superalfi Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Cine are o solutie sa scap de senzorul de terratrip de pe cardan pt un JK? Pana acum s-au chinuit cei de la "atelierele harniciei" si deocamdata nu i-au dat de cap. Poate aveti voi alte sugestii de unde sa luam semnalul. Fac cinste cu o sticla de whiskey! :h5 RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: Montare senzor Terratrip 202 pe JK - help pls Cine are o solutie sa scap de senzorul de terratrip de pe cardan pt un JK? Pana acum s-au chinuit cei de la "atelierele harniciei" si deocamdata nu i-au dat de cap. Poate aveti voi alte sugestii de unde sa luam semnalul. Fac cinste cu o sticla de whiskey! :h5 mie, lui Adi nebunu si lui adikamikaze, nu cred c-o fi vreo problema pentru Florin sa-ti faca si tie... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=46993&highlight=adaptor+terratrip KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Ianuarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: Montare senzor Terratrip 202 pe JK - help pls vali da-mi te rog un nr de tel de-al lui Florin sa vorbesc cu el merci! RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: Montare senzor Terratrip 202 pe JK - help pls vali da-mi te rog un nr de tel de-al lui Florin sa vorbesc cu el merci! Ai in PM scris nr KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Ianuarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: Montare senzor Terratrip 202 pe JK - help pls Ai in PM scris nr merci vali! RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Re: Montare senzor Terratrip 202 pe JK - help pls iei si tu semnalul din cutia de transfer... iti spun si culoarea la fir.... pb e alta ca iti deregleaza coputerul de bord.... si tre sa gasesti un electronist sa-ti faca un separator... asta caut si eu Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Ianuarie 16, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 (editat) Re: Montare senzor Terratrip 202 pe JK - help pls Esti sigur ca merge si la JK chestia asta? am inteles ca asta si-ar lua semnalul de la senzorul/senzorii de ABS Ai testat pe JK? Zi-mi care e firul te rog sa incerc eu sa vedem merci Editat Ianuarie 16, 2010 de superalfi RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Ianuarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: Montare senzor Terratrip 202 pe JK - help pls nu stiu cat ajuta schema asta - pana acum este tot ce am gasit - mai caut RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: Montare senzor Terratrip 202 pe JK - help pls nu stiu cat ajuta schema asta - pana acum este tot ce am gasit - mai caut o fi semnal si de la ABS..... dar chestia e simpla, in capatul cutiei de transfer ai 2 sau 3 fire cu un conector .... la 2 fie e cel albastru, la 3 fire e unu unu albastru cu alb ( acuma e posibil sa mai difere culorile, ca nu le-o fi pus la fel la toate masinile ) .... iar ca sa fi sigur pui un aparat de masura si care iti da semnal dreptunghiular ala e.... asta e probata pe Cutiile de transfer 231 / 241 / 261... si la tine 100% e la fel. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Ianuarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: Montare senzor Terratrip 202 pe JK - help pls am inteles! testam merci RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
habo Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: Montare senzor Terratrip 202 pe JK - help pls am inteles! testam merci ceva noutati? ai reusit? Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Februarie 25, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: Montare senzor Terratrip 202 pe JK - help pls masina e in lucru acum - am m aflat de niste fire de la cutia de transfer care cica ar da semnalul respectiv sa vedem urmeaza sa le testam RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
habo Postat Martie 26, 2010 Partajează Postat Martie 26, 2010 (editat) Re: Montare senzor Terratrip 202 pe JK - help pls am aflat de niste fire de la cutia de transfer care cica ar da semnalul respectiv sa vedem urmeaza sa le testam azi am primit Terratripul cu adaptor ptr. kilometraj electronic: T014 am testat pe un VW si merge SUPER dupa ce am gasit firul, semnalul de kilometraj / Tachosignal. cum Jeepul e in Brasov inca nu pot testa, ati gasit voi ceva? Editat Martie 26, 2010 de habo Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Martie 26, 2010 Autor Partajează Postat Martie 26, 2010 Re: Montare senzor Terratrip 202 pe JK - help pls inca nu am ajuns la terratrip cu lucrarile dar speram ca saptamana viitoare sa facem testele - daca nu cu siguranta dupa Pasti teoretic ar trebui sa mearga si la JK sa-mi zici tu cand ajungi sa verifici pe a ta :h5 RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: Montare senzor Terratrip 202 pe JK - help pls Hami, s ar putea sa fie nevoie de un separator de semnal, mai ales ca tu ai cutie automata care daca nu ma insel citeste semnalul pentru a schimba vitezele de pe acelasi senzor. Si daca te legi de acolo sa nu schimbe pe urma aiurea, la manuale evident nu apare problema asta. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
habo Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: Montare senzor Terratrip 202 pe JK - help pls Hami, s ar putea sa fie nevoie de un separator de semnal, adaptorul original terratrip cod: T014 este acest separator de care zici, mie imi trebuie doar informatia: care pin in care mufa este semnalul ptr kilometraj/vitezometru Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
habo Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 (editat) Re: Montare senzor Terratrip 202 pe JK - help pls sa-mi zici tu cand ajungi sa verifici pe a ta OK am reustit, MERGE !! :banana:banana ai nevoie de adaptorul T014 (original Terratrip) si iei semnalul de la PCM, din cele 4 mufe, cea dinspre mijlocul masinii (verde) pin 32 PCM = POWERTRAIN CONTROL MODULE Editat Aprilie 4, 2010 de habo Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Aprilie 4, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: Montare senzor Terratrip 202 pe JK - help pls Esti mare !!!!! Acum o sa caut si eu sa iau adaptorul respectiv si o sa fac cum ai zis. RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
habo Postat Aprilie 27, 2010 Partajează Postat Aprilie 27, 2010 Re: Montare senzor Terratrip 202 pe JK - help pls Acum o sa caut si eu ... si o sa fac cum ai zis. SUPER ca merge si la tine (cum ai scris in pm) intrebare: ai facut cu adapor original terratrip T014 sau cu varianta made in RO by user: Florin332 ? (ca mai sint si altii interesati de solutii) multumesc Hami Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Aprilie 27, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2010 Re: Montare senzor Terratrip 202 pe JK - help pls adaptor original Terratrip - T014 cum ai zis si tu mi se pare cea mai beton solutie pt senzorul de trip RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate