Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Scuturi Jimny

iulianul

Postări Recomandate

Re: Scuturi Jimny

Si eu. Intrebarea e cine le face. Cel mai mult la intereseaza scutul pentru cutia de transfer ca aia are si niste fire electrice pe acolo.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa-mi fie cu iertare Iulianul, dar scuturile celea ....nu-s cam firave...recunosc ca nu ma pricep dar asa imi par din poze:oo

Cam asta am gasit pe net ca sursa de inspiratie (cel putin ca forma si puncte de prindere).

Link spre comentariu

Soso, daca mai ai nevoie de inspiratie, baga un ochi pe http://www.afn.pt, sau cauta "skidplates" pe http://www.jimny.se/forum.

Pun si eu poze cu ideile ce le-am strans in asteptarea unui meserias ...

Nu stiu cum sa pun comentarii direct la poze, asa ca o scurta explicatie:

5707: scut AFN pt T-case, direct intre lonjeroanele sasiului ( asa cum e, neavand marginea cumva rotunjita/indoita, daca iei cevca mai serios pe muchie, e nasol - poate il imbunatatesti:h5)

5708:scut AFN pt rezervor, ce are jimny stock e cam subtirel:grin:

415083: un scut facut de un meserias, direct pe T-case. E foarte gros, si forma aia rotunjita cerd ca il ajuta sa treaca "peste", spre deosebire de cel dinainte (5707)

20080627-165727-797.jpg: scut home-made pt T-case, pare mai primitiv, dar solid rau.

protecjimny21xo.jpg: scut home-made, dar copie dupa un model AFN. Se da "pe dupa" esapament, si se prinde in cele 3 prinderi ale T-case. Se observa in fata cum e indoit, tocmai pt a "trece peste" unele chestii.

Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender"
Link spre comentariu

ProtecoDeCaixaComEla.jpg: acelasi model, din alt unghi

ProtecoDeCaixaEla.jpg: la fel

protectorsujecciondetirantesjimnyjt.jpg: o idee interesanta, protectii pt prinderile bratelor. Cel putin ale mele (jimny ne-inaltat) sunt zdrentuite rau de tot

text001.jpg : un scut care se rinde tot in cele trei prinderi de T-case, dar e "peste" esapament. Celalalt pare o idee mai reusita.

Editat de gabitzu
Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender"
Link spre comentariu

Producatorii consacrati gen Asfir fac pt Jimny/Samurai doar pentru reductor, aceea fiind partea cea mai expusa a masinii.

Din pacate pt Jimny nu am cotele.

Pai numai ce am pus mai sus poze de la Asfir cu toate tipurile de scuturi pentru Jimny...

Link spre comentariu

Producatorii consacrati gen Asfir fac pt Jimny/Samurai doar pentru reductor, aceea fiind partea cea mai expusa a masinii.

Din pacate pt Jimny nu am cotele.

E bine si doar pentru reductor. Poti sa faci scutul?

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

Din pacate nu sunt de vanzare, le-a facut un partener de afaceri dupa schitele postate mai sus, ca sa ma ajute, dar nu se ocupa cu asta. Practic, am lasat masina dimineata si am luat-o cu ele montate seara. Cand se incalzeste si gasesc o rampa, pot sa fac niste masuratori. Sau daca aveti o alta solutie, va stau la dispozitie cu masina.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare