Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Probleme arc lamelar l200

Atal200

Postări Recomandate

Salutare.

Sunt un membru nou si sunt cam pierdut in cautare pe forum.

Mi-am rupt o lamela de arc in spate stg., l200 din 2000. Merita reconditionata, sau mai bine cumpar second toata legatura?

Editat de Atal200

Ata

Mitsubishi L200 2.5 K74

Peugeot 206 1.4HDI

Mercedes 123 300D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: arc lamelar l200

Era incarcat cu saci de scoarta de molid. Cred ca aveam vreo 800 de kg pe masina.Ma grabeam pe un drum destul de denivelat si intr-o curba de dreapta masina s-a inclinat mult spre stanga ajungand toata greutatea pe arc. Bineinteles am dat chiar intr-o groapa sau mai bine zis o denivelare.

Asta s-a intamplat cam de 6 luni. De atunci caut pe net si nu gasesc arc.

Sper ca ma va ajuta cineva.

Ata

Mitsubishi L200 2.5 K74

Peugeot 206 1.4HDI

Mercedes 123 300D

Link spre comentariu

in Brasov exista o firma care confectioneaza arcuri.... repara etc...

iti dau nr de tel daca te intereseaza.

Suzuki Samurai '95

1.3 69CP

bodylift 5 cm (homemade)

suspensionlift 5 cm (homemade)

cauciucuri simex 215/80/R15

si multe altele :)

Link spre comentariu

OFF TOPIC

@ATAL

cum se comporta modelul tau cu incarcatura in spate? adica cat poti sa pui maxim pe el? mai trage incarcat ?

in off road nu cred ca este diferenta intre modelul tau si noul model.

ma tot bate gandul sa imi fac un down grade si sa il iau pe cel vechi numai ca nu am gasit varianta cu blocant pe spate.

Link spre comentariu

incarcatura cam 1000 kg. Dar cand este incarcat un pic parca fuge fata.

eu l-am luat acu doi ani din ungaria, era intr-o stare exceptionala, foarte ingrijita. din pacate are numai 99 de cai. dar pt ce il folosesc este ok.

Sper sa pot lua anul viitor un pajero I numai pt teren

OFF TOPIC

@ATAL

cum se comporta modelul tau cu incarcatura in spate? adica cat poti sa pui maxim pe el? mai trage incarcat ?

in off road nu cred ca este diferenta intre modelul tau si noul model.

ma tot bate gandul sa imi fac un down grade si sa il iau pe cel vechi numai ca nu am gasit varianta cu blocant pe spate.

Ata

Mitsubishi L200 2.5 K74

Peugeot 206 1.4HDI

Mercedes 123 300D

Link spre comentariu

Re: probleme arc lamelar l200

Salutare.

Sunt un membru nou si sunt cam pierdut in cautare pe forum.

Mi-am rupt o lamela de arc in spate stg., l200 din 2000. Merita reconditionata, sau mai bine cumpar second toata legatura?

Salut, am si eu aceeasi problema acum, doua foi de arc spate dreapta si de doua luni caut si nimic, original de la reprezentanta 850 Euro fara tva. Daca ai vb cu cei de la Brasov te rog da-mi de stire ce si cum eventual pret, etc....Ms mult

:cl Mitsubishi...toarce ca un motanel...
Link spre comentariu

Re: probleme arc lamelar l200

Salut.

M-am interesat la noi la cluj. Am gasit noi cu 400 Euro/ pereche cu TVA inclus arc lamelar emo. Plus vreo 40 de euro bucsile. Uite numarul omului 0745939223 Nagy.

Eu inca nu mi-am luat inca, mai sap poate poate. Cu Brasovul inca nu am vorbit.

Acum caut ceva anvelope ca mi-am belit una pe fata.

Salut, am si eu aceeasi problema acum, doua foi de arc spate dreapta si de doua luni caut si nimic, original de la reprezentanta 850 Euro fara tva. Daca ai vb cu cei de la Brasov te rog da-mi de stire ce si cum eventual pret, etc....Ms mult

Ata

Mitsubishi L200 2.5 K74

Peugeot 206 1.4HDI

Mercedes 123 300D

Link spre comentariu

Eu am schimbat 5 foi de arc la cei din Brasov si m-a costat 650lei fara factura vreo 780 daca voiam factura. Rezultatul: masina se comporta mai bine cu foile cele noi la curbe si pe coclauri, e putin mai inaltata de spate.

Link spre comentariu

• 8 luni mai târziu...

Arcuri lamelare l200

Salut, poate sa-mi spuna cineva daca este normal la un l200 2008 sa se intoarca arcurile la o incarcatura de 550kg ? ar trebui sa ma gandesc la niste arcuri profi deoarece la anul o sa aiba multe de carat?

CSB

Mitsubishi Pajero 4

Link spre comentariu

Re: Arcuri lamelare l200

obisnuieste-te cu ideea , cauta ceva de la ome sau ma rog alti producatori , noi dupa 2 randuri originale acum am ajuns la ome care pe langa ca sunt mai bune sunt si mai ieftine .

nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet
Link spre comentariu

Sa fiu eu cu ghinion, ca la 650kg am zis ca se da pe spate si abia dupa ce am mai dat jos 100kg a mai revenit la normal ?

no ho cu tata

1. ce inseamna ''normal'' adica masina sta drept? pai orice masina incarcata se lasa de spate si de aia ai si reglaj electric la faruri sa le poti cobora cand esti incarcat.

2. personal am facut un drum de 200 de km cu incarcatura de 850 kg si masina mi-a placut cum s-a comportat.

3. problema ii de fiabilitate a arcurilor. Eu am reusit sa rup unul. cum? nu stiu ... La revizie mi s-a transmis ca este o foaie din arc rupta.

Link spre comentariu

Re: Probleme arc lamelar l200

nu flyer, arcurile erau date peste cap complet ,parca erau de hartie si masina mai avea putin sa atinga asfaltul cu carligul de remorcare :uameni

CSB

Mitsubishi Pajero 4

Link spre comentariu

Re: Probleme arc lamelar l200

nu flyer, arcurile erau date peste cap complet ,parca erau de hartie si masina mai avea putin sa atinga asfaltul cu carligul de remorcare :uameni

noh domne ... atunci ii ceva necurat acolo

cati km are masina ?

ai luat-o de noua ?

s-a carat / se cara mult cu ea ?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare