Vizitator kuku Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 are cineva piese de isuzu trooper(2.3td)..?...ma intereseaza in special planetare si neaparat un semnalizator pe stanga...va multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: o intrebare legata de isuzu trooper are cineva piese de isuzu trooper(2.3td)..?...ma intereseaza in special planetare si neaparat un semnalizator pe stanga...va multumesc! kukule, pt piese de 2,3 td, ia legatura cu shadow (vezi in topicul de prezentare a posesorilor de isuzu). Pt semnalizator, cred ca ar trebui ceva mai multe detalii.... most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shadow Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: o intrebare legata de isuzu trooper Daca imi ziceai acum doua saptamani iti umpleam portbagajul de piese dar acum le-am dat pe toate, imi pare rau. 1984 Stangul si Dreptul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate