Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Joc de glezne

Yonutz

Postări Recomandate

Eu v-as propune la sugestia lui Giorgel (ptr descretirea fruntilor si socializare) sa ne marturisim defectele ... Cum? Simplu - fiecare scrie defectele care crede ca le are cel dinaintea sa care a postat pe forum (aci ca sursa de informare luam forumul, viata de zi cu zi, din teren etc)

Deci ma combin eu ca si cobai ... Deci luati-va avant, accept orice fel de critica!

Ideea este ca acesta este un joc si trebuie sa-l tratam ca atare. Si sa nu ne dusmanim ulterior ca am fost facut obsedat sau betiv! :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Joc de glezne

yonutz, eu propusesem sa ne marturisim propriile defecte, nu sa-i caracterizam pe altii, am cadea usor in subiectivism + plus riscul de a spune cate ceva nu atat suparator cat neadevarat...

incep eu

sunt irascibil, ma enervez prea repede si spun sau fac lucruri de care 5 minute mai tarziu imi pare rau

sunt de multe ori delasator in activitatea curenta

uit lucruri importante de care imi aduc aminte prea tarziu sau deloc.

cam atat imi vin in minte acum

daca mai descopar ceva completez:grin:

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Io propun in unanimitate ca in acest topic sa posteze doar cei insurati sau maritati. Ca daca posteaza si burlaci/ele, nu isi mai gasesc jumatatea in veci hihihi

genial de corect!:ha::ha:

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Tocmai cand ma pregateam si eu sa scriu!

Oricum nu-mi fac cine stie ce planuri, asa ca... sunt foarte delasator, mai mult decat giorgel, nu termin toate proiectele sau lucrurile pe care le incep, inca imi place ARO, cheltui (de fapt am cheltuit, ca acum nu mai am) banii aiurea si sunt alcoolic. :x :2dr (Glumeam cu ultima)

Link spre comentariu

Te-am vazut prima oara la Calugareni si am constatat ca ai un mare defect:ypu,faci micii buni :bleah (am glumit :dr)

Astept sa ne intalnim ori cu clubul nostru (club R.V.),ori cu club 4x4:2dr

Suntem aia cu Loganul rosu ,Cristy si Zenaida

NICI O MASA FARA PESTE :shrk

Mercedes 190D Dacia Logan 1,4

Rulota ERIBA si ADRIA

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Eu sunt cum sunt! Bai, dar am o mare problema: cum sunt? uite cum ma vad eu (punem defecte, ca la calitati sunt plin ca broasca de par:y):

- nu prea ma incurc in ocolisuri, o trantesc pe fata, cam din topor - deci din kil diplomatie

- sunt suspicios

- razbunator

- sunt un pic las pt ca nu mereu imi permit sa sarific totul pentru ideile sau idelauri mele

Deci, cum kil pe varza ma vedeti voi? Va intreb asta pt ca astazi, intr-o discutie telefonica, un amic pe a carui parere contam destul de mult in sensul ca este un tip cerebral si, in general, obiectiv mi-a spus ca sunt cam de cacat.

Ca sa nu cumva sa nu ziceti ca nu scrieti direct ca poate va port ranchiuna, puteti sa raspundeti cu "da" sau "nu" la intrebarea: E CAZUL SA MA DUC SA MA CULC?

Link spre comentariu

yonutz, eu propusesem sa ne marturisim propriile defecte, nu sa-i caracterizam pe altii, am cadea usor in subiectivism + plus riscul de a spune cate ceva nu atat suparator cat neadevarat...

incep eu

sunt irascibil, ma enervez prea repede si spun sau fac lucruri de care 5 minute mai tarziu imi pare rau

sunt de multe ori delasator in activitatea curenta

uit lucruri importante de care imi aduc aminte prea tarziu sau deloc.

cam atat imi vin in minte acum

daca mai descopar ceva completez:grin:

completare

ma hotarasc greu sa ma apuc de ceva, si cand ma apuc, se aplica punctul doi de mai sus:ha:

v_stef, alcoolul are multi prieteni :ha:, asta ar trebui tratat separat. parerea mea, relevant nu este ca bei, ci cum te comporti dupa ce "iei la bord"...

ma refer aici la consum normal, nu la devalizarea bugetului pt. alcool...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare