Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ajutor!l-am indoit pe jimnylika

urszilla

Postări Recomandate

:hl

am comis infractiunea da a intra in fata unui taximetrist, care, desi semnalizam, nu m-a iertat:bc

si am indoit portiera stg, prag putin, ornamentul de pe usa si de pe prag au sarit (are niste chestii din plastic, ),

cel mai naspa e ca ornamentul de pe prag s-a spart in 3 . e dintr-un plastic, sau fibra ceva...(incerc maine sa-l pozez sa va arat)

aveti idee, se poate lipi cumva, sau toarna cineva asa ceva...ca de cumparat, nu crd ca gasesc usor...si e masina sotiei si ma omoara cand o veni si-o vedea-o strmba:hw

urszilla hilux 2.5 : jimnilika 1.3
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 4 săptămâni mai târziu...

Re: ajutor!l-am indoit pe jimnylika

imi cer scuze ca revin foarte tarziu cu raspunsul . masina am dus-o atunci la service, si i-am pomenit baiatului de acel chit de care spuneai si el a zis ca are.

totusi, zice c a nu poate folosi doar acel chit de fibra de sticla, pt ca ar crapa, si vrea sa puna o intaritura metalica pe spate...ce parere aveti?

Link spre comentariu

pai nu-i nici o problema ,atita vreme cit nu se cunoaste si piesa iese impecabila,nu o spoiala ieftina......de principiu de foloseste o buc de metal sa-i dea forma initiala,dupa care se face reparatia cu chit cit mai subtire si finut,altfel ar trebui sa bage chit cu kg sa acopere gaura si sa tina bucatile sparte la loc....lucru care nu rezista in timp si de obicei se vede nasol....plus ca dupa o peioada cedeaza si crapa.....

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Asa se repara spoilerele sparte. armatura metalica pe spate, prinsa in nituri slefuit totul frmos, fibra de sticla kit si aia e. Daca e facut bine tine mai mult ca usa.

"O acţiune umană devine tragică prin motivaţie." - P. Tutea.
Link spre comentariu

zice c a nu poate folosi doar acel chit de fibra de sticla, pt ca ar crapa, si vrea sa puna o intaritura metalica pe spate...ce parere aveti?

Foloseste armatura aia impreuna cu kit de reparatie fibra, nu kit de fibra ;)

Kitul de fibra se va crapa. Si reparatia sa nu o faca afara, ci intr-un atelier incalzit cit de cit.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

da...in atelier se lucreaza...

nu prea imi vine sa ma bag peste om si sa-i zic ce sa faca, ca e meseria lui...si pare ca se pricepe...dar o sa-i spun si sfaturile voastre...

multumesc mult de ajutor...imi pare rau ca nu am reusit sa bag niste poze...dar mi-e foarte peste mana...

oricum, pragul ala de plastic sau ce-o fi , s-a rupt exact in 3, ca un biscuite, fara alte cioburi sau aschii mai mici...ele sa potrivesc perfect puse cap la cap, numai ca trebuie sa si reziste...maine voi trece pe la atelier si va mai povestesc ce se intampla...

Link spre comentariu

Pai daca s-a rupt si se imbina perfect si e din plastic, poti sa incerci sa-l lipesti intii cu un lipici de tip gel, nu Picatura.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare