mariusmee Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Salut! Cumnatul meu vrea sa-si achizitioneze un freelander diesel(a mai avut unul pe benzina) si nedumerirea ar fi ce sa aleaga dintre motorul TD de 97cp si cel Td4 de 111 cp. Care ar fi diferentele dintre ele???Din cate stiu Td4 e motor de Bmw Motorul Td de 97 cp de cine e facut? Multumesc anticipat!:grin: JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Re: Freelander motor TD 97cp sau Td4 111cp ?? Unul e de Rover si unul de BMW ; se pare ca la td4,cutiile de viteze automate se defecteaza cam des. Pe mobile se gasesc o gramada de td4 automate, cu "getreibeschaden" . Recomandarea mea, ar fi td4+manuala. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Ianuarie 25, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Freelander motor TD 97cp sau Td4 111cp ?? Stiam ca td4 e Bmw dar cel de 97 cp de rover cum e,e fiabil???? Intreb pentru ca e destul de mare diferenta de pret intre cele doua??? JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Freelander motor TD 97cp sau Td4 111cp ?? dute pe motorul de bmw , e si mai puternic si de fiabil stim cu toti ca e fiabil , eu deala am si il recomand , dar atentie , numai cu cutia manuala , cea automata asa cum spune si @flay e cu figuri in program Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Freelander motor TD 97cp sau Td4 111cp ?? La chestia cu cutia automata te avertizez si eu, am un prieten la care i-a scos peri albi si a dat de baut de ne-am facut varza vreo trei zile cand a scapat de masina :2dr. Hai noroc NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Ianuarie 25, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Freelander motor TD 97cp sau Td4 111cp ?? Am inteles ce spuneti voi,dar in afara de diferenta de putere care ar fi fiabilitatea la cel de 97 cp fata de Td4,e chiar asa de slab cel de 97cp?? Multumesc!:grin: JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Freelander motor TD 97cp sau Td4 111cp ?? nu stiu la cel de 97 de cai cum e dar la cel de 117 distributia e pe lant , deci nu mai ai treaba cu el. Chiar asa ieftin e ala de 97 cp incat ti-a luat mintile? gandeste-te pe viitor la consumabuile cat vei da in plus Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate