Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Zarand A. Tour cu belgienii

soimu

Postări Recomandate

sunt f multe, dar majoritatea merita sa fie vazute

cu rabdare le vedeti pe toate

in aprilie am bantuit cu ei o saptamana

bucur ne-a fost ghid

http://haze.seesite.be/gallery2/main.php?g2_itemId=14

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai... a fost de prin 10 aprilie, si a fst destul de dificil pe alocuri, mai ales cand nu ne-am incadrat in timp, terminand ziua la orele 3 sau 4 cand eram sfarsiti toti

cel mai dificil a fost cand in 2 randuri nu am putut inainta deloc de zapada si a trebuit sa ne intoarcem si o tura de noapte cand am mers in fata coloanei pe jos pt a gasi drumul (cercetasa de ocazie)

ultima noapte a fost de asemenea grea, pt ca am ajuns pe la ora 23 intr-o poiana proaspat dezapezita dupa 7 ore de mers cu viteza melcului prin zapada mare, si a trebuit sa dormim in corturi langa zapada la -5 grade

in rest... 3 defendere cu probleme de transmisie

la g au cedat telescapele spate a doua zi, dar asta nu a insemnat ca nu am mai mers 5 fara

din pacate nu am mers decat 7 zile

era mai bine sa fi fost o tura de 7 saptamani

parerea mea

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare