gabi pas Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Antena sirio din pacate,la magazinul propus de eddy nu are pe stoc decat modelul de prindere cu surub,nu prinderea directa a bulbului de piesa tip PL(parca). ca sa fac modificarea trebui sa schim TOTUL,adica bulb(toata piesa din imagine),piesa inferioara(prindere cu surub),cablu ...munca pt schimbarea tuturor elementelor mentionate...transport....:cr ce sa mai... si totata chestia asta pentru ca am pierdut (chishtocul cu filet interior)...elementul din mijlocul bulbului,in care se infileteaza efectiv antena,filet care e de o marime super cretina : aproximativ 9mm in diametru,pas metric(cred).slp adica,ce se vede in imagine. :hlceva...idei???!!!???:hl gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 Re: Antena sirio Fa-i o piesa similara , din alama , si cred ca merge . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmir Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Antena sirio Intreb si eu o traznaie : de ce se spune pe aici ca antena cu talpa magnetica are performante mai slabe dacat cea fixa , e vorba de locul unde o amplasezi ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Antena sirio deci ai luat mare teapa si eu am cumparat antena ca asta si a venit complecta cablu intradevar e separat dar partea aceea e inclusa difera de la antena la antena Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmir Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Antena sirio Am o statie Alan 78 Plus Multi cu o antena Sirio Performer montata pe o masina si as vrea ca pe alte doua masini sa o pot muta . Pentru asta apreciez ca mi-ar trebui inca doua piese fixe in care se fixeaza antena ca in poza . Se gesesc separat ? Pun o poza si cu statia si difuzorul extern Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Antena sirio Am o statie Alan 78 Plus Multi cu o antena Sirio Performer montata pe o masina si as vrea ca pe alte doua masini sa o pot muta . Pentru asta apreciez ca mi-ar trebui inca doua piese fixe in care se fixeaza antena ca in poza . Se gesesc separat ? Pun o poza si cu statia si difuzorul extern Vrei sa muti antena? Nu e recomandat. Antena se "calibreaza" pe pozitia unde se monteaza. Odata mutata, nu va mai avea aceiasi parametri. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmir Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Antena sirio Pai la cea magnetica care o mai muti inseamna ca trebuie recalibrata de fiecare data ? Bun dar piesa da care am intrebat este si separat ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Antena sirio e posibil sa gasesti la cei care se ocupa de asa c eva dar la magazin nu vei gasi separat cel putin eu nu am vazut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate