cretu Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 http://www.auto.ro/auto-economie/Rovinieta-electronica-intra-in-vigoare-de-la-1-august/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=zilnic#view-comment Sistemul electronic de emitere si control al rovinietei va intra in functiune la 1 august. Astfel, tariful de utilizare a drumurilor nationale va fi platit incepand din vara prin intermediul unui rovinietei electronice. Soferii fara documentele care atesta plata acesteia vor achita catre CNADNR (Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania) despagubiri in functie de tipul vehiculului. Astfel, pentru autoturisme valoarea despagubirii este de 28 de euro, 96 de euro pentru vehiculele cu masa pana la 3,5 tone, 320 de euro pentru camioanele cu masa intre 3,5-7,5 tone, 560 de euro pentru camioanele cu masa intre 7,5 si 12 tone si vehiculele de transport pasageri cu mai mult de 23 de locuri. Si or mai scos una. Sa vazi acu controala si amenzi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Re: Rovinieta electronica intra in vigoare de la 1 august sunt destepti...si noi prosti ca le acceptam atata timp cat nu fac ce tre cu banii stransi! voi stiti de ce am lasat de o parte masinile de viteza si am trecut la 4x4? pt ca n-am drumuri pe care sa circul in Ro fara sa mi tzatzaie curu' cand vad o groapa:ha: NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Re: Rovinieta electronica intra in vigoare de la 1 august Rovigneta trebuie platita si pentru remorci (platforme) ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Re: Rovinieta electronica intra in vigoare de la 1 august ar fi interesant daca ar face si un sistem electronic de umplut gaurile din asfalt... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Re: Rovinieta electronica intra in vigoare de la 1 august Rovigneta trebuie platita si pentru remorci (platforme) ? Nu. Platesti doar ptr. vehiculul care tracteaza. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Re: Rovinieta electronica intra in vigoare de la 1 august Copiaza si astia modelul de afara dar au uitat sa faca strazi ca sa stim si noi pe ce dam banii.Pana acuma nu am platit rovinieta.Este ca si cum cineva ti-ar fura bani din buzunar.Immatriculez masina pe bg mai sterg 2 numere si tot nu o sa le platesc. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Re: Rovinieta electronica intra in vigoare de la 1 august "pentru autoturisme valoarea despagubirii este de 28 de euro, 96 de euro pentru vehiculele cu masa pana la 3,5 tone" ce imi scapa? adica acum e amenda de 20mil daca nu ai rovineta...stiu ca de 3 ani nu am avut si ma oprit acum si am scapat ca avea alte amenzi de dat...si m-a iertat de rovineta deci eu inteleg ca se ieftineste foarte mult amenda? isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Re: Rovinieta electronica intra in vigoare de la 1 august Consider ca rovigneta este o taxa tot ptr. poluare cat timp platesti dupa caracteristicile motorului si nu dupa masa masinii. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Ianuarie 25, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Rovinieta electronica intra in vigoare de la 1 august Mai multe despre aceasta noua inventie: http://stiri.juridice.ro/96360/proiect-legislativ-ref-rovinieta-in-format-electronic.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Rovinieta electronica intra in vigoare de la 1 august http://www.radiozu.ro/img/Los-del-ZU-Rovigneta.mp3 :br KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: Rovinieta electronica intra in vigoare de la 1 august A iesit Berceanu pe TV. Proiectul lui consta in cheltuirea a 9mil de euro pe 25 camere de supraveghere a rovinietei electronice. Solutii sa nu platesti cred ca se vor gasi. Deschidem un topic cu pozitia acestor camere, facem un fisier ce se poate incarca in GPS si ne aliniem in spatele unui camion sa trecem prin zona. Da pana-n august se pot intampla multe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: Rovinieta electronica intra in vigoare de la 1 august multumesc pe aceasta cale statului roman pt grija de-a fi la standarde europene.......:grin::grin::grin:.....astept cu interes ziua ,anul, deceniul....mileniul in care am sa fac 3 ore pe autostrada de la SUCEAVA la BUCURESTI.....da nu cred ca prind eu vremurile alea.. ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 Re: Rovinieta electronica intra in vigoare de la 1 august Astia o sa ne puna sa platim rovinieta si cand mergem in offroad! Daca afara platesti rovinieta doar pe autostrada (la nemti, nu), la noi si pe DN-uri (unele sunt neasfaltate)! Ba chiar mai mult: platesti rovinieta, platesti ca treci podul, si o sa platim si pe anumite sectoare de autostrada (Ploiesti - Brasov). Chestia e ca afara, daca nu platesti rovinieta, ai posibilitatea sa circuli pe drumuri fara taxa mai bune decat autostrazile? noastre. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 Re: Rovinieta electronica intra in vigoare de la 1 august Stai linistit Stelea, pentru autostrada o sa platesti separat la privatii care o vor concesiona. Deja s-a anuntat ca autostrada Comarnic-Brasov va fi concesionata, asa ca hamesitilor lui Boc si Berceanu le platesti permanent pentru dreptul de a-ti rupe masina pe ulitzele nationale (cum ar fi DN66/E79 care e ca bombardat din 2001 incoace) iar pentru autostrada le vei plati unora ca Cocos, carora hamesitii le vor da autostrazile construite pe banii tai sau ai UE. Evident, teoretic astia ar trebui sa foloseasca banii sa intretina autostrada, dar cum suntem in Romania, o sa ia banul si autostrada va ajunge tot in grija statului la un moment dat. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zamluc Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 Re: Rovinieta electronica intra in vigoare de la 1 august Banii din rovinete ajung la baronii asfaltului,se transforma in Bugatti pe care n-ai unde sa-l alergi.Orbu si-a luat TV color.Se simte o adiere exact ca-n *89 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate