Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

norme de poluare suzuki??

windwalker

Postări Recomandate

Re: norme de poluare suzuki??

total gresit si supereronat raspuns.daca nu stiti exact,ar fi bine sa va abtineti,nu mai induceti oamenii in eroare!!!in viata vietilor tale nu va iesi un suzuki din 92 euro 2!!!prietene,ceva sigur nu iti poate spune decat RAR-ul.am avut Samurai din 1997 pe carburator,cu motorul original,si a iesit NONEURO(din Olanda).in principiu orice Suzuki dupa 95 pe injectie iasa euro 2.multe iasa si din 94 euro 2,cam 50-60%.inainte de 94(adica 93-94)cam euro 1.pana in 92 inclusiv si chiar 93 indiscutabil noneuro!!!din olanda am avut multe si din 94-95 noneuro.de anglia iarasi multe sunt noneuro din 93-94-95.in anglia sunt multe pe carburator pana in 94,chiar si 95.alea toate sunt noneuro.de germania,in principiu,daca vrei sa fi sigur ca are euro 2 trebuie sa iti iei dupa 1995(95-97%iasa euro 2).mai sunt si exceptii.mai sunt si cu motoare schimbate.mai sunt si la care li s-a bulit injectia si si-a pus omul carburator,etc.dar astea mai rar in germania.dupa 95 tre sa fi SUPERGHINIONIST sa nu iti iasa euro 2!!!!nu vei fi chiar tu ala.am avut acum o vitara din 11.1993 si aia de la RAR mi-a zis ca e euro 1 si cand i-am facut cartea-SURPRIZA!!!!a iesit euro 2!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:g adamu!

Samurai decembrie '91 (al meu) euro 0

Samurai iulie '91 (sper ca nu gresesc, al lui Kinetic de pe forum) euro 1

Amandoua cu senzor pe galeria de evacuare, amandoua G-kat, dar cel

din iulie '91 cu partea de recirculare a gazelor (EGR) putin diferita de cea de la

motorul meu. Faza care-mi place e ca amandoua in Germania ar fi fost euro 1 dar RAR-ul romanesc e stat-in-stat... :uameni

Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups
Link spre comentariu

Adamule, ai fost foarte bogat in detalii, dar nu era cazul sa iei gatul lui iulius. Din ce a scris el am inteles mai degraba ca sigur sub 92 sunt non-euro, decat ca cele de dupa 92 sunt macar Euro1. Raspunsul lui a fost mai degraba ca nu stiu ce reclama la iaurt, care zice ca "pana la 100% din femei au fost multumite" :grin:

Iulius, treci tu iute pe la sectiunea "Prezentarea membrilor" :ooo ca sa nu te certe moderatorii. Asa respecti regulamentul si o sa ajungem sa te cunoastem si noi.

Editat de f_zoltan
Samurai incepator
Link spre comentariu

vad acuma si eu ca omul intreaba de euro 1,dar cand am citit eu postul,scria din ce an are Suzuki EURO.pe 1 nu l-am vazut in nici un caz.ori eram beat(ceea ce nu e cazul,ca la ficatul meu varza asta ii mai lipseste!),ori eram adormit.cred ca a reeditat omul anuntul si a mai pus acum un 1.eu ma mir exagerat de tare ca din 1991 a iesit samuraiul omului din Sibiu euro 1!!!eu am avut foarte multe din 1991-1992 si toate au fost noneuro.de vitare nu mai zic nici din 92 nu am avut nici unul(din vreo 20)care sa iasa euro 1.nu mai zic ca am avut peste 10 din 93-94 care au iesit noneuro!!!

Link spre comentariu

E samuraiul lui Kinetic de pe forum. Asa tin minte ca e '91 iulie dar este posibil sa ma insel. Deh, poate trebuie sa trec pe lecitina :grin: (palinca de MM nu ajuta se pare).

Oricum, despre al meu, aia de la Suzuki din Germania mi-au zis ca e euro1 si mi-au trimis pe mail si niste acte doveditoare. Prea tarziu insa ca l-am inmatriculat non-euro si asa a ramas. Si sincer la taxele care sunt ma doare-n cot de problema asta. :grin:

Editat de Gil
Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

din ce an motoarele 2.0 V6 de pe Vitara sunt Euro?

sau toate V6 sunt Euro 2?

al meu samurai din 96 a iesit euro 2

@adamu: parca tu mi-ai zis la un moment dat ca-mi poti livra o caroserie completa (wagon) de samurai?

Va salut !

Link spre comentariu

al meu samurai din 96 a iesit euro 2

@adamu: parca tu mi-ai zis la un moment dat ca-mi poti livra o caroserie completa (wagon) de samurai?

multumesc ... dar sunt motoare diferite :)

Link spre comentariu

multumesc ... dar sunt motoare diferite :)

postul meu era un raspuns informativ pt windwalker ca el vrea sa-si ia samurai. pt vitara nu am cunostinta :h5

Va salut !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare