Vizitator nr. 150 Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 A auzit careva de magazinl ăsta online? După cum are făcută prezentarea plină de preamărire şi fără nici o adresă fizică a măcar unuia dintre magazinele de desfacere de care zice că ar exista, singura modalitate de contact fiind numai un telefon, îmi ridică un mare semn de întrebare. Trebuie să cumpăr o casetă direcţie şi nu vreau să mă trezesc că arunc nişte bani pe fereastră. Vă rog, ajutor. http://www.duexim.ro/despre.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: veridicitate magazin Vezi ca stia RZV un depozit care facea lichidare de stoc la piese de Aro, poate gasesti acolo la preturi si mai mici Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: veridicitate magazin Cica firma e din `91 conceputa, deci ar trebui teoretic sa fie ok. Cel mai sigur, comanda caseta de directie, intre timp o dai jos pe a ta. Iti ajunge caseta noua la sediul curierului, tu te duci cu a ta in brate. Odata ajuns acolo te uiti in pachetul primit de fata cu un angajat, compari, analizezi sa fie la fel. Daca ii ok, platesti marfa si o iei, daca nu inchizi pachetul si ii spui la nea ala de la curierat sa-l trimita inapoi cum ca nu e marfa pe care ai cerut-o, sau ca nu esti tu destinatarul. Ei o trimit inapoi pe banii expeditorului, iar pe tine nu te costa nimica, doar faptul ca ai dat-o jos pe a ta care oricum era defecta si trebuia desfacuta. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: veridicitate magazin Din ce am citit pe forum pe aro, sunt oameni care au cumparat de la ei, trimit se pare si cu curier rapid. Da un searh pe acolo si incerca sa vorbesti cu cineva care a cumparat..:h5 Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan CHIRIAC Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: veridicitate magazin Eu am cumparat de la ei doar "in direct" ca sa zic asa, din magazin. A fost ok. Am inteles ca sunt colegi care au cumparat si cu plata ramburs. Nu am auzit sa fi existat reclamatii. Are si o adresa de mail: office@duexim.ro ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: veridicitate magazin Aham. Deci la alţii s-a putut şi chiar a fost bine. Mulţumesc!:h5Acuma am prins curaj. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 28, 2010 Partajează Postat Ianuarie 28, 2010 Re: veridicitate magazin DUEXIM SRL RO 151836 J03/2418/1991 CAMPULUNG STR. NEGRU VODA 196 poate ajuta ...... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Ianuarie 28, 2010 Partajează Postat Ianuarie 28, 2010 Re: veridicitate magazin A fost Dealer Autorizat ARO pe vremea cand uzina exista si producea. Am intrat in magazin in CL, si am vorbit cu proprietarul care a fost foarte amabil. Au multe multe piese pe stoc, si e foarte posibil daca ai nevoie de ceva sa gasesti acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate