Lipoveanu Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 ma declar membru fondator ... 1.yo3lcd cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: Clubul infractorilor Sa fii tu sanatos....Pot spune ca sunt singurul care am avut ban pe 2 forumuri in acelasi timp...:uameni Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: Clubul infractorilor @nellorunner te aflai intr o perioada mai dificila din viatza ta!:grin: mai stiu eu pe unu':ang NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: Clubul infractorilor Lipovene, sa iti facem si un tricou dedicat? :grin::fh Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: Clubul infractorilor Actualizeaza-ti semnatura ca a expirat penalizarea........sau ti-i neaparat sa ramai o victima "inocenta"?:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: Clubul infractorilor Si eu am fost colectionar de "banuri" (agramat dar asa suna) intr-o perioada! Am ajuns insa la concluzia ca nu merita! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: Clubul infractorilor Sa intelegem ca se restabileste egalitatea intre tine si @ASTRAL ? :br ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: Clubul infractorilor Si eu am fost colectionar de "banuri" (agramat dar asa suna) intr-o perioada! Am ajuns insa la concluzia ca nu merita! :h5Nu merita pt ca ai ajuns SHEF.... Chiar asa....ce clanta avei intr-un timp....:ha: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: Clubul infractorilor Sef la ce? Seful cui? :ha: Hai bre Neloo ca aveam pretentii de la matale ... Ce, crezi ca acest statut imi da drepturi mai multe decat aveti voi? Obligatii, in schimb da! :wink: Suntem pe aceeasi treapta, colega, eu in schimb trebuie sa ma ridic pe varfuri sa vad ce vezi matale! :2dr Ca nu-mi permite "inaltimea"! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: Clubul infractorilor Nu merita pt ca ai ajuns SHEF.... Chiar asa....ce clanta avei intr-un timp....:ha: La unul dintre cursurile de management la care am fost obligat sa ma duc, un profesor ne-a explicat cum sa lupti cu miscarea sindicala. "Identifica liderii, fa-i sefi, da-le o responsabilitate mai mare decat cea obtinuta de la sindicalisti, apoi cheama-l la raport si felicita-l indiferent de rezultate. Cei mai multi vor trece imediat in tabara ta. Apoi, dupa un scurt timp, da-i in cap. Oricum nu iti mai este de folos si este si compromis in miscarea sindicala". :sl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: Clubul infractorilor Nu merita pt ca ai ajuns SHEF.... Chiar asa....ce clanta avei intr-un timp....:ha: Nelule, tu ai clanta de cand te stiu eu. :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 (editat) Re: Clubul infractorilor Sa intelegem ca se restabileste egalitatea intre tine si @ASTRAL ? :br Cine naiba ar putea s-o egaleze pe Nadia alias yo3lcd ex-lLipoveanu ?!? :ha: Editat Ianuarie 16, 2010 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: Clubul infractorilor Sef la ce? Seful cui? :ha: Hai bre Neloo ca aveam pretentii de la matale ... Ce, crezi ca acest statut imi da drepturi mai multe decat aveti voi? Obligatii, in schimb da! Suntem pe aceeasi treapta, colega, eu in schimb trebuie sa ma ridic pe varfuri sa vad ce vezi matale! :2dr Ca nu-mi permite "inaltimea"! :grin:Oricum e mai bine sa te ridici pe varfuri decat sa te apleci ... Asa macar stii ca ai dosul ferit. :ha: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 (editat) Re: Clubul infractorilor Gata? S-a racorit toata lumea? Hai sa inchidem "clubul", ca o dam in altele. Multumesc! Editat Ianuarie 16, 2010 de Yonutz Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate