mickey3 Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: New ZJ in the house nu cumva e chrysler 8.25 , ca ma gandesc ca la 5.2 nu au bagat punte chiar asa firava ...sau?! eu m am orientat la unu din 94 sau 95 si credeam ca are d44.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Martie 12, 2010 Autor Partajează Postat Martie 12, 2010 Re: New ZJ in the house nu cumva e chrysler 8.25 , ca ma gandesc ca la 5.2 nu au bagat punte chiar asa firava ...sau?! eu m am orientat la unu din 94 sau 95 si credeam ca are d44.... Nu, la Granduri au fost numai Dana35 sau Dana44alu, oricum Dana35 tine bine daca nu visati cu mai mult de 32", daca vreti rotile mai mare trece la un kit Dynatrack de 30 spline si esti chefu tribului :grin: Daca aia care te ai orientat este din sfarsitul 95 s-ar putea sa aiba Dana44alu, dar, cum te am zis, este problema cu blocant pentru ei... Uitate pe carcasa... se vede repede :h5 http://i449.photobucket.com/albums/qq211/alfdmax/diffs.jpg Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Iunie 23, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2012 (editat) Re: New ZJ in the house Ha sa fac update la topicul asta, sa nu zica "sefu" ca stau numai pe sectiune de vanzare :grin: Dupa atat timp masina numai este asa cum era.... noi il numim acum proiect Jeep ZJ Chaos Edition datoria ca, chiar ca modificarile au fost finantiate de mine, conceptul a masinei a fost creat de Oresti Marmara, si il pastram numele asta in memoria lui... Masina in actualitate este configurata asa: Motor: Chrysler 318 V8 cu kit de admisie Rugged Ridge si esapamet custom Borla Cutia de viteze: automata Chrysler 44RE refacuta cu kit HD, cu baia de ulei marita PML si racitor de ulei cu ventilator incorporat Cutia de transfer: NP242 cu fata decuplabila (numai este 4x4 permanent) Cardanele: Custom HD, aia de pe spate cu cruce dubla si kit SYE IronRock Puntea fata: Dana 30 Custom, capac HD Alloy, planetare chromoly, crucile Alloy cu rulmenti, Autoblocant Lock Right Puntea spate: Dana 44a cu autoblocant Aussie Locker Sistem de frana: modificat cu furtuni HD metalice si lungite Suspensie: 4,5" lift Custom, tendoane reglabile cu Johny Joints fata si spate, arcuri Rough Country, Amortizoare ORV, panhard-uri IronRock reglabile Directie: Momentan stock cu barile HD, se lucreaze la momentul actual la un Hi-Steering cu piston hidraulic suplimentar Barile: Fata tubulara crawler custom by Mishu, spate HD cu tire carrier TRC Pragurile: integrate HD by Oresti & Mishu Lighting: proiectoare suplimentare fata si sistem de rock lights inferior GZ Rockled Sistem de racire reinforsat cu ventilator electric suplimentar (by Mishu) Barile stabilizatoare: eliminata pe spate, pe fata decuplabila cu JKS Quick Disconecters. Rotile: 34"x10.5x15 Simex Jungle Trekker 2 Mai sunt chestile de implemeta, inca n-am implinit toate modificarile care sunt pe caietul lui Ori... dar continuam in lucru, urmatoarele modificarile vou fi legate de schimb de puntile, transfer si modificarile de caroseria si cage. Asta este aspectul actual a masinei Editat Iunie 23, 2012 de ALF-DMAX Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Iunie 25, 2012 Partajează Postat Iunie 25, 2012 (editat) Re: New ZJ in the house Interesante cauciucurile..cat ai dat pe ele.? resapate? Editat Iunie 25, 2012 de Astral pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Iunie 25, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2012 Re: New ZJ in the house Interesante cauciucurile..cat ai dat pe ele.? resapate? Nu, sunt Simex original, nu sunt resapate.... profilul asta cred ca numai se fabrica, inca se gaseste nou prin anumite locurile dar cu dificultate si scumpe.... P.S. nu am uitat de jante... n-am avut cum sa ajung la Ploiest weekendul asta, ti sun saptamana asta sa vedem cum facem :wink: Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat August 25, 2012 Autor Partajează Postat August 25, 2012 Re: New ZJ in the house Un update cu ultimele modificare... rollcage structural, unibody stiffener si vopsea verde NATO :grin: http://i1197.photobucket.com/albums/aa437/ALFV8/IMG-20120810-00214.jpg Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 25, 2012 Partajează Postat August 25, 2012 Re: New ZJ in the house faina treaba...la cel care va fi al meu o sa-l trec pe long arm-uri...schimb de cutie de transfer....voi pune modelul 4x4 on demand......iar dupa....ma bate gandul de alte punti :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat August 25, 2012 Partajează Postat August 25, 2012 Re: New ZJ in the house Felicitari Alf. Faina scula. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat August 28, 2012 Autor Partajează Postat August 28, 2012 Re: New ZJ in the house faina treaba...la cel care va fi al meu o sa-l trec pe long arm-uri...schimb de cutie de transfer....voi pune modelul 4x4 on demand......iar dupa....ma bate gandul de alte punti :grin: Parerea mea este ca nu merita sa pui long-arm daca nu o faci impreuna cu un schimb de punti, masina se discurca foarte bine cu tendoane reglabile si rotile pana in 35", numai daca vrei sa treci de 35" cred ca merita investitia in long arm-uri, dar pentru asta ti trebuie puntile neaparat Problema este sa gasesti puntile potrivite, eu am studiat problema si pana acum n-am gasit varianta decat pt spate. Dpmdv cei mai potrivite puntile pentru masina fara modificare structurale sunt Ford 8.8 31 spline pe spate si Dana44 pe fata.... dar Dana44 adevarat nu kktul aia de pe Wrangler-uri care nu este decat un 30 cu diff-ul mai mare, adica de procedenta de la un vechiul Ford Bronco, Chevy, IH Scout.... dificil gasesti pe aici.... dar cu configuratia asta se poate merge cu 37" fara prea multa grija. Trecerea la puntile mai mare stil Dana60/70 implica foarte multe modificarile datoria greutatea lor si slabiciune a unibody-ul, eu am facut rollgage si stiffener mai mult din motive structurale ca de protectie, masina dupa 2 ani de modificarile prezenta deformitatile si crepaturile la unibody, si asta cu puntile 30 si 44, cred ca cu 60/70 as crepa in doua bucati direct :ha: De alta parte sa nu uiti ca sa pui cauciucurile mai mare de 31" la un ZJ implica mult lift si mult flexul/plasma cutterul, si daca vrei mai mult de 33" nici numai vorbim.... eu am taiat sumate din masina pentru as putea incalca 35 fara sa renunt la flex, si asta cu un lift de 5" :pr1 Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate