GOGANU24cm Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 (editat) calitatea imaginilor este datorata lui @light & @ocserver :tk Editat Ianuarie 17, 2010 de GOGANU24cm Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: 2010....keia BRAVO -BRAVO:h5; ce aproape ati fost de noi !!!:grin: la ce keie ati fost fixa sau inelara :ha1 Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Ianuarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: 2010....keia @GABI........la cum a fost.........am avut nevoie de tubulara.....:j Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: 2010....keia Frumos... Am vazut toate filmuletzele. Am trecut pe acolo cand va pregateatzi sa plecatzi pe teren. Am vrut sa opresc sa va salut, dar ma impingea din spate un ditamai tir-ul, si imi era frica sa nu se suie pe mine daca franez brusc. Am intors in Cheia, dar deja disparuse toata formatzia... Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: 2010....keia Gogane, fratioare...iar v-ati distrat pe cinste! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Ianuarie 19, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: 2010....keia @TAVI...........stilu MANIA.........is where we are........ @boieru.......ne pare rau dar nu te am vazut.......si oricum nu cred ca ne cunoastem......:ooo Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: 2010....keia @TAVI...........stilu MANIA.........is where we are........ @boieru.......ne pare rau dar nu te am vazut.......si oricum nu cred ca ne cunoastem......:ooo Asa este, nu ne cunoastem, dar era un prilej sa dam mana. Asta este, ramane pe data viitoare. Atunci eram cu o Vitara alba a unui prieten, ma duceam sa mai iau cate ceva pentru gratar, pentru ca sarbatoream inca un an din viatza, si ma gandeam sa va invit si pe voi, dar ati disparut pana m-am intors. Asa ca lasam gratarul pe data viitoare, si poate e gata si motorul meu pana atunci, sa ma bag si eu la noroaie cu voi. Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: 2010....keia Foarte frumos filmulet !!! bravo pentru iesire !!! jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate