Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

semering delco

lucian c

Postări Recomandate

vitara 92, injectie monopunct. am observat azi cand am verificat uleiul ca apar scurgeri de ulei pe cutia de viteze imediat sub delco. banuiesc ca acolo este un semering.

intebarea este se schimba greu si daca sunt diferite semeringurile in functie de delco, ca de motor da.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: semering delco

Acolo in spate nu exista semering, cel putin la mine nu. Doar in fata la axul cu came si la vibrochen in fata/cutie. Nu e mare lucru de scos si pus silicon.

0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com

http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro

Kituri Suspensie Si BodyLift

Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera

Scuturi Protectie

Link spre comentariu

are un O ring intre chiulasa si suportul delcoului , O ring care se gaseste foarte greu datorita dimensiunii ciudate ,dimensiune care nu este uzuala ,dar cum au zis si ceilalti colegi cel mai bine este sa pui "silicon" pentru etansare care rezista la ulei si mare atentie cand se face operatiunea ca in momentul scoaterii delcoului ,axul delcoului se invarte deoarece este roata dintata cu dinti inclinati si cand montezi la loc ai toate sansele sa pui gresit delcoul

tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani

tel 0744621055

Link spre comentariu

are un O ring intre chiulasa si suportul delcoului , O ring care se gaseste foarte greu datorita dimensiunii ciudate ,dimensiune care nu este uzuala ,dar cum au zis si ceilalti colegi cel mai bine este sa pui "silicon" pentru etansare care rezista la ulei si mare atentie cand se face operatiunea ca in momentul scoaterii delcoului ,axul delcoului se invarte deoarece este roata dintata cu dinti inclinati si cand montezi la loc ai toate sansele sa pui gresit delcoul

bun si care ar fi solutia cand desfac delcoul

desfac cele doua suruburi prinse in blocmotor si cum procedez sa nu miste, cum il imobilizez sau pot fece ceva reglaj, am ceva semne la care sa-l pun?

Link spre comentariu

sunt 3 suuruburi, nu doua. Inainte sa scoti delcoul, fa un semn cu un marker la pozitia pipei, avand grija ca la remontare, aceasta sa pice fix in acelasi loc. O sa curga si un pic de ulei, cel care se acumuleaza in carcasa capacului. Cureti tot uleiul, eventual degresezi locul inainte de aplicarea siliconului.

Link spre comentariu

• 7 luni mai târziu...

salut! si eu ma confrunt cu aceiasi problema i-am pus un silicon rezistent la temperatura si ulei si cred ca nu l-am pus destul de bine. intrebarea este daca gasesc un semering compatibil? si daca nu exista ce silicon imi recomandati?

offroad batranesc...:cort
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare