Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

veridicitate magazin

Vizitator nr. 150

Postări Recomandate

Vizitator nr. 150

A auzit careva de magazinl ăsta online? După cum are făcută prezentarea plină de preamărire şi fără nici o adresă fizică a măcar unuia dintre magazinele de desfacere de care zice că ar exista, singura modalitate de contact fiind numai un telefon, îmi ridică un mare semn de întrebare. Trebuie să cumpăr o casetă direcţie şi nu vreau să mă trezesc că arunc nişte bani pe fereastră.

Vă rog, ajutor.

http://www.duexim.ro/despre.html

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: veridicitate magazin

Vezi ca stia RZV un depozit care facea lichidare de stoc la piese de Aro, poate gasesti acolo la preturi si mai mici

Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old
Link spre comentariu

Cica firma e din `91 conceputa, deci ar trebui teoretic sa fie ok.

Cel mai sigur, comanda caseta de directie, intre timp o dai jos pe a ta. Iti ajunge caseta noua la sediul curierului, tu te duci cu a ta in brate. Odata ajuns acolo te uiti in pachetul primit de fata cu un angajat, compari, analizezi sa fie la fel. Daca ii ok, platesti marfa si o iei, daca nu inchizi pachetul si ii spui la nea ala de la curierat sa-l trimita inapoi cum ca nu e marfa pe care ai cerut-o, sau ca nu esti tu destinatarul. Ei o trimit inapoi pe banii expeditorului, iar pe tine nu te costa nimica, doar faptul ca ai dat-o jos pe a ta care oricum era defecta si trebuia desfacuta.

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Eu am cumparat de la ei doar "in direct" ca sa zic asa, din magazin. A fost ok.

Am inteles ca sunt colegi care au cumparat si cu plata ramburs. Nu am auzit sa fi existat reclamatii.

Are si o adresa de mail: office@duexim.ro

ARO 244, an 1997, motor L25

ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011

Link spre comentariu

A fost Dealer Autorizat ARO pe vremea cand uzina exista si producea.

Am intrat in magazin in CL, si am vorbit cu proprietarul care a fost foarte amabil. Au multe multe piese pe stoc, si e foarte posibil daca ai nevoie de ceva sa gasesti acolo.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare