Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Minnie Project

mickey3

Postări Recomandate

sa va zic cate ceva de Minnie a lu' Mickey:

jeep wrangler tj 1999 motor 4.0l cutie manuala ,masina provine din florida este inca inmatriculata pe state [si din ce se vede cu nebunii asti va ramane asa mult timp ] am luat o de 2 ani si de atunci tot incerc sa imi fac timp si sa strang piese pt proiectu la care visez de multi ani in urma ...vreo 4 ....de cand m am imbolnavit in ''ale jeep'ului'' de la un coleg al nostru expert in asa ceva ,pe care multi il stiti , <daddy jeep > si gladiatoru lui de pe'atunci

am sa va dau o lista cu piesele pe care le am luat pana acum , plus cele ce o sa urmeze ca mai sunt o gramada

am in stock :

• Suspension lift <Rubicon Express super flex > +4.5’’
  • Telescoape <Procomp> ES9000
  • Body lift +3’’
  • Slip yoke eliminator <RE>
  • Cardan CV cruce dubla <RE>
  • Bara fata <Smittybilt> rockcrawler
  • Bara spate <Smittybilt> rockcrawler
  • Troliu warn m8000
  • Overhaul kit –cutie de viteze
  • Bara directie HD <RE>
  • Galerie inox <Borla>
  • Set garnituri motor
  • Tune up kit <Acel>
  • Protectie caseta directie <Purejeep>
  • Gume 35x12.5 jante alu. 10x15 ,urmeaza 34’’ltb +beadlcok eaton 15x8
  • Volan sport + butuc <Momo>

Puntea Fata

· Dana 30 ,planetare HD 30 spline <Superior> ,cruci <Spicer> , blocant ARB 30 spl. ,rapoarte 4.88 <Superior> , diff. cover <Solid> ,axle seals <Alloy>

Overhaul kit <Superior>,placute frana HD <Hawk> , kit pivoti noi,

Puntea Spate

· Ford 8.8 , planetare 31 spline , Detroit true trac limited slip ,rapoarte 4.88<Superior> , diff. cover <Solid>

Overhaul kit <Superior> , flansa cardan de conversie , TJ-brackets conversion kit

Accesorii si modificari Home made:

· Praguri HD

· Teava esapament inox scurta de 3’’ diametru

· Ramforsari roll cage

· Insonorizare sasiu

· Insonorizare podea interior

mai urmeaza de luat cand apar $$$:

-ambreiaj dual friction de la Centerforce

-2 baterii optima +izolator warn

-scut caseta de directie ....asta tre sa o iau cat mai repede

-alternator 200a Mean green

-kit de throttle body +cip+filtru aer sport ,pt marirea puterii motorului

-ltb urile pe 34x10.5 si jante beadlock 15x8 aero 53 series

....si mai sunt ceva maruntisuri

masina am bagat o in atelier ,pe 21 decembrie 2009 ...deci nu am lucrat foarte mult la ea ,am dat puntile jos ,cutia de transfer ,si am curatat si vopsit sasiul cu grund epoxi ,urmeaza insonorizat

si am montat slip yoke eliminator 'ul in cutia de transfer

urmeaza in sapt viitoare sa ma apuc de punti

...cateva poze:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Minnie Project

mistocut rau.... mi se pare mie sau asta e un Sahara ?

ce mai vrei sa ii pui pe ea e ce am pus si eu pe ale mele.... :) o sa iasa misto.

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

... daca ai nevoie de ajutor nu ezita sa ma contactezi... doa sunt lider al echipei de concurs JeepMania :banana

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Super proiect!

Mult succes si spor la $$$ !

Ce taxe trebuie sa platesti cand aduci o masina asemanatoare / identica cu a ta din state, avand in vedere ca nu vrei sa o inmatriculezi.

:tk

"Fiecare individ promovează ierarhic până la nivelul la care devine incapabil.

Cu timpul toate posturile sunt ocupate de persoane incapabile.

Munca este făcută de acei indivizi care nu au ajuns încă la nivelul incapacităţii lor"

Link spre comentariu

Super proiect!

Mult succes si spor la $$$ !

Ce taxe trebuie sa platesti cand aduci o masina asemanatoare / identica cu a ta din state, avand in vedere ca nu vrei sa o inmatriculezi.

:tk

daca esti cetatean us .nu trebuie sa platesti decat transportul ,nici macar vama nu o platesti daca spui ca o utilizezi in scop personal...

Link spre comentariu

:wink: cam tare ... inca un avantaj de a fi cetatean american ... iti iei Jeep-ul peste tot si nu dai bani decat pe transpot ...

Mutlumesc pentru raspuns !

Munca este făcută de acei indivizi care nu au ajuns încă la nivelul incapacităţii lor"

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

...m am apucat sa dau baia de ulei sa schimb garnitura ca imi curgea .am luat tot kitu de garnituri de la motor ,e cam rupere sa le schimbi dar tre' sa o fac :)

acum..am niste PROBLEME ,nu am desfacut multe motare la viata mea , dar cand am dat baia de ulei jos , ce am vazut peacolo nu prea mi a placut ,era cam peste tot ulei ars lipit de piluie .ori masina nu a avut schimbat uleiul destul de des ,ori poate o fi altceva ,as ruga sa mi ziceti ce ar putea fi ,daca va dati seama din pozele de jos

si ar mai fi ceva < oil pan to bearing cap seal > asta nu prea i am dat atentie cand l am desfacut si nu i mai stiu pozitia,din manual nu imi dau seama , cu care parte dintre (1) sau (2) [vezi poza ! ] vine spre cutia de viteze ? ...intr o poza arata o sageata si locul unde vine mansonu asta

Link spre comentariu

sa va zic cate ceva de Minnie a lu' Mickey:

jeep wrangler tj 1999 motor 4.0l cutie manuala ,masina provine din florida este inca inmatriculata pe state [si din ce se vede cu nebunii asti va ramane asa mult timp ] am luat o de 2 ani si de atunci tot incerc sa imi fac timp si sa strang piese pt proiectu la care visez de multi ani in urma ...vreo 4 ....de cand m am imbolnavit in ''ale jeep'ului'' de la un coleg al nostru expert in asa ceva ,pe care multi il stiti , <daddy jeep > si gladiatoru lui de pe'atunci

am sa va dau o lista cu piesele pe care le am luat pana acum , plus cele ce o sa urmeze ca mai sunt o gramada

am in stock :

• Suspension lift <Rubicon Express super flex > +4.5’’
  • Telescoape <Procomp> ES9000
  • Body lift +3’’
  • Slip yoke eliminator <RE>
  • Cardan CV cruce dubla <RE>
  • Bara fata <Smittybilt> rockcrawler
  • Bara spate <Smittybilt> rockcrawler
  • Troliu warn m8000
  • Overhaul kit –cutie de viteze
  • Bara directie HD <RE>
  • Galerie inox <Borla>
  • Set garnituri motor
  • Tune up kit <Acel>
  • Protectie caseta directie <Purejeep>
  • Gume 35x12.5 jante alu. 10x15 ,urmeaza 34’’ltb +beadlcok eaton 15x8
  • Volan sport + butuc <Momo>

Puntea Fata

·Dana 30 ,planetare HD 30 spline <Superior> ,cruci <Spicer> , blocant ARB 30 spl. ,rapoarte 4.88 <Superior> , diff. cover <Solid> ,axle seals <Alloy>

Overhaul kit <Superior>,placute frana HD <Hawk> , kit pivoti noi,

Puntea Spate

·Ford 8.8 , planetare 31 spline , Detroit true trac limited slip ,rapoarte 4.88<Superior> , diff. cover <Solid>

Overhaul kit <Superior> , flansa cardan de conversie , TJ-brackets conversion kit

Accesorii si modificari Home made:

·Praguri HD

·Teava esapament inox scurta de 3’’ diametru

·Ramforsari roll cage

·Insonorizare sasiu

·Insonorizare podea interior

mai urmeaza de luat cand apar $$$:

-ambreiaj dual friction de la Centerforce

-2 baterii optima +izolator warn

-scut caseta de directie ....asta tre sa o iau cat mai repede

-alternator 200a Mean green

-kit de throttle body +cip+filtru aer sport ,pt marirea puterii motorului

-ltb urile pe 34x10.5 si jante beadlock 15x8 aero 53 series

....si mai sunt ceva maruntisuri

masina am bagat o in atelier ,pe 21 decembrie 2009 ...deci nu am lucrat foarte mult la ea ,am dat puntile jos ,cutia de transfer ,si am curatat si vopsit sasiul cu grund epoxi ,urmeaza insonorizat

si am montat slip yoke eliminator 'ul in cutia de transfer

urmeaza in sapt viitoare sa ma apuc de punti

...cateva poze:

Salut.

Frumoasa masina sii spor la modificat in continuare.

Am si io doua intrebari ce cutie de transfer ai pe masina NP...? sii la ce foloseste slip yoke eliminator in cutia de transfer?pt ca am mai auzit pe unii posesori de jepuri modificate de acest termen dar nu stiu ce este nici acum.

Merci.

Link spre comentariu

merci !

cutia de transfer e np231

si in leg cu SYE'ul credema ca stiu de ce am dat banii pe el si ce face , nu am prea inteles daca vrei sa imi zici tu ce face sau vrei sa aflii ! :wink:

...in caz ca vrei sa afli ,slip yoke eliminator'ul ,scurteaza ''shaft'ul '' (scuze da nu imi vine acum in romana ) pt a micsora unghiul cardanului (prin lungirea distantei dintre CT si punte ) ,dupa montarea sye'ului vine si un cardan CV adica cu cruce dubla

Link spre comentariu

Salut,

Legat de depunerile de pe piulitele suportului pentru arbore ... sincer le-am cam vazut pe toate motoarele sa zicem peste 50.000 km si cativa ani de functionare... sunt motoare care functioneaza foarte bine si cu o cantitate mult mai mare de astfel de "mizerii" care datorita substantelor tensioactive din uleiurile din motor se depun in baia de ulei, dar si pe anumite componente din motor ce nu sunt in miscare ...

Exact cum spuneai ele pot fi rezultatul unui interval de schimb depasit (de obicei dupa 6 luni uleiul desigilat si contaminat in motor isi pierde calitatile), dar si datorita arderilor incomplete ale combustibilului, regim de turatie redus etc...

Se stie ca americanii sunt fani tratamente / aditivi de ulei, deci si astea put sa-ti bage vreo doua trei degete de depuneri prin motor, desi unele pot fi necesare mai ales in regim dur de exploatare ...

Personal propun sa cureti ff. bine cu putina motorina si o pensula mai tare depunerile accesibile tie, avand totusi mare grija ca acestea sa nu poata sa crircule libere prin ulei / motor, caci pot sa colmateze orificiile canalelor de ungere din arbore, rampa etc ... asta daca trec de filtrul de ulei :old

Mai sunt tot felul de metode de curatare auzite, dar netestate de mine, deci nu recomand (ceva cu ulei de locomotiva :grin: )

Oricum din poze, partea de jos a motorului arata bine si cu grija cuvenita nu cred ca ar avea motive sa-ti faca vreodata probleme)

Imi pare rau ca nu pot sa zic ceva si despre montajul capacului :sr

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare