Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ce stiti de Discovery motor 3500cc benz.

xnx

Postări Recomandate

nu stiu chiar mare lucru despre motorul de 3500cc benz.147 CP parca, e an 1991-cutie manuala ( desi sunt ...cunoscator in ale motoarelor ) :)

care stie ceva despre sa bage aici :):tk:tk

🏁-Fără un 4x4 ,,viața e pustiu”
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: ce stiti de Discovery motor 3500cc benz.

E la fel ca cel de 3950 de 183hp,numai ca nu consuma atat,adica in loc de35-40% iti ia 25-35 (consum mediu combinat cu putin off-road)

au un lucru in comun:impozitul anual=2300ron

In general sunt bune motoarele,sunt de turatie dar foarte gurmande,dar daca vrei sa il cumperi sau il ai deja..

:1si sunt sigur ca nu vei regreta,...e mai greu daca o faci masina de zi cu zi....dar acum depinde si de posibilitati.

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

mersi de raspuns,insa sunt intre a lua una cu motor de 3500 an 90 si un pic sau una cu motor 4000 cutie tot manuala din 2000 an

sunt cam in ceata,as folosi-o oricare dintre ele si ca masina de zi de zi insa inteleg ca consumul la una motor 4000cc cutie manuala an fabr.2000 sa fie de 35-40 % mi-se pare chiar mult,poate la cele cu cutie automata nu manuala

...deci ...ce consum are cea cu motor 4000 cut manuala an fabr 2000 (banuiesc ca conteaza si anul fiind generatie mai noua de motoare si km mai putini)

consumul ma intereseaza in oras cat e/la drum lung/si in teren deduc eu cam cat e :)

de impozit stiu cat este,mai putin interesant

mersi de raspuns

Link spre comentariu

A mea:

LR Discovery 2 V8i SE 3950 cmc automata an 1999 120 mii km.

Consum oras : 22-27% in functie de trafic, consumatori interni, stil conducere.

Consum in afara orasului : 14-17% cu viteza pana la 120 km/h si celelalte conditii enumerate mai sus.

Consum offroad soft/expeditie : in jur de 20% in conditii enumerate mai sus.

Cam atit.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

A mea:

LR Discovery 2 V8i SE 3950 cmc automata an 1999 120 mii km.

Consum oras : 22-27% in functie de trafic, consumatori interni, stil conducere.

Consum in afara orasului : 14-17% cu viteza pana la 120 km/h si celelalte conditii enumerate mai sus.

Consum offroad soft/expeditie : in jur de 20% in conditii enumerate mai sus.

Cam atit.

da mersi de raspuns

eram sigur ca una automata ia atat,una manuala ia vreo 15% -17% in oras ...cred :grin:

Link spre comentariu

da mersi de raspuns

eram sigur ca una automata ia atat,una manuala ia vreo 15% -17% in oras ...cred :grin:

Depinde pe ce distanta mergi.

Stiu pe cineva care mergea 4 km la birou dus si 4 km intors. Nici nu se incalzea motorul. Si avea cu 2 litri consum mai mic ca mine. Plus o gramada probleme la motor de la aceste distante scurte. Aaaa..... era diesel manual, am uitat sa spun si orasul era Bucuresti in iarna 2008.

www.lroc.ro

Link spre comentariu

da mersi de raspuns

Vezi sa nu te pacalesti! Daca una automata ia 25% una manuala nu are cum sa ia doar 15%! Cutia automata nu consuma 10%!!! O masina de peste 2 tone cu un motor de 4000cmc generatie mai veche nu poate consuma 15% in Bucuresti! Eu zic sa-ti faci calculele la 25%.

Puch 280GE
Link spre comentariu

Mie mi-a consumat mai putin ....... "cel mai bine" am facut 140 km cu 130 litri .... offroad

Range Rover un fel ( 4.0 V8 BMW 286 CP )

Ford F-350 V8 Diesel 450 CP

Polaris RZR 800 si multe alte dracii .....

Link spre comentariu

Mie mi-a consumat mai putin ....... "cel mai bine" am facut 140 km cu 130 litri .... offroad

Cred ca-i o eroare undeva............ ca asta inseamna 92%.........chiar cu ghilimelele de rigoare mi se pare incredibil.

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

ca sa fie mai exact, in cat timp ai parcurs cei 140 km? eu am facut un calcul si consuma in medie aprox. 8 - 10 l / h de functionare. ceea ce inseamna ca daca parcurg un traseu de 100 km (gen Buzau 2009) in aprox. 12 ore. inseamna ca am un consum de aprox. 80 - 100 %

Range Rover Classic V8

The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine

Link spre comentariu

Vezi sa nu te pacalesti! Daca una automata ia 25% una manuala nu are cum sa ia doar 15%! Cutia automata nu consuma 10%!!! O masina de peste 2 tone cu un motor de 4000cmc generatie mai veche nu poate consuma 15% in Bucuresti! Eu zic sa-ti faci calculele la 25%.

--e vorba de cele 2 variante de care ziceam,am de ales intre una de 3500cc an 91 si una de 4000cc an 2000 cutii manuale amandoua si ma gandeam ca aia fiind 3500cc sa consume 17 ca e motor mai mic iar cealalta ca are motor 4000 insa fiind mai noua an 2000 sa consume tot cam atat sau undeva la max 20% zic de mers in oras nu off road,in teren stiu ca sunt gurmande rau a lui Mugur anul trecut la concurs zicea ceva parca de 50% sau mai mult

multam de raspuns

Link spre comentariu

treaba cu consumul ...nu e vrajala.Eu am un v8i 4000 petrol din "98,manuala,masina are 149000 km,volan pe stanga,inmatriculata....etc si consumul extra-urban e de 18-22%,in off-road ajunge usor la 40-60%.

Eu am remorcat pe cineva iarna trecuta,din parcul Buila-Vaturarita,mai sus de Schitul Pahomie(Baile Olanesti) pana la un service auto spre Rm Valcea,bineinteles era si zapada prezenta si a trebuit sa cuplez pe greu.Masina remorcata era din Bucuresti si ramasese fara ambreaj...vreau sa spun ca in 55 de km a papat aproape 30 litrii benzina,dar mergeam cu a2-a,a3-a pe greu.....

La ultima iesire cu ea prin jurul Valcii,spre iarna am facut 215 km cu 80l,mers combinat oras 25%...si restul off-road...

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

--e vorba de cele 2 variante de care ziceam,am de ales intre una de 3500cc an 91 si una de 4000cc an 2000 cutii manuale amandoua si ma gandeam ca aia fiind 3500cc sa consume 17 ca e motor mai mic iar cealalta ca are motor 4000 insa fiind mai noua an 2000 sa consume tot cam atat sau undeva la max 20% zic de mers in oras nu off road,in teren stiu ca sunt gurmande rau a lui Mugur anul trecut la concurs zicea ceva parca de 50% sau mai mult

multam de raspuns

Colegul Mariusg are un consum de 22-27% in oras. Crezi ca te poti baza pe un consum de maxim 20% in oras?

OT: Skoda mea diesel consuma minim 10% in Bucuresti, din centru pana la periferie. La un drum de 3 km consumul este 12-13%!

Puch 280GE
Link spre comentariu

Am uitat un amanunt:

Masina are aproape 3 tone acum si merge iarna/vara cu cauciucuri M/T.

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Sincer fara sa va suparati pe mine dar masinile voastre cred ca au o problema si aici ma refer la reglajul motorului,eu posed un RANGE ROVER model p38 an 1998 pe benzina cu motor de 4600cmc,automat si vreau sa spun ca in oras mers sportiv consuma 25,6%,iar mers normal 23% cat despre mersul afara intre 130-140km/h papa undeva la 12-13,iar in off road 30%.precizez ca masina nu mai are nici un catalizator

RANGE ROVER 4.6 HSE
Link spre comentariu

Sincer fara sa va suparati pe mine dar masinile voastre cred ca au o problema si aici ma refer la reglajul motorului,eu posed un RANGE ROVER model p38 an 1998 pe benzina cu motor de 4600cmc,automat si vreau sa spun ca in oras mers sportiv consuma 25,6%,iar mers normal 23% cat despre mersul afara intre 130-140km/h papa undeva la 12-13,iar in off road 30%.precizez ca masina nu mai are nici un catalizator

Presupun ca in loc de catalizator ti-ai pus atenuatoare de zgomot nu? Nici o problema electronica in cazul asta? Cum faci itp-ul?

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Am doua inlocuitoare de catalizatoare pentru a nu da eroare in bord (pentru sondele lamda) si ca finale doaua resonatoare.Sunetul este foarte frumos dar unpic cam tare dar m am obisnuit ,iar in privinta itepeului la grivita cel putin nu aveau stand de 4x4 si m au trimis in spatele cladirii unde a probat asa la ochiul liber franele iar pt noxe nici nu mi a facut test,in final 250ron a facut afacerea,iar acum am pe cineva la hyundai

RANGE ROVER 4.6 HSE
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare