alin-jeep Postat Octombrie 11, 2011 Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Re: Sfat achizitie Jeep Cherokee cu motor Renault 2.1 TD Buna seara. -daca vrei ceva mai nou eu te sfatuiesc sa arunci o privire la discutiile de la GRAND CHEROKEE , poate te ajuta in vre-un fel......... ................ALIN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Octombrie 20, 2011 Partajează Postat Octombrie 20, 2011 Re: Sfat achizitie Jeep Cherokee cu motor Renault 2.1 TD Buna seara. -daca vrei ceva mai nou eu te sfatuiesc sa arunci o privire la discutiile de la GRAND CHEROKEE , poate te ajuta in vre-un fel......... ................ALIN vezi ca mai nou e grand-ul cu motor de 3,1 td, aceasi porcarie....mergi mai incoace cu cel de 2,7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Re: Sfat achizitie Jeep Cherokee cu motor Renault 2.1 TD primul meu 4x4 strain (dupa o lunga serie de ARO) a fost un cherockee din 1991 cu motor renault 2068cc Diesel Turbo. Masina era fabricata in Europa, nu am avut nici o problema cu ea , mecanic. Electrice ...da. am tinut masina vreo 4 ani. 2068 a fost pe multe modele renault, cel mai raspandit fiind Renault 21. Decat pacostea de motor italian V.M mai bine Renault. Parerea mea ... PS: Azi am vazut un Suzi Grand Vitara cu acelasi motor de pe Dacia papuc ( F9Q) , evident ceva mai evoluat... Globalizare nene... 1 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Re: Sfat achizitie Jeep Cherokee cu motor Renault 2.1 TD Si eu am avut un Cherokee din '86 cu motor de REnault de 2.1 TD. Multiiiii kilometri . Fusese primul jeep al aluia cu Ranch-ul de la Slobozia. Era buna ca era inalta ( avea si gume supradimensionate ) si avea punti fixe. M-a ucis amortizorul de pe bara de directie. A costat un sfert din cat am dat pe masina. Pompa servo este pusa vertical si solicitarile sunt imense in tija din cap. Tin minte ca m-a oprit un politist beat mort intr-o noapte la intrare in oras. Aveam permisul intr-o tipla transparenta si pe spate o poza a prietenei mele. Garcea , care abia se tinea pe picioare s-a luminat instant cand a vazut actele : - dom'le , esti intr-o crancena ilegalitate. MAsina e Jeep si actele sunt de REnault ...si carnetul asta e a lu' o doamna , ba ! Mi-a luat ceva timp sa ii explic ca numai la motorizare scrie Renault ...si ca daca intorcea permisul invers , ma vedea si pe mine in coltul din stanga sus. Am vandut-o unui unguras care a tractat copaci cu ea prin padure si dupa cateva luni i-a terminat grupurile. Ce vremuri ...ce masini ...si ce tanar eram :t1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Re: Sfat achizitie Jeep Cherokee cu motor Renault 2.1 TD Daca tot e vorba despre XJ 2.1 pun si eu o intrebare legat de punti Se potriveste puntea spate cu LSD de pe XJ 2.1td din 90 la un XJ 4.0 din 98? Ma refer ca prinderi si rapoarte ....sau ce ar mai fi pe acolo!!! :tk Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Re: Sfat achizitie Jeep Cherokee cu motor Renault 2.1 TD nu crez ca se bungheste la rapoarte si la flansa de cardan. Restul ar merge. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 (editat) Re: Sfat achizitie Jeep Cherokee cu motor Renault 2.1 TD Daca tot e vorba despre XJ 2.1 pun si eu o intrebare legat de punti Se potriveste puntea spate cu LSD de pe XJ 2.1td din 90 la un XJ 4.0 din 98? Ma refer ca prinderi si rapoarte ....sau ce ar mai fi pe acolo!!! :tk Nu se potriveste ca rapoarte in primul rand. Modelele cu motorul 2.1TD au avut raport 4.11, iar cele cu motor 4.0 raport 3.55. In al doilea rand, unele modele echipate cu motorul 4.0 nu au avut punte Dana 35, ci Chrysler, asa ca nu se va potrivi nici prinderea la cardan. Editat Noiembrie 13, 2012 de atar "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Re: Sfat achizitie Jeep Cherokee cu motor Renault 2.1 TD 4.0 automat are cel mai posibil 3.55 Aici apare lista cu rapoarte, dar lipsesc variantele Diesel: http://jeephorizons.com/tech/xjstockspecs.html '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Re: Sfat achizitie Jeep Cherokee cu motor Renault 2.1 TD Multumesc pentru raspunsuri!!! Acum am inteles si eu putin cum sta treaba..... Daca se potrivea ma gandeam sa o pun pe XJ-ul meu :grin: :tk Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate