Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Info G

alex22_xxx

Postări Recomandate

pentru pasionatii de g-uri si nu numai uitati-va aici http://www.votrac.com/?gclid=CPGyhtuf4pQCFQ4Puwodf2fKUA

sunt vehicole militare total reconditionate la preturi zic eu destul de bune. si inca ceva : preturile se necociaza.daca va pot fi de ajutor contactati-ma deoarece am mai colaborat cu ei!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 săptămâni mai târziu...

Re: G 300 TD

Ceea ce este tare cu adevarat la G este faptul ca are in standard 3 diferentiale blocabile. Masina e foarte inghesuita, din pacate. Pretul astronomic la masini vechi de 20 ani nu se justifica, totusi.

Bafta,

Matteo

Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro
Link spre comentariu

Vizitator nanuk

daca si g-ul e o masina inghesuita.......iar pretul exorbitant se justifica.piata nu minte niciodata,puiule. si mai e un lucru : baietii destepti isi iau masini ieftine.

Link spre comentariu

hai ca am trait sa o aud "G-ul- o masina inghesuita!" :p :uameni . Cred ca ar fi mai bine sa incerci un G inainte de a-ti da cu parerea, fara suparare. :sr

Land Rover Discovery 2 , 2004automat,TD5 pentru plimbare

BMW 1200 GS LC Adventure pentru ture

Land Rover Defender 110 , 1999, TD5 pentru alte ture

Link spre comentariu

Ceea ce este tare cu adevarat la G este faptul ca are in standard 3 diferentiale blocabile. Masina e foarte inghesuita, din pacate. Pretul astronomic la masini vechi de 20 ani nu se justifica, totusi.

Bafta,

Matteo

maestre lasa G-ul in pace ca dupa cate se vede nu este pt tine :P cat despre pret eu cred ca este asa mare tocmai pt a selecta cumparatorii

0741140440-Robert
Link spre comentariu

Probabil ca omu s-a urcat intr-un vreun samurai cu sigla mercedes ...si daia parea cam inghesuita ... :ha:

:h5 Intradevar pretul este mare, consumurile sunt mari, intretinerea scumpa dar masina asta face toti banii!

Am vazut si am probat cateva ... este o masina exceptionala din toate punctele de vedere ... Chiar daca la capitolul "frumusete" sta mai rau ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Probabil ca omu s-a urcat intr-un vreun samurai cu sigla mercedes ...si daia parea cam inghesuita ... :ha:

:h5 Intradevar pretul este mare, consumurile sunt mari, intretinerea scumpa dar masina asta face toti banii!

Ma bucur cand vad ca si G-uroii se iau de noi, aia mici care ramanem suspendati prin santurile sapate de antemergatorii cu lovea. Yonutz - Samurai cu sigla Mercedes nu se poate numa daca renunti la troliu. A propos, in Germania ni se spune Tsatsiki.

Editat de doktor4carz
Shit happens
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare