Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce fac cu un HDJ 80 rasturnat???

Bestia

Postări Recomandate

in caz ca nu il recunoasteti e al meu(HDJ-ul), miercuri in drum spre Bulgaria pe la 5 dimineata am derapat si dupa ceva slalomuri pe drum am intrat intr-un sant apoi intr-un mal de pamant care m-a catapultat pe plafon, din fericire nimeni nu s-a ales cu rani grave in afara de Toyota, rasturnata apoi pe roti de un Unimog de la Drumuri Nationale, si urcata pe platforma cu ajutorul amicului meu Viorel

:hlIntrebarea e: CE FAC CU EA? astept sugestii ...sunt dispus sa o tai sa o fac strict de concurs (caz in care astept pe PM estimare de pret), sa o vand , sa o dezmebrez ...sa o scot la produs:h5etc

Multumesc

P1230374small.jpg.bfe9770f8eb943bad662a6f8b89b1adb.jpg

P1230378small.jpg.886b2671161f8f7056d49be00a441270.jpg

Editat de Bestia
Presa Canario Kennel
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ce fac cu un HDJ 80 rasturnat???

in caz ca nu il recunoasteti e al meu(HDJ-ul), miercuri in drum spre Bulgaria pe la 5 dimineata am derapat si dupa ceva slalomuri pe drum am intrat intr-un sant apoi intr-un mal de pamant care m-a catapultat pe plafon, din fericire nimeni nu s-a ales cu rani grave in afara de Toyota, rasturnata apoi pe roti de un Unimog de la Drumuri Nationale, si urcata pe platforma cu ajutorul amicului meu Viorel

:hlIntrebarea e: CE FAC CU EA? astept sugestii ...sunt dispus sa o tai sa o fac strict de concurs (caz in care astept pe PM estimare de pret), sa o vand , sa o dezmebrez ...sa o scot la produs:h5etc

Multumesc

Urata traba. Bine ca nu a patit nimeni nimic.

Ori o tai si o faci de concurs ori cumperi una neimatriculata si ii schimbi caroseria si iti raman is piese. Vezi pe cea alba (sau gri deschis) de la @Alpina.

Link spre comentariu

aoleuuu:oo...ce facusi oltene? esti ok? ce viteza aveai?

PS-pt caroserie vb pe pm sau la tel daca te gandesti s o repari! iti fac super pret:h5

Editat de ALPINA
NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!!
Link spre comentariu

Doamne si ce bine arata! Eu zic ca iese o masina de concurs perfecta!

Ne poti explica cum s-a intamplat? Ce viteza aveai? Eu vreau sa-mi iau un HDJ80 ca masina de familie, in primul rand din motive de siguranta!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Bine ca ai scapat ...la ce impact a fost ...de a ajuns asa ....fai un pret de vanzare asa cum o ....:h5

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Pai ai trei optiuni:

Preambul- dute la biserica si aprinde un snop de lumanari ca dupa cum arata masina inseamna ca acolo sus cineva chiar te iubeste!

1.Daca e prea pilaf si sunt putine repere recuperabile vinde-o!

2.Cauta una inmatriculata nu intr-o stare foarte buna, deci ieftina (cum ar fi a lui Alpina de ex) si din doua faci una si in plus o gramada de piese de rezerva sau de vanzare

3.Daca nu a stat prea mult in cap si motorul e ok, da tabla jos si fa-ti o tubulara pe acel sasiu

Respecte,

Yonutz

PS- credeam ca e rau ...dar in nici un caz ATAT de rau. Bine ca ai/ati scapat cu viata!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

hai sa mai explic odata treaba.... masina e in halul asta ca am tarat-o pe plafon si apoi am rasturnat-o pe roti pe partea dreapta care am si futut-o...

ca idee...eu si sotia am iesit pe geamul soferului , spatiu inexistent in mom de fata...snorkelul era intreg etc ...motorul e ok sunt convins de asta ...l-am oprit imediat ....excluzand tabla masina e ok ..de asta ma gandesc la o tubulara..si ASTEPT OFERTE DE PRET sa vad ce dracu fac ...

Alpina mi-a dat si el o oferta ptr coaja HDJ-ului gri ...momentan vreau sa vad ce costuri implica fiecare varianta si sa ma hotarasc.

Respect

p.s.nu inteleg de ce, dar cineva cu siguranta ma iubeste acolo sus (acum 2 ani accident de motocicleta din care am iesit cu niste contuzii si zgarieturi)

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu

Doamne si ce bine arata! Eu zic ca iese o masina de concurs perfecta!

Ne poti explica cum s-a intamplat? Ce viteza aveai? Eu vreau sa-mi iau un HDJ80 ca masina de familie, in primul rand din motive de siguranta!

viteza era ceva cam mare aproape de 100 apeciez eu , cu rotile alea nu pot spune exact, probabil ca daca era stock masina se comporta altfel dar cu centrul de greutate atat de sus se poate rasturna usor ....

nu recomnad HDJ ca masina de familie, ma simt mult mai in siguanta intr-o masina cu ESP, airbag-uri multe etc ...HDJ-ul e foarte grea si deci si violenta impactului e pe masura

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu

p.s.nu inteleg de ce, dar cineva cu siguranta ma iubeste acolo sus (acum 2 ani accident de motocicleta din care am iesit cu niste contuzii si zgarieturi)

Ar fi intelept sa te opresti la cifra 2 :h5

“If you want to see Africa bring a Land Cruiser, if you want to meet the people bring a Land Rover”
Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare