George Rusu Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 (editat) Salut, Am gasit Range Rover 1992 ,benzina, Putere: 175 CP / 130 KW, 3950 CM3K, 180000 ???, cutie automata. Pret 2000 eur. Argumente pro sau contra. La ce sa ma uit? Multumesc anticipat pentru orice sfat. Editat Ianuarie 25, 2010 de prislopan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Re: sfat achizitie Range Rover minusuri la aceasta masina ar fi. transmisia cea de fabrica este jenibila ai sa rupi la grupuri de te doare capu inrest stisfacti mai mari decat acest v8 nu are sa ti dea nici o masia si are niste incrucisari de punti incat nu ai nevoie de blocante si ar mai fii impozitul care este destul de mare EU NU AS RENUNTA LA AL MEU RANGE ROVER PT.NICI O ALTA MASINA . acuma tu sti ce vrei land roverul nu este o masina fiabila in general insa in zilele ei bune este nemaipomenita. range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
George Rusu Postat Ianuarie 24, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Re: sfat achizitie Range Rover Multumesc ! Sunt incepator chiar daca am mai avut un GR pentru 3 ani. O voi folosi mai mult on road si off road soft sau cel putin sa incep sa invat si ce inseamna off road. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
George Rusu Postat Februarie 9, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2010 Re: sfat achizitie Range Rover Poate cu poze primesc mai multe sfaturi. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: sfat achizitie Range Rover ......consumul ar fi o problema mai ales ca o vei folosi on road.. ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
milescusilvian Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: sfat achizitie Range Rover Am avur range rover classic 2.4 td si am fost foarte multumit de el. Masina iti ofera un confort deosebit onroad cat si offroad, datorita amortizorului central spate. ca piese nu este foarte ieftina (rezervor combustibil - 700ron nestocabil, pompa apa 1100 ron). Ca tabla, toata caroseria este de aluminiu( in exterior), dar verifica prinderile caroseriei de sasiu si sasiul de rugina. P.S: poti sa verifici si consumul?:wink: :2dr:2dr L200 2007 :2dr:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 (editat) Re: sfat achizitie Range Rover Baga gaz pe ea ...si te linistesti .....baga rezervor sub caroserie .....este unul special ...si te scoti la juma la bani....in rest masina extraordinara .....si eu zic sa te uiti pe www.paddockspares.com si vezi preturi ..si tarife la piese si eu zic ca land rover cu piese aduse din Anglia direct fara sa cumperi NIMIC din tara esti mai avantajos ca Loganul de Roamnia.....:grin:...o pompa de apa pe acelasi site este doar 37 lire... adica 50 euro........numai am cuvinte transport 15 lire la un pachet de 30 kg.......si imi fac masinile de 4 ani ....asa.......dar ...exista intotdeauna un dar, vezi ce anume vrei de la ea in off road.........si cat te va costa... Editat Februarie 21, 2010 de prislopan Link incorect si ceva greseli. Te rog pe viitor sa incerci sa folosesti mai putine puncte de suspensie. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate