ce a vrut sa demonstreze? Daca va uitati cu atentie la inceputul filmului, se observa ca masina nu este trasa sus cu troliul propriu ci de un troliu montat pe acoperisul cladirii. Bateriile montate pe acea bara in masina indica totusi ca urmeaza sa fie folosit troliul masinii, dupa ce aceasta va fi parcata pe rampa de pe acoperis. Baietii sunt sponsorizati de Mercedes, asta dupa ce scrie pe haine. Ce au vrut sa demonstreze nu au demonstrat pentru ca au folosit acelasi principiu din off-road: "da-i ca mere" i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avolocaru Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Re: Ce a vrut sa demonstreze? Pai au cam facut de ras firma:ha:. Amatori! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian1 Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Re: Ce a vrut sa demonstreze? Pacat de masina, nu o gasit si ei ceva acolo un SUV ceva mai din plastic, o stricat G-eu ala :uameni Off-Road in Waldland Link to comment Share on other sites More sharing options...
uzi Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Re: Ce a vrut sa demonstreze? Cred ca au vrut sa foloseasca masina pe post de reclama numai ca leau cedat planurile si utilajele Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts