Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Clubul infractorilor

Lipoveanu

Postări Recomandate

Re: Clubul infractorilor

Si eu am fost colectionar de "banuri" (agramat dar asa suna) intr-o perioada! Am ajuns insa la concluzia ca nu merita! :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sef la ce? Seful cui? :ha:

Hai bre Neloo ca aveam pretentii de la matale ...

Ce, crezi ca acest statut imi da drepturi mai multe decat aveti voi? Obligatii, in schimb da! :wink: Suntem pe aceeasi treapta, colega, eu in schimb trebuie sa ma ridic pe varfuri sa vad ce vezi matale! :2dr Ca nu-mi permite "inaltimea"! :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Nu merita pt ca ai ajuns SHEF.... Chiar asa....ce clanta avei intr-un timp....:ha:

La unul dintre cursurile de management la care am fost obligat sa ma duc, un profesor ne-a explicat cum sa lupti cu miscarea sindicala. "Identifica liderii, fa-i sefi, da-le o responsabilitate mai mare decat cea obtinuta de la sindicalisti, apoi cheama-l la raport si felicita-l indiferent de rezultate. Cei mai multi vor trece imediat in tabara ta. Apoi, dupa un scurt timp, da-i in cap. Oricum nu iti mai este de folos si este si compromis in miscarea sindicala". :sl

Link spre comentariu

Sef la ce? Seful cui? :ha:

Hai bre Neloo ca aveam pretentii de la matale ...

Ce, crezi ca acest statut imi da drepturi mai multe decat aveti voi? Obligatii, in schimb da! Suntem pe aceeasi treapta, colega, eu in schimb trebuie sa ma ridic pe varfuri sa vad ce vezi matale! :2dr Ca nu-mi permite "inaltimea"! :grin:

Oricum e mai bine sa te ridici pe varfuri decat sa te apleci ... Asa macar stii ca ai dosul ferit. :ha:
Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

Gata? S-a racorit toata lumea? Hai sa inchidem "clubul", ca o dam in altele.

Multumesc!

Editat de Yonutz

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare