shaw Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Ma puteti sfatui,cei care stiti sau care a-ti mai trecut prin asta,vreau sa schimb ambreiajul pe terrano II ,si ma gandeam sa nu iau unul normal,ci unul putin mai performant,daca ma puteti ajuta cu niste siteuri ,si cateva sfaturi as ramane dator profund,Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: Putin ajutor ,va rog.Ambreiaj Terrano II pentru a primii ajutor cat mai la subiect te rog sa specifici motorizarea ...dar probabil ca la 100 de ani mai uiti :ha::h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maiden Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: Putin ajutor ,va rog.Ambreiaj Terrano II Buna asta Adi, buna tare!!!:ha::ha: Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: Putin ajutor ,va rog.Ambreiaj Terrano II salutare,eu am EXEDY si sunt foarte multumit de el si masina trage platforma tot timpul tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: Putin ajutor ,va rog.Ambreiaj Terrano II :2drpune-i de tatra!...sau poate vrei de terrano-1 ca am eu din 91 daca vrei ceva mai batran. :old nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: Putin ajutor ,va rog.Ambreiaj Terrano II Ambreiaj Safari heavy duty? Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shaw Postat Ianuarie 29, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 (editat) Re: Putin ajutor ,va rog.Ambreiaj Terrano II Asa-i ,cam senil in ultima vreme,ma scuzati,t2 anu 93 dec' daca ajuta si luna la ceva cu atat mai bine:grin: daca mi-ati da si niste linkuri as fi si mai fericit de cat sunt acuma:2dr Editat Ianuarie 29, 2010 de shaw Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: Putin ajutor ,va rog.Ambreiaj Terrano II Asa-i ,cam senil in ultima vreme,ma scuzati,t2 anu 93 dec' daca ajuta si luna la ceva cu atat mai bine:grin: daca mi-ati da si niste linkuri as fi si mai fericit de cat sunt acuma:2dr Pai nu mai :2dr si pune banii la pusculita pentru kitul de ambreiaj. Eu imi caut piese la UNIX, nu stiu daca au magazin in apropierea ta. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate