alex22_xxx Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 pentru pasionatii de g-uri si nu numai uitati-va aici http://www.votrac.com/?gclid=CPGyhtuf4pQCFQ4Puwodf2fKUA sunt vehicole militare total reconditionate la preturi zic eu destul de bune. si inca ceva : preturile se necociaza.daca va pot fi de ajutor contactati-ma deoarece am mai colaborat cu ei! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matteo_tgv Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: G 300 TD Ceea ce este tare cu adevarat la G este faptul ca are in standard 3 diferentiale blocabile. Masina e foarte inghesuita, din pacate. Pretul astronomic la masini vechi de 20 ani nu se justifica, totusi. Bafta, Matteo Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: G 300 TD daca si g-ul e o masina inghesuita.......iar pretul exorbitant se justifica.piata nu minte niciodata,puiule. si mai e un lucru : baietii destepti isi iau masini ieftine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroad_g Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: G 300 TD hai ca am trait sa o aud "G-ul- o masina inghesuita!" :p :uameni . Cred ca ar fi mai bine sa incerci un G inainte de a-ti da cu parerea, fara suparare. :sr Land Rover Discovery 2 , 2004automat,TD5 pentru plimbare BMW 1200 GS LC Adventure pentru ture Land Rover Defender 110 , 1999, TD5 pentru alte ture Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: G 300 TD Ceea ce este tare cu adevarat la G este faptul ca are in standard 3 diferentiale blocabile. Masina e foarte inghesuita, din pacate. Pretul astronomic la masini vechi de 20 ani nu se justifica, totusi. Bafta, Matteo maestre lasa G-ul in pace ca dupa cate se vede nu este pt tine :P cat despre pret eu cred ca este asa mare tocmai pt a selecta cumparatorii 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: G 300 TD Probabil ca omu s-a urcat intr-un vreun samurai cu sigla mercedes ...si daia parea cam inghesuita ... :ha: :h5 Intradevar pretul este mare, consumurile sunt mari, intretinerea scumpa dar masina asta face toti banii! Am vazut si am probat cateva ... este o masina exceptionala din toate punctele de vedere ... Chiar daca la capitolul "frumusete" sta mai rau ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: G 300 TD Pai este normal sa fie scumpa si acum daca noua costa spre 100000Euro (Echivalentul la vremea aceea). La masinile bune nu scade asa usor pretul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sparvulescu Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 (editat) Re: G 300 TD Probabil ca omu s-a urcat intr-un vreun samurai cu sigla mercedes ...si daia parea cam inghesuita ... :ha: :h5 Intradevar pretul este mare, consumurile sunt mari, intretinerea scumpa dar masina asta face toti banii! Ma bucur cand vad ca si G-uroii se iau de noi, aia mici care ramanem suspendati prin santurile sapate de antemergatorii cu lovea. Yonutz - Samurai cu sigla Mercedes nu se poate numa daca renunti la troliu. A propos, in Germania ni se spune Tsatsiki. Editat Ianuarie 25, 2010 de doktor4carz Shit happens Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate