Tavi D. Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Poate sa-mi spuna si mie cineva cum se numeste plasticul ala negru ce il are pe bot Pajero din filmuletul de mai jos? Ma refer la plasticul ala prins de capota de la motor care cred ca are rolul de a... arata bine, sau de a feri vopseaua de ganganii... Daca stie cineva cum se numeste si unde se poate gasi asa o prostie... multumesc! [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: Cum se numeste? Bonnet guard Si da, cica e contra ganganiilor.....probabil ca la viteza mai mare are un efect "deflector" pt goangele zburatoare..... http://www.airplex.co.nz/view/bonnet-guards.html De gasit, se gaseste pe site-uri cu accesorii 4x4. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: Cum se numeste? In Italia gasesti aici. Trebuie sa te loghezi sa vezi pretul. http://www.safarimarket.com/ita/accessori/categoria.asp?tab=P_cofano Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Ianuarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: Cum se numeste? Multumesc, am inceput deja sapaturile... ar fi bine sa gasesc in Romania sa mi-l aduca curierul la usa, ca din Italia e mai greu sa-l aduc in avion... [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: Cum se numeste? ......sunt pe comanda la orice magazin de piese auto.....pretul sa nu fie exagerat....... Rusii sunt fani //////// ,,,,,,,e plin bazarul la CERNAUTI... ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Ianuarie 19, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: Cum se numeste? Am incercat pe pick-up.ro, dar ei aduc numai pentru modelele noi de pick-up-uri. Mai caut. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: Cum se numeste? Am avut eu asa ceva pe Navara, se numeste hood air deflector, si are rolul de a forma un curent de aer care (exact!:h5)nu lasa ganganiile sa se striveasca de parbriz. Eu l-am luat din romanica, prin 2004, era o firma care aduceau accesorii carryboy. "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Ianuarie 19, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: Cum se numeste? Am avut eu asa ceva pe Navara, se numeste hood air deflector, si are rolul de a forma un curent de aer care (exact!:h5)nu lasa ganganiile sa se striveasca de parbriz. Eu l-am luat din romanica, prin 2004, era o firma care aduceau accesorii carryboy. Si nu mai stii daca mai exista firma respectiva si eventual detalii de contact?... [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: Cum se numeste? http://www.carryboyromania.ro/ Cu ajutorul lui goagle...:banana "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: Cum se numeste? Ia incearca aici. In principiu trebuie sa cauti pe google husa capota sau deflector capota! Cred ca iti vei gasi si ptr modelul tau ceva aftermarket ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Ianuarie 19, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 (editat) Re: Cum se numeste? Da, am gasit intre timp carryboy.ro, dar nu este pentru modelul meu. Am gasit in schimb altele, de la Heko de exemplu, dar nu-mi place modelul. Incerc sa gasesc de la Jaos. :tk ... nu ma gandeam ca-i asa greu de gasit o dracie ca asta... pe unde incerc, ori se aduc doar pt. pick-up-uri, ori nu au si nu aduc, in Italia la safarimarket sunt pe drum si ajug la sfarsitul lui februarie, asa ca nu pot nici macar sa-mi spuna ce model au... am trimis cateva mail-uri, astept raspunsuri... Editat Ianuarie 19, 2010 de Tavi D. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Februarie 11, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: Cum se numeste? SURPRIZA! Dupa ce imi cam luasem gandul, deoarece timp de aproape o luna singura oferta era din Romania pentru un deflector Heko la 400 RON fara TVA si transport, in timp ce eu il vazusem pe HHHTuning la 280RON, vinerea trecuta suna telefonul... chiar un domn de la HHHTuning, care imi spune ca pana acum nu a avut pe stoc, de-aia nu mi-a raspuns la solicitare, dar ca intre timp au primit marfa proaspata... tinand cont de oferta aproape inexistenta, m-am multumit cu HEKO, chiar daca altele imi placeau mai mult... si ieri a sosit acasa!!! 310RON cu tot cu transport! Pacat ca eu sunt plecat pana la sfarsitul lunii, dar cand ma intorc il montez si pun poze aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=44415&page=6 Intre timp, o poza cu modelul "care este": [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
renegade Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: Cum se numeste? Se numeste "bug shield" si gasesti la http://www.pick-up.ro Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Februarie 16, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: Cum se numeste? Multumesc. Pick-up.ro a fost primul loc in care am cautat, dar ei aduc numai pentru pick-up-uri. Cum am scris si in mesajul anterior, am cumparat deja modelul Heko de la HHHTuning, si in maxim doua saptamani il montez si pun poze. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Februarie 28, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: Cum se numeste? L-am montat... ma asteptam la o prindere cu ceva cleme, in schimb doar banda dublu adeziva... mie-mi place, in schimb nevasta a zis ca arata bine masina asta cand am luat-o... :ha: :uameni [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
milescusilvian Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: Cum se numeste? Prindere cu cleme stranse de suruburi. Clemele freaca si dauneava vopselei - o ia rugina. Deci tot trebuie capota vopsita la un timp. [ATTACH]67129[/ATTACH] [ATTACH]67130[/ATTACH] :2dr:2dr L200 2007 :2dr:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate