Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ajutor truckerilor!!!

Vizitator nanuk

Postări Recomandate

de unde gasesc becuri miiici pe 24 V , din cele pt bord,cu coada asa k de racheta? s-au ars 2 becuri in bord la puch si sunt mort de nervi....mai ales k nu gasesc. Editat de MagnuM
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: ajutor truckerilor!!!

de unde gasesc becuri miiici pe 24 V , din cele pt bord,cu coada asa k de racheta? s-au ars 2 becuri in bord la puch si sunt mort de nervi....mai ales k nu gasesc.

Bine ai venit in club. Eu am avut noroc cu cealalta Toyota ca avea becuri bune in bord. Ca in rest nu am gasit asemena becuri la 24v.

Link spre comentariu

Vizitator nanuk
Ursache...mergi la orice service de camioane...ar trebui sa gasesti

PS.....Renalut trucks.....n-au?

au,dar acum ,in constructie fiind, nu am acces la programul de piese si nici timp sa ma duc la alt dealer :-(

Link spre comentariu

Mergi la cei de la Scania ...pe centura....la Otopeni....sau Man ....ca-s mai aproape....sau ai rabdare pana maine...sa merg eu la niste amici cu piese de camioane de pe aici....m-ar ajuta mult o poza a becului :grin: :grin: :grin:

banuiesc ca-l vrei la 24V

Link spre comentariu

Re: ajutor truckerilor!!!

de unde gasesc becuri miiici pe 24 V , din cele pt bord,cu coada asa k de racheta? s-au ars 2 becuri in bord la puch si sunt mort de nervi....mai ales k nu gasesc.

Sunt turtite la capat si au 2 fire iesite si pliate in lungul becului, unul pe o parte, celalalt pe partea cealaltai?! Nu dispera! Se gasesc in targ la Vitan! Chiar si de 24V! Am cumparat eu pentru DAF - cand lucram pe autobuz.

Gasesti si pe la "buticarii" de acolo, dar si la Philips - are un magazin acolo in targ, pe aleea dintre cladiri, pe dreapta. Bafta! :h5

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare