semaca Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 sunt curios sa aflu daca cineva si-a modificat suspensia cu coilovere...sau si-a facut suspensie direct cu coilovere...si, daca da, cu ce si de unde si cat...si la ce masina, ma rog chestii d'astea. PS: ma intereseaza in special pt. samuraiul von kamikaze Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: coilovere...coilovere... sunt curios sa aflu daca cineva si-a modificat suspensia cu coilovere...sau si-a facut suspensie direct cu coilovere...si, daca da, cu ce si de unde si cat...si la ce masina, ma rog chestii d'astea. PS: ma intereseaza in special pt. samuraiul von kamikaze Daca nu ma insel Drujba isi facuse, dar cum el intra mai greu pe forum, da-i un telefon:bean Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: coilovere...coilovere... Sorin Covaliu a facut coilovere pe Toyota lui Alex @Toyota. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: coilovere...coilovere... A facut si pe masina lui....la patrol. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: coilovere...coilovere... Cel mai concret....vorbesti direct cu Maistrul Tuparu... http://images.google.ro/imgres?imgurl=http://bp0.blogger.com/_A7bfZCz50TA/SHuZYBSno-I/AAAAAAAAATM/Cun0Mhx4lLo/s320/DSC00060.JPG&imgrefurl=http://suzukidojo.blogspot.com/2008_07_01_archive.html&usg=__EcwHIBN5koxfvK8YT93VdaOMtbg=&h=240&w=320&sz=22&hl=ro&start=16&um=1&tbnid=DKhG3wog6Z6oyM:&tbnh=89&tbnw=118&prev=/images%3Fq%3Dcoilover%2Bsuzuki%2Bsamurai%26hl%3Dro%26lr%3D%26rlz%3D1G1GGLQ_RORO323%26sa%3DG%26um%3D1 Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Re: coilovere...coilovere... Am montat coilovere pe Gandalf si merge foarte misto. Eu sunt de parere ca nu merita sa le faci,le comanzi pe dimensiunea care iti trebuie si cu arcurile care le vrei!! Pot sa aduc de la Fox Racing,Race Runner,King Shoks,FOA,Balistic...... Ideea e ca necesita modificari foarte mari si multa munca sa le pui cum trebuie si sa lucreze bine suspensia,dar la final merita :) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Re: coilovere...coilovere... Am mai vazut overfendere ca pe gandalf inclusiv azi pe un samurai,de unde asa ceva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Re: coilovere...coilovere... On topic Domn Semaca , o intrebare daca permiteti: E mai "tare" Samuraiu decat IMS-ul ? Offtopic: Costel Fetcu face aceste overfendere din fibra i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Re: coilovere...coilovere... off top si eu.nu stiu cine este si cum pot sa dau de el,ma poti ajuta pe pm,multumiri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: coilovere...coilovere... Comandam ceva? http://www.youtube.com/watch?v=drrrtkmg0Hw&feature=related FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: coilovere...coilovere... interesant sistemul... Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 21, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: coilovere...coilovere... @sese: nu pot sa spun care e mai tare ...deocamdata trebe sa fac sa mearga suspensia la samurai si sunt la faza cu strangerea de date, informatii. Am impresia ca ideea de coilover este cea mai simpla totusi ca si adaptare, ai si arcul si amortizorul de prins in aceleasi locuri!. Pretul lor este totusi mai mare. Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: coilovere...coilovere... Am mai vazut overfendere ca pe gandalf inclusiv azi pe un samurai,de unde asa ceva... De la Bushwalker..... dar o sa te coste o evre.... pt Wrangler e vreo 600 euro / setul Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroadTM Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Re: coilovere...coilovere... Domn Semaca , ai uitat ca la Valenii de munte ai mers cu coilovere pe spate la Ge salutari de la tm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicolae mindrila Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Re: coilovere...coilovere... Daca mai ai putina rabdare si un drum prin Bucovina o sa poti testa sami al meu, cu fox air shocks ca alternativa la coilovere. Inca e o necunoscuta si pentru mine dar de pe youtube se pare ca o sa mearga. Eu am ales varianta de 2,5" cu travel de 14". Poti urmari transformarea in http://forum.club4x4.ro/showthread.php?58880-Suzuki-Samurai-modificare-majora. Destul de simplu de montat si nu necesita mult spatiu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: coilovere...coilovere... corect ,insa costa destul de mult am si eu o intrebare la ce masini se gasesc arcuri cu diametru de maxim 10 cm si lungi de minim 40 de cm conditie sa fie moi si ieftine , trebuie sa fie ceva masini la care arcul sa fie pe telescop . multumesc ps. nu trebuie sa fie masini de teren ,pot fi si autoturisme Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cernescucosti Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: coilovere...coilovere... corect ,insa costa destul de mult am si eu o intrebare la ce masini se gasesc arcuri cu diametru de maxim 10 cm si lungi de minim 40 de cm conditie sa fie moi si ieftine , trebuie sa fie ceva masini la care arcul sa fie pe telescop . multumesc ps. nu trebuie sa fie masini de teren ,pot fi si autoturisme Salut , eu am de la un vw dar nu stiu sigur ce model , au 390 lungime si de 70-80 int. cu gros spira 7-9 mm. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: coilovere...coilovere... arata asa ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: coilovere...coilovere... Salutam! Golf 2 spate L=390-400 int.=80 ext.98-100 , inceput plat , se gata plat , sunt ce trebuie , merg puse doua , eventual combinate unul de 98 si unul de 100. Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: coilovere...coilovere... cele din poza de mai sus , sunt de golf 2 par foarte interesante. ai montat asa ceva ? cum se comporta ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: coilovere...coilovere... Ma uit si eu la aceleasi , aproape in fiecare zi .Concluzia care incerc s-o neg este ca au cursa scurta si arcul prea rigid .Am retineri sa le tai si sa recuperez doar talerele , pentru un arc ajutator la o suspensie fata . Majoritatea arcurilor elicoidale de la autoturisme sint scurte , singura solutie pe care am gasit-o e un taler intermediar cu doua reazeme si doua arcuri cap in cap .Talerul intermediar mai si ghideaza centrul perechii de arcuri ....Arcuri de Tico ( prea scurte ) , Audi 80 ( tot prea scurte , desi mai lungi putin ) , WW Golf ( similare Audi ) ..... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: coilovere...coilovere... cele de mercedes sunt de ex lungi au peste 60 de cm lungime si comprimate (masina de o tona) ajung la 36 de cm ..insa sunt foarte rigide. cand ma gandesc ca aia de castiga eurotriale merg pe arcuri de dacie (renault 12) si alea la noi sunt stive intregi la fieru vechi..insa pt mine sunt prea mari ca diametru..ca nu am ca si ei punti late de unimog mai studiem .. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cornel4x4 Postat Noiembrie 26, 2011 Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 Re: coilovere...coilovere... Si pana la urma ce ai facut ? Ma intereseaza sa fac o conversie cu coilovere pt fata la Nissan Pick Up( suspensie independenta nu punte rigida). Are bari de torsiune si ma zdruncina in draci. Totusi bugetul e restrans si caut o varianta de adaptare. Am tot cautat indrumar despre ce si cum si toata lumea ma indruma catre producatori consacrati care costa..... In acelasi timp chestia e ca pt mine e un hobby sa ma ocup de masina asta si mai sunt multe piese de cumparat fara sa introduc in buget si o suspensie custom poate dupa ce trece criza:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 26, 2011 Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 Re: coilovere...coilovere... Se poate , dar de obicei bugetul e cel mai greu de gasit . Doresti sa ramina pe inaltimea si sarcina stock ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cornel4x4 Postat Noiembrie 26, 2011 Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 Re: coilovere...coilovere... As vrea sa o ridic cu 3-4 cm daca se poate, daca nu ,e suficient si stock caci vreau sa-i fac un body lift de 5 cm si coiloverele le vreau in primul rand pt confort pe drumurile noastre romanesti. Eu la masina asta am doua randuri de roti, una normala si una cu Pneus. Pe roti normale e ok, nu bate, nu atinge doar ma zgaltaie de-mi sar ochii - si nu am presiunea mare in cauciucuri - 2.5 . Cand pun Pneus-urile ating un pic la sasiu in fata la viraj maxim, asta o s-o rezolv eu cumva cred ca din limitatorii de pe fuzeta ca si asa am diametrul cercului de intoarcere foarte mic in comparatie cu dimensiunea masinii. Totusi am reusit sa sparg un overfender la roata dreapta pe un dig inclinat ( asta dupa ce le lipisem , vopsisem, le facusem frumoase). Acum trebuie sa il lipesc iar. Asta e una, urmatoarea e ca desi cauciucurile sunt puse pe jante de aluminiu, deci cat se poate de usoare, ma zgaltaie si mai rau pt ca sunt prea grele(cauciucurile) si mai rigide(sau cel putin asa mi se pare mie). Chestia este ca nu fac cu ea off road extrem, totusi ajung cu ea in principal prin noroaie si circul mai mult pe macadam sau pamant ca sa ajung la locurile de pescuit in rest 3/4 din drumuri se fac pe asfalt. Cu bugetul asa este caci nu prea mai stii ce iti aduce ziua de maine si am bagat deja vara asta ceva bani in masina, ca nu prea a fost ingrijita de fostii proprietari totusi mi-am propus sa o aduc in timp la cea mai buna forma posibila. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate