Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Kit calmini 7.5 suzuki vitara-probleme montaj

Vizitator valentin_vitara

Postări Recomandate

Ma intereseaza urgent cateva sfaturi pentru montare kit calmini 7.5,am un SUZUKI VITARA 1,6 1994 3 USI.SUNTEM CU MASINA DEMONTATA SI CEVA NU SE PREA POTRIVESTE.POATE ESTE CINEVA CARE SI-A MONTAT ASA CEVA:hl
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Kit calmini 7.5 suzuki vitara-probleme montaj

Dupa ce am montat pe fata bratele trapez ,arcurile,telescoapele...am doi suporti pentru punte fata,dar dupa cum sunt de mari ar trebui sa las puntea mai jos...ceea ce cred ca e exclus avand in vedere ca e e montata pe un suport care faca parte din sasiu.nu eu ma ocup de partea mecanica ,revin maine cu amamunte detailate

Link spre comentariu

Pai descrie...ce nu se potriveste? Daca nu ma inseala memoria...calmini a mai avut ceva probleme....Tuparu stie cel mai bine. Suna-l.

ma poti ajuta cu nr lui de tel?L-AM CAUTAT PE SITE DAR NU DAU DE EL

Link spre comentariu

Ce punte bre, ce suport care face parte din cine ... sunt suportii de diferential fata care sunt mai lungi decat cei originali exact cu cat trebuie ca sa tina planetarele la un unghi decent

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

ce punte bre, ce suport care face parte din cine ... Sunt suportii de diferential fata care sunt mai lungi decat cei originali exact cu cat trebuie ca sa tina planetarele la un unghi decent

corect.dar diferentialul fata e prins de traversa iar ca sa-l las mai jos normal ar fi sa modific traversa,asta era nedumerirea...trebuie modificata traversa ?altfel nu vad cum sa lasam diferrentialul mai jos

Link spre comentariu

E prins in suruburi, pe care le desfaci ... inlocuiesti prinderile vechi cu cele din kit ... cel putin la kitul de 2" asta se face, de modificat nu ai ce modifica, traversa ramane la locul ei.

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

E prins in suruburi, pe care le desfaci ... inlocuiesti prinderile vechi cu cele din kit ... cel putin la kitul de 2" asta se face, de modificat nu ai ce modifica, traversa ramane la locul ei.

kitul e de 3"-am masurat suportul si diferentialul nu poate cobora atata ptr ca da in traversa.

Link spre comentariu

Vizitator soso-bum

sefu

este vorba de accesti 2 suporti care vin prinsi in locul celor actuali:C

in dreapta fata pe diferential(punte cum i zici tu)ai 4 suruburi care le desfaci iar de sus cu o inelara de 17 desfaci surubul care fixeaza suportul de sasiu,la fel si pe dreapta numai ca ai 3 suruburi,pe dreapta e mai greu,din cauza pozitiei

in 30 min se poate face operatiunea

:2drPIECE OF CAKE

Editat de soso-bum
Link spre comentariu

Eu stau calm ... si cred ca pana acum s-a prins si mecanicul ca nu trebuie sa modifice nimic doar sa 'surubareasca'.

Link spre comentariu

sefu

este vorba de accesti 2 suporti care vin prinsi in locul celor actuali:C

in dreapta fata pe diferential(punte cum i zici tu)ai 4 suruburi care le desfaci iar de sus cu o inelara de 17 desfaci surubul care fixeaza suportul de sasiu,la fel si pe dreapta numai ca ai 3 suruburi,pe dreapta e mai greu,din cauza pozitiei

in 30 min se poate face operatiunea

:2drPIECE OF CAKE

ms ptr sfaturi ..doar ca suportii nu prea seamana cu cei din poza ta...nu te supara dar aveam nevoie sa cunosc pe cineva care si-a montat asa ceva.vitara mea e cu trei usi ...o sa postez poza de ansamblu a kitului cumparat.azi nu am ajuns la garaj...dar mecanicul a montat suportii si se pare ce 3 cm diferentialul ar trebui sa coboare mai jos decat traversa..inca nu spun nimic...vad maine cum arata si sa dau detalii.apropo..chiar daca nu sunt mecanic stiu cum se desface un surub...:tk

Link spre comentariu

incerc sa atasez poza cu Kitul calmini.ok s-a atasat

problema mea sunt suportii diferrential fata,in poza unul din suporti se afla intre arcul stanga si bratul trapez(cum ne uitam la poza),iar ceilalti doi intre arcul dreapta si bratul trapez dreapta.montand suportul din stanga in locul unde trebuie montat diferentialul imi coboara mai jos ..e normal..exact ca sa aiba planetarele un unghi normal..doar ca diferentialul da in traversa sasiului...nu pot sa ii strang suruburile de fixare deoarece ar trebui sa cobor diferentialul inca 3 cm,aici e buba..la un momendat ma gandeam ca ceilalti suporti o sa alinieze diferentialul..dar se pare ca nu e chiar asa...maine incerc sa ajung la mecanic...o sa fac o poza...sigur asta e kit de 3 toli ptr vitara 1,6 3 usi?

Link spre comentariu

numarul de usi nu prea conteaza la kitul acela

nu ai desen de montaj la el?acolo ar trebui sa iti arete ce si unde vine!!

dupa cum zicea si adrianzuz acea traversa care tine diferentialul nu trebuie modificat,este ceva gresala la asamblare de iti da asa

mai verifica inca o data ce si cum este montat

bafta

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

Suportii din kitul tau sunt aceeasi suporti cu cei din poza lui Soso-Boom si fac exact ce au zis toti,adica iti coboara diferentialul fata.

Eu am montat 2 kituri de astea si suportii s-au potrivit,ideea e ca diferentialul o sa se sprijine pe traversa dupa ce pui noii suporti.

Spor la treaba.

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

folosesti functia de cautare si gasesti tot ce vrei in legatura cu montaj ...

dar ai si instructiuni de montaj in pachet

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare