terrano Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 http://www.automarket.ro/stiri/revenire ... -7304.html Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 arata bine....dar fara date tehnice.....nu stiu ce sa spun Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Octombrie 30, 2007 Partajează Postat Octombrie 30, 2007 este Defender pe fata !! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Octombrie 30, 2007 Partajează Postat Octombrie 30, 2007 este Defender pe fata !! eventual SANTANA :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 30, 2007 Partajează Postat Octombrie 30, 2007 uaz hunter :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Octombrie 30, 2007 Partajează Postat Octombrie 30, 2007 Iveco n-a stralucit niciodata la capitolul fiabilitate, asa ca, decat sa-mi iau un Massif, bazat pe Santana, bazata pe Defender (care-si trage radacinile din Jeepul Willys), mai bine-mi iau un Jeep, chiar daca o fi un pic mai scump :P . Ca doar n-o fi Iveco la pret de Logan (1.4). PAREREA MEA. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Octombrie 30, 2007 Partajează Postat Octombrie 30, 2007 iveco .....este Santana!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate