Vizitator nanuk Postat Octombrie 27, 2007 Partajează Postat Octombrie 27, 2007 (editat) de unde gasesc becuri miiici pe 24 V , din cele pt bord,cu coada asa k de racheta? s-au ars 2 becuri in bord la puch si sunt mort de nervi....mai ales k nu gasesc. Editat Februarie 21, 2010 de MagnuM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 27, 2007 Partajează Postat Octombrie 27, 2007 Re: ajutor truckerilor!!! de unde gasesc becuri miiici pe 24 V , din cele pt bord,cu coada asa k de racheta? s-au ars 2 becuri in bord la puch si sunt mort de nervi....mai ales k nu gasesc. Bine ai venit in club. Eu am avut noroc cu cealalta Toyota ca avea becuri bune in bord. Ca in rest nu am gasit asemena becuri la 24v. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 27, 2007 Partajează Postat Octombrie 27, 2007 Ursule, da un link sau fa o poza ... il pun pe amicu' din Germania sa caute ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Octombrie 28, 2007 Partajează Postat Octombrie 28, 2007 becuri cu led ar fi o solutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 28, 2007 Partajează Postat Octombrie 28, 2007 Ursache...mergi la orice service de camioane...ar trebui sa gasesti PS.....Renalut trucks.....n-au? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Octombrie 28, 2007 Partajează Postat Octombrie 28, 2007 Ursache...mergi la orice service de camioane...ar trebui sa gasesti PS.....Renalut trucks.....n-au? au,dar acum ,in constructie fiind, nu am acces la programul de piese si nici timp sa ma duc la alt dealer :-( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 28, 2007 Partajează Postat Octombrie 28, 2007 Mergi la cei de la Scania ...pe centura....la Otopeni....sau Man ....ca-s mai aproape....sau ai rabdare pana maine...sa merg eu la niste amici cu piese de camioane de pe aici....m-ar ajuta mult o poza a becului :grin: :grin: :grin: banuiesc ca-l vrei la 24V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 3, 2007 Partajează Postat Noiembrie 3, 2007 Re: ajutor truckerilor!!! de unde gasesc becuri miiici pe 24 V , din cele pt bord,cu coada asa k de racheta? s-au ars 2 becuri in bord la puch si sunt mort de nervi....mai ales k nu gasesc. Sunt turtite la capat si au 2 fire iesite si pliate in lungul becului, unul pe o parte, celalalt pe partea cealaltai?! Nu dispera! Se gasesc in targ la Vitan! Chiar si de 24V! Am cumparat eu pentru DAF - cand lucram pe autobuz. Gasesti si pe la "buticarii" de acolo, dar si la Philips - are un magazin acolo in targ, pe aleea dintre cladiri, pe dreapta. Bafta! :h5 :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 4, 2007 Partajează Postat Noiembrie 4, 2007 m-a rezolvat marius,merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate