Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Hard top fata Samurai

yknot

Postări Recomandate

Re: Hard top fata Samurai

Stie cineva cum pot cumpara sau fabrica partea din fata a unui hardtop din 2 piese? Ma refer la "capacul" de deasupra soferului.

Multzam.

Salut,

l-am gasit eu de vanzare destul de ieftin la englezoi pe e-bay.

http://cgi.ebay.co.uk/Bikini-soft-top-replacement-panel-samurai-sj-4x4-sj413_W0QQitemZ180459810233QQcategoryZ10426QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m263QQ_trkparmsZalgo%3DSIC%26its%3DI%26itu%3DUCI%252BIA%252BUA%252BIEW%252BFICS%252BUFI%26otn%3D10%26ps%3D63

Aceeasi persoana mai face si snorkel pt samurai foarte ieftin. L-am intrebat de grosimea, duritatea si respectiv culoarea materialului folosit la fabricarea reperelor. Mai jos raspunsul lui:

"Dear gabriel.manea,

1- 3 to 4 mm

2- if "1" mine-flexible and "10" mine-rigid- i will say "8"

3- black (like on the picture)

Thanks for your interest, I hope that answered your questions.

Ian"

Editat de omoroka

Va salut !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca era in romania era acceptabil pretul.ce poti sa faci:sa pui o prelata de la un bikinitop sau dintr-o prelata veche si rupta poti sa iti tai numai partea din fata si sa iti faci o prelata bikini pt.locurile din fata.daca vrei ceva rigid,poti sa ti-o faci singur dintr-o foaie de tabla striata de alu mai grosuta,dar nu foarte groasa ca sa poti lucra cu ea.o foaie de tabla costa 250 lei la ambient,si iti acoperi cu ea toata masina.deci pentru partea din fata costa circa 100 ron.arata destul de bine,daca nu esti foarte pretentios.se pune dedesubt un cheder universal sau burete(cheder pentru geamuri),ce se lipeste de masina.astea sunt variantele ieftine.

Link spre comentariu

Multumesc pentru raspunsuri, daca nu gasesc "capacul" la un pret decent, o sa ma apuc sa construisc eu unul. Oferta de pe ebay am gasit-o si eu cu ceva timp in urma, este foarte scumpa, ajunge la 1000 ron aici.... vrutul e liber.

4x4
Link spre comentariu

daca era in romania era acceptabil pretul.ce poti sa faci:sa pui o prelata de la un bikinitop sau dintr-o prelata veche si rupta poti sa iti tai numai partea din fata si sa iti faci o prelata bikini pt.locurile din fata.daca vrei ceva rigid,poti sa ti-o faci singur dintr-o foaie de tabla striata de alu mai grosuta,dar nu foarte groasa ca sa poti lucra cu ea.o foaie de tabla costa 250 lei la ambient,si iti acoperi cu ea toata masina.deci pentru partea din fata costa circa 100 ron.arata destul de bine,daca nu esti foarte pretentios.se pune dedesubt un cheder universal sau burete(cheder pentru geamuri),ce se lipeste de masina.astea sunt variantele ieftine.

Prelata veche a mea vreau sa o transform intr-o prelata tip "safari top"

4x4
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare