Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cum se face deszapezirea in Bucuresti

Lecus

Postări Recomandate

:ha:Stateam azi la birou, ma uit pe geam si am ramas stupefiat.

Normal ca se blocheaza traficul si normal ca nu pot inainta utilajele , si normal ca utilajele nu ajung in timp util sa dea zapada, daca merg in sens invers

Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cum se face deszapezirea in Bucuresti

daca va uitati mai bine o sa vedeti cum sunt orientate lamele ... unu o arunca pe banda celui deal doilea , iar acesta o arunca la loc:2dr

Foarte tare faza..:ha: zici ca sunt din filmele cu Stan si Bran... Unul dintre ei sigur a gresit sensul de mers, trebuia sa o ia pe partea cealalta a strazii daca chiar vroiau sa ajunga in acelasi loc..:uameni

Editat de doctoru'
Link spre comentariu

Suntem si in Constanta intr-o mare de zapada....Au fost blocaje peste tot pentu ca inconstientii ies cu slick-uri si fara lanturi....

Si suntem martori la mari dezinformari...Azi-noapte am venit pe Varna-Dobrich-Constanta si pe traseul bulgar am numarat peste 15 utilaje...vechi,e drept,KRAZ-uri,tractoare de nu am vazut in viata mea,garifere din timpul razboiului...dar mergeau si faceau treaba.Am venit rezonabil cu platforma si masina pe ea.

Dupa vama Negru -Voda ZERO utilaje ,si unde erau suluri de zapada si de 50-60 cm.M-am rugat sa nu ramin si noroc ca masina poate...

La TV -ul local au facut numaratoarea utilajelor ca in Caragiale la numararea steagurilor...

Bulgarii ne-au servit inca o lectie....

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Am vazut un reportaj cu autocarul inzapezit de ieri la bulgari. Se pare ca au plecat doua utilaje de dezapezit din Constanta sa ii faca drum acasa pt ca bulgarii mai aveau de gand sa ii mai lase sa astepte in viscol fara mancare si motorina! Si asta parca doare vsv de bulgari!

Link spre comentariu

Foarte tare faza..:ha: zici ca sunt din filmele cu Stan si Bran... Unul dintre ei sigur a gresit sensul de mers' date=' trebuia sa o ia pe partea cealalta a strazii daca chiar vroiau sa ajunga in acelasi loc..:uameni[/quote']

Ca in filmele cu prosti:uameni oricum tare faza mai ceva ca in desene animate:ooo

Suzuki
Link spre comentariu

Am fost ieri pe A2 sa recuperam o masina iesita la pascut in decor (in urma telefonului unui coleg de pe forum) si la intoarcere am avut supriza sa gasim inca una ...dar la pascut pe invers, adica pe plafon. Din fericire nu au fost victime si nici macar raniti si am reusit sa punem masina pe roti si sa o punem pe o pozitie onoranta troliind-o cu scripetele de balustrada de la autostrada. Desi unul din colegi imbracat corespunzator incerca sa opreasca traficul ptr ca "sarma de rufe" (plasma de la troliu) era intinsa peste cele doua benzi s-au gasit recalcitranti care dupa aia au demarat in tromba spre Bucuresti. Ambii recuperati, constanteni, primul cu avarii usoare (usa si aripa) al doilea cu dauna 100% (masina praf) nu isi explicau cum au putut sa ajunga in acele pozitii: indecente si nefiresti in acelasi timp!

Partea cea mai amuzanta ... a existat si o a 3-a, normal, cu multa zapada pe ea, tot in afara autostrazii si cu propietarul ramand pe langa ea ...parca se uita dupa ceva! :wink: Am oprit si am intrebat ...Omul era ravasit total si am dedus ca a avut o noapte extrem de grea cand ori n-a satisfacut-o , ori nu i-a dat cati bani a cerut ca ... nu mai gasea cheile la masina (de fapt aia cauta). Desi am insistat sa-l scoatem la liman, el a refuzat preferand sa-si caute in continuare cheile la masina! :uameni

Ca o recomandare, indiferent cat de tari si mari sunt muschii pe voi: cand carosabilul este acoperit cu zapada (indiferent de nr de cm) circulati cu mare atentie, si cautati sa franati cat mai putin (folositi frana de motor). Cu tot 4x4 masina grea se duce "sanie" si nu-i buna "buba" la RCA! :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Eeeeeeeeeeee vedeti ca habar nu aveti ce faca aia????? Baietii se cred la adunat de paie...si asteapta utilajul din spate sa vina sa faca balotii...:ha::ha::ha::ha: Asta pentru ca asa au invatat ei odata pe ...... tractoarele patriei.

Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

cand am citit titll, instantaneu am gasit si raspunsul:

"Cum se face deszapezirea in Bucuresti ?" - simplu: NU SE FACE !!!

si revenind... grija mare la frane pe zapazda asta si pe mizga...

am luat in seara asta utilaju si am inceput sa scot diversi impotmoliti prin parcare prin dorobanti... 3 in total... iar unu s-a proptit in roata mea pe Floreasca ca era "smecher"

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

E frumos cu dezapezirea in bucuresti... unii dau noaptea zapada de pe strada pe masinile din parcare si altii dau dimineata zapada de pe masinile din parcare inapoi pe strada...

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

azi-noapte ... pe ninsoarea aia ..pe Magheru .... pe o vizibilitate f scazuta .....ce credeti ca faceau cei de la Luxten ..... pe mijlocul bulevardului ...????????

demontau luminitele de sarbatori ....

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

pe colentina dai zapada de pe trotuar, trec utilajele si mai dai inca 50-60cm si seara cind ajungi... noroc ca animalul e mare si n-am nevoie de lopata...

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare